gimax Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 (editat) Merita vazut. http://www.220.ro/funny/Alpinism/4Ctrbw6M2u/ Editat Septembrie 6, 2010 de gimax Orice lucru bun in viata e ilegal,imoral sau ingrasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: omul maimuta fara cuvinte !:br LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: omul maimuta Super tare omuletul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gimax Postat Septembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: pepenele Trandafirul din .......pepene verde! http://www.220.ro/funny/Ce-Poti-Sa-Faci-Cu-Un-Pepene-Verde/JIWyye1STC/ Orice lucru bun in viata e ilegal,imoral sau ingrasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: omul maimuta Trandafiru' e facut tot de Nea Maimuta, ala? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gimax Postat Septembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2010 (editat) Re: omul maimuta Trandafiru' e facut tot de Nea Maimuta, ala? :grin: Mi s-a parut interesanta realizarea artistica (spune-mi ca tu te gandeai de mult sa faci asta) am postat in continuare tocmai pentru a nu crea alt topic.Daca vezi bine cu ambii ochi ati poti da seama si singur ,daca nu suna un prieten!! :uameni. Daca moderatorii considera ca locul de postare poate fi altul ai rog sa schimbe,merci. Editat Septembrie 10, 2010 de gimax Orice lucru bun in viata e ilegal,imoral sau ingrasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: omul maimuta super tare omu......pun pariu ca e proprietar de patrol :old @sensei....:top...ai grija cu trandafirii....daca nu i uzi se ofilesc :ha: @gimax.......sa stii ca @sensei a facut balet pe bara de batut covoare cand era mic......ne vedem in teren la un gratar.......:old Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: omul maimuta Se vede ca-i criza, nu mai stiu oamenii de gluma, sunt teposi ca trandafiru'. Cum zici ceva, cum sar sa-ti scoata ochiul/ochii. :ha: Gimax, posteaza bre unde ai pofta, simte-te bine. Noi o sa facem la fel. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tony Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: omul maimuta super tare:y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gimax Postat Septembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: omul maimuta Se vede ca-i criza, nu mai stiu oamenii de gluma, sunt teposi ca trandafiru'. Cum zici ceva, cum sar sa-ti scoata ochiul/ochii. :ha: Gimax, posteaza bre unde ai pofta, simte-te bine. Noi o sa facem la fel. :grin: Multam` de intelegere,scuze ca am sarit calu`,nu cred ca ar fi fost cazul sa fac asemenea "gafa". O seara placuta! Orice lucru bun in viata e ilegal,imoral sau ingrasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: omul maimuta Nu-ti face probleme, cu conditia sa bem minim o bere impreuna cu prima ocazie! :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gimax Postat Septembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: omul maimuta Nu-ti face probleme, cu conditia sa bem minim o bere impreuna cu prima ocazie! :be Nu mi-am facut si nu ami fac probleme si accept conditia.Salutari!:h5 ,:be Orice lucru bun in viata e ilegal,imoral sau ingrasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady fulga Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: omul maimuta adevarata arta sa poata face asa ceva:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate