john Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 (editat) caut amotizoare spate pentru vitara mea .... unde gasesc ? imi trebuie sa fie mai lunigi decit cele stoc ... am kitul de 3 inci de la calmini ... vreo 63 cm intinse la maxim multumesc Editat August 31, 2010 de john Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Re: amortizoare spate vitara incearca la dezmembrari unele de bmw e36.sunt mai lungi dar nu stiu cu cat 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: amortizoare spate vitara incearca la dezmembrari unele de bmw e36.sunt mai lungi dar nu stiu cu cat eu am bl de 5cm si SL de 5 cm pe spate si am incercat varianta cu amortizoarele de bmw seria 3. intra putin fortat in partea de jos dar intra. masina devine mai rigida decat era pt ca acele amotiyoare au fost gandite pt alta greutate. dupa vreo 2 luni s-au dus aceste amortizoare de bmw si am pus pe cele de vitara prelungite ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 (editat) Re: amortizoare spate vitara caut amotizoare spate pentru vitara mea .... unde gasesc ? imi trebuie sa fie mai lunigi decit cele stoc ... am kitul de 3 inci de la calmini ... vreo 63 cm intinse la maxim multumesc[/quote Am mai spus pe undeva cel mai simplu(se practica oriunde numai in ro nu) e inlocuirea cu amortizoare de la gv care sunt mai lungi si deloc scumpe(180 ron de la kyb spate si maxim 250 ron fata iar un set complet de monroe adventure nu a depasit 1000 ron) Editat Septembrie 5, 2010 de grandvitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: amortizoare spate vitara Am mai spus pe undeva cel mai simplu(se practica oriunde numai in ro nu) e inlocuirea cu amortizoare de la gv care sunt mai lungi si deloc scumpe(180 ron de la kyb) se potrivesc si cele de pe fata si cele de pe spate? si stii cumva cu cat sunt mai lungi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: amortizoare spate vitara se potrivesc si cele de pe fata si cele de pe spate? si stii cumva cu cat sunt mai lungi? din cite am vazut merge si fata si spatele,pe undeva pe aici am dat si un link in care aratau baietii parca de la bits4vits cum fac si chiar recomandau inlocuirea arcurilor si amortizoarelor de la vitara cu cele de la gv.dimensiunea nu o stiu dar daca arde pot masura amortizoarele de pe spate(am prin garaj) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: amortizoare spate vitara nu arde ... adica nu e graba dar sunt multi pe forum foarte interesati de subiect :y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Septembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: amortizoare spate vitara am comandat amortizaore spate de grand vitara ..... si sunt identice cu alea care au fost stoc pa masina mea .... adica 52/53 cm estinse ..... fata de 63 sau pe acolo cit imi trebuie mie .... deci alea de gv se prea poate sa se potriveasca pe vitara stoc .... da' nu ma ajuta cu nimic problema in continuare deschisa ... daca mai stie cineva vreo alternativa .... multumesc Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: amortizoare spate vitara am comandat amortizaore spate de grand vitara ..... si sunt identice cu alea care au fost stoc pa masina mea .... adica 52/53 cm estinse ..... fata de 63 sau pe acolo cit imi trebuie mie .... deci alea de gv se prea poate sa se potriveasca pe vitara stoc .... da' nu ma ajuta cu nimic problema in continuare deschisa ... daca mai stie cineva vreo alternativa .... multumesc Mea culpa! ai dreptate cele standard au cam 53 gindul imi zbura la monroe adventure care deschise au 56 si recunosc ca la ora aia din graba nu am vazut inch ci cm in postul tau apropo astia zic si de arcurile de gv fata de cele standard de vitara http://www.bits4vits.co.uk/store/index.php?_a=viewProd&productId=3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: amortizoare spate vitara fa-le prelungitoare la strung.sunt f multi care au asa ceva pe vitara p aici.iclusiv eu.daca te intereseaza iti pot trimite niste poze cu ele.mai am 2 seturi pe aici.vezi model, arati la stungar, dai cotele si iti face ce iti trebuie. 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator calincomes Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: amortizoare spate vitara are fratele meu la depozit telescoape cele originale au 54cm iar varianta lunga 63cm se pot comanda noi pe gaz......130lei standard 150lei cele lungi. eu am luat stadard si urmeaza sa iau si un set de 63 cm maine pun poze:y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petricaflorianioan Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: amortizoare spate vitara Salut baieti.Sunt nou pe acest forum si unele din problemele mele poate s-au dezbatut deja dar nu le gasesc eu.:hl Eu am luat un Vitara 94,model CAMY,toate perfecte pe ele,dar cum nu ma pricep deloc la masini m-am baga sub el sa vad ce scutura de imi rupe coloana. Adica toate cele 4 arcuri au lipite primele 4-5 spire intre ele,si e tare joasa masina,sa nu mai vorbesc cat de tare imi trozneste la cate o groapa.Chiar imi pusca si crapa vopseaua si chitul de pe aripile exterioare ornamentale. Va rog sa ma ajutati si sa mai indrumati cu piese si adrese in acest caz. Mentionez ca masina este a nevestei si o folosim mai mult de oras,dar nu este exclus deoarece avem casa la tara sa nu cumparam ceva suspensii nmai inalte(arcuri,telescoape). Preturile ce le-am primit din Ungaria imi par mari. Adica un telescop 4 mil,un arc 3 mil. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: amortizoare spate vitara Petrica masoara cate spire au arcurile fata respectiv spate, posibil sa ai arcuri sport(fabricate de obicei de Apex). Ideal este sa schimbi arcurile si amortizoarele cu unele standard. De ce si amortizoarele? Pt ca, cu mare siguranta inclusiv amortizoarele sunt cu o cursa mai scurta. Toate cele bune 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petricaflorianioan Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: amortizoare spate vitara Asa este. Sunt sport arcurile,rosii,cu 8 spire si primele 4 sunt lipite. Si telescoapele sunt foarte scurte.Le voi schimba toate asa cum am vorbit la telefon. Pana atunci poze cu ea.... http://i236.photobucket.com/albums/ff248/petricaflorianioan/DSC00037.jpg http://i236.photobucket.com/albums/ff248/petricaflorianioan/DSC00040-2.jpg http://i236.photobucket.com/albums/ff248/petricaflorianioan/DSC00039-2.jpg http://i236.photobucket.com/albums/ff248/petricaflorianioan/DSC00038.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petricaflorianioan Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: amortizoare spate vitara PS Dacia rosie din stanga Vitarei este tot a mea:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vreasc Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: amortizoare spate vitara Wow...frumoasa masina (mai ales jantele)! S-o stapanesti sanatos!:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezarcolibri Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: amortizoare spate vitara Buna! Am o suzuki vitara din 97 diesel 2.0 tdi cu 4 usi. as vrea sa-i schimb arcurile si telescoapele. Poate cineva sa-mi recomande ce arcuri si telescoape sa pun pe ea avand in vdere ca as vrea sa o inalt pana in maxim 5 cm din arcuri si telescoape si vreau sa-i pun si bara metalica in fata si troliu! Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petricaflorianioan Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: amortizoare spate vitara Am schimbat suspensiile si le-am inaltat la amandoua Viatarele mele. Imi place cum sta:tk Vreau sa intreb daca trebuie acum sa dau o fuga la reglat unghiul de fuga deoarece am ridicat si fata si spatele (arcuri si amortizoare). multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: amortizoare spate vitara in opinia mea cred ca ar trebui, pt ca ai schimbat deja unghiul punand arcuri si amortiozoare mai lungi decat ce aveai pe masina. la vitara unghiul de fuga se face (se regleaza) doar pe fata, insa conteaza si ce ai pe spate. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petricaflorianioan Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: amortizoare spate vitara Bun . Dar mai am una la care nu am schimbat suspensia doar am inaltat-o . La aceasta trebuie reglat ungiul de fuga? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: amortizoare spate vitara daca i-ai pus body lift nu trebuie, daca i-ai pus suspension lift trebuie neaparat ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petricaflorianioan Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: amortizoare spate vitara Multumesc. Asa voi face. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
byvitara Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: amortizoare spate vitara cum ai procedat pana la urma?ce tiai pus? :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: amortizoare spate vitara presupun ca omu si-a rezolvat problemele dar a uitat sa ne spuna. despre un simplu "multumesc Club 4X4", nu cred ca este cazul - cer prea mult... poate e plecat din tara/poate a vandut masinile ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: amortizoare spate vitara presupun ca omu si-a rezolvat problemele dar a uitat sa ne spuna. despre un simplu "multumesc Club 4X4", nu cred ca este cazul - cer prea mult... poate e plecat din tara/poate a vandut masinile Mai Laurentiu, da' pretentios mai esti. Stii vorba aia cu sacii in caruta( sau in Vitara).... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate