Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

doggy_xxl

Heavy D.

Postări Recomandate

Buna seara !

Atentie la user-ul cu nick-name-ul din titlu, e neserios cand e vorba de a-si tine cuvantul... Numele real Dragos Dogaru si e din Moinesti, judetul Bacau, si se pare ca are ceva activitati de service auto.

A vrut jante pentru Jeep-ul lui, si cum aveam un set de cinci bucati folosite vreo jumatate de an, am hotarat sa le vand. Initial am spus ca le trimit pe la jumatatea lui septembrie, eu fiind plecat departe, dar omul a insistat sa le trimit cat mai repede.

Am facut aranjamentele necesare, si la doua zile dupa ultima discutie, adica pe 3 august, marfa era in drum spre el, cu Fan Courier. L-am anuntat, omul a zis ca se bucura, pretul i-a convenit.

Dupa doua saptamani in care nu a ridicat coletul, l-am sunat, nu mi-a raspuns, si m-a anuntat prin sms ca e plecat undeva in Germania, dar se intoarce repede. Si m-a asigurat ca a vorbit cu cei de la Fan Courier sa-i retina marfa mai mult decat termenul de gratie, in caz ca intarzie. Si ca ii pare rau de situatie, el este serios...

Astazi, dupa aproape o luna, coletul s-a intors la mine, cu costuri de transport dus/intors de 280 RON. Pe care binenteles ca le-am platit eu. Asta ca sa facem referire la "seriozitatea" sa...

Deci, atentie cu cine faceti afaceri, cu Dragos Dogaru a.k.a doggy_xxl n-o sa iesiti prea bine, nu este om de incredere.

Stima,

Dragos (ala serios...)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: doggy_xxl

offtopic

O fi ramas omul in Germania ...cine stie?

ontopic

Este regretabil sa ai aceasta experienta intr-o "comunitate hobby" unde lucrurile ar trebui sa stea altfel ...

Am avut si eu astfel de experiente cu useri "dastepti" da' nu-i bai ...mergem inainte! "Uscaturile" cad pe masura ce inaintam in timp!

Facand un filtru pe userul lui am vazut ca are mai mult activitati comerciale si de diverse cereri de sfaturi decat posturi care sa il situeze in tabara care contribuie la cresterea acestui forum ...

S-ar impune o interdictie temporara mai lunga de a posta pe aria de mica publicitate ...un fel de "pedeapsa" ptr neseriozitatea sa ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Welcome in da' club !!!

imi pare rau de experienta neplacuta avuta, si eu am patit-o, iar acum tot ce e mare, greu sau voluminos, ii pun sa plateasca macar 20-30% prin depunere la banca ca sa fiu sigur ca sunt seriosi si ridica coletele....

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Buna ziua !

Nu e paguba asa de mare, nici stres in mod deosebit sa vand marfa.

Jantele stau bine la locul lor, nu ocupa loc, dar faptul ca omul insista sa ma misc repede dupa care "uita" de ele arata clar cat de serios si interesat este...

Nici o problema, mai fac un semn pe raboj si mai trec unu' pe lista...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Salutari !

Era vorba de cinci bucati Procomp Black Rockcrawler 8Jx15, cu ET0, ca noi, au stat sase luni pe masina, pana mi-am adus cele cu ET-19.

Si daca imi aduc aminte corect, parca am lasat valvele metalice pe ele.

@ soso:

Ai PM pe partea cu jantele.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare