Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Suport plafon pentru roata de rezerva

Membedeep

Postări Recomandate

Sunt sigur ca multa lume a cautat si eventual gasit o alternativa la roata din portbagaj care ocupa mult spatiu. Daca mai ai si ditamai butelia de GPL, e clar, vrei sa scapi de roata si s-o pui pe plafon sau in spate.

Daca masina e destul de stoc, cu barele originale, cel mai probabil vei dori sa o pui pe plafon.

Am vazut ca unii si-au confectionat singuri suportul si altii l-au cumparat.

Are cineva idei sau schite de la un astfel de suport, care se monteaza cu ajutorul celor doua bare cu care este dotat ZJ-ul din fabrica?

Greu nu poate fi, eventual doua bare transversale prinse in suruburi de cele doua longitudinale ale masinii din fabrica, iar la mijloc o placa. Un surub lung si gros central si gata... Ma rog, cel putin in linii mari.

Daca cineva a fost inventiv si si-a facut asa ceva, poate doreste sa impartaseasca lucrarea si sa o faca si altii. Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Suport plafon pentru roata de rezerva

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=53285

Uite mai sus cam ce am facut eu. Singura problema o constituie barile si prinderile lor care trebuie sa fie foarte solide, cu atat mai mult cu cat roata pe care vrei tu sa o sustina este mult mai grea decat cea de Niva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare