Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Freelander 98

cristi0111

Postări Recomandate

Salut.

Mi-am cumparat de curand un freelander din 1998, 1994cc, si la maneta schimbatorului de viteze unde este butonul pentru asistenta firele sunt dezlipite. Poate sa-mi spuna cineva cum trebuie lipite????Sunt doua fire unu negru si unu albastru. Daca cineva are un manual de utilizare in format electronic mi-ar fi de mare ajutor.

Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Freelander 98

Salut.

Daca cineva are un manual de utilizare in format electronic mi-ar fi de mare ajutor.

Multumesc.

ia de-aici http://green-oval.com/joomla/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=13&Itemid=29

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Multumesc mult. Am gasit pe green-oval.com tot ce-mi trebuie.

Singura problema e ca la mine nu sunt la fel culorile dar sper sa gasesc o legatura intre ele.

Daca cineva are timp sa se uite(si sunt negru si albastru) sa-mi spuna si mie cum sunt lipite.

Link spre comentariu

Multumesc mult. Am gasit pe green-oval.com tot ce-mi trebuie.

Singura problema e ca la mine nu sunt la fel culorile dar sper sa gasesc o legatura intre ele.

Daca cineva are timp sa se uite(si sunt negru si albastru) sa-mi spuna si mie cum sunt lipite.

Vezi ca nu se porivesc culorile din schema cu cele din instalatie totdeauna.......vezi la Electrical library> description and operation ca acolo spune ce culoare au firele si unde se duc.....codurile culorilor ti le explica in introducere(acolo la "how to use diagrams"). Hai noroc

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare