geo samurai Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 salutare, am putin joc la roata stanga fata adica la viteza mai mare de 55km/h incepe si joaca in toate felurile. am verificat si as avea putin joc la rulment cred. intrebarea mea este... are cineva cotele la rulment si daca se gaseste si versiunea romaneasca? multumesc anticipat PS suzuki samurai 1996 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: rulment roata daca tin bine minte,codul rulmentului este 57414 o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BERTONE BMW Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 Re: rulment roata fata Samurai gasesti rulmenti la orice magazin auto. gasesti si rulmenti ieftini pe piata la cotele respective ..problema e de simeringuri. cand schimbi pe fata rulmentii e nevoie si de semeringuri. ( se poate folosi cel vechi daca il scoti usor si cu grija) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate