cristi0111 Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Salut. Mi-am cumparat de curand un freelander din 1998, 1994cc, si la maneta schimbatorului de viteze unde este butonul pentru asistenta firele sunt dezlipite. Poate sa-mi spuna cineva cum trebuie lipite????Sunt doua fire unu negru si unu albastru. Daca cineva are un manual de utilizare in format electronic mi-ar fi de mare ajutor. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Re: Freelander 98 Pe site-urile puse aici ai cautat ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=49037 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Re: Freelander 98 Salut. Daca cineva are un manual de utilizare in format electronic mi-ar fi de mare ajutor. Multumesc. ia de-aici http://green-oval.com/joomla/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=13&Itemid=29 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi0111 Postat Septembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Freelander 98 Multumesc mult. Am gasit pe green-oval.com tot ce-mi trebuie. Singura problema e ca la mine nu sunt la fel culorile dar sper sa gasesc o legatura intre ele. Daca cineva are timp sa se uite(si sunt negru si albastru) sa-mi spuna si mie cum sunt lipite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Freelander 98 Multumesc mult. Am gasit pe green-oval.com tot ce-mi trebuie. Singura problema e ca la mine nu sunt la fel culorile dar sper sa gasesc o legatura intre ele. Daca cineva are timp sa se uite(si sunt negru si albastru) sa-mi spuna si mie cum sunt lipite. Vezi ca nu se porivesc culorile din schema cu cele din instalatie totdeauna.......vezi la Electrical library> description and operation ca acolo spune ce culoare au firele si unde se duc.....codurile culorilor ti le explica in introducere(acolo la "how to use diagrams"). Hai noroc NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bv21mdf Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Freelander 98 m-am uitat si eu dar ,surpriza si la mine sant dezlipite freelander 2.0 Di 1998 BRASOV;/ CE NU TE DOBOARA TE INTARESTE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi0111 Postat Septembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Freelander 98 Daca reusesti sa le lipesti inaintea mea te rog sa-mi spui si me. Am gasit pe cineva care avea tot un freelander din 98 si el nici macar nu mai avea firele acolo. Oricum multumesc foarte mult ca te-ai uitat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate