Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Club4x4 vs 4x4mania

Max

Postări Recomandate

Am stat la o discutie serioasa cu Oresti si amandoi am ajuns la concluzia (evidenta de altfel) ca toate problemele dintre noi ii influenteaza in mod negativ si pe alti membri sau alte activitati. Asta inseamna ca toate discutiile de genul asta nu duc la nimic constructiv.

Asa ca am dat mana (virtual bineinteles), am renuntat la orgoliile proprii si am ajuns la o intelegere pentru bunul mers al comunitatii 4x4 oricare ar fi ea.

Imi cer scuze tuturor membrilor carora le-am incurcat intr-un fel sau altul socotelile sau le-am creeat neplaceri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Club4x4 vs 4x4mania

Am stat la o discutie serioasa cu Oresti si amandoi am ajuns la concluzia (evidenta de altfel) ca toate problemele dintre noi ii influenteaza in mod negativ si pe alti membri sau alte activitati. Asta inseamna ca toate discutiile de genul asta nu duc la nimic constructiv.

Asa ca am dat mana (virtual bineinteles), am renuntat la orgoliile proprii si am ajuns la o intelegere pentru bunul mers al comunitatii 4x4 oricare ar fi ea.

Imi cer scuze tuturor membrilor carora le-am incurcat intr-un fel sau altul socotelile sau le-am creeat neplaceri.

Te-a imbarligat deja?????? Ramane cumva fara membri??? Sau inca nu ai inteles ca e papagal??? A zis ca vine la gura humorului...nu a venit, a zis ca mai face si alta treaba si nu a facut....pt mine nu are nici o valoare :evil:
Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

Re: Club4x4 vs 4x4mania

Te-a imbarligat deja?????? Ramane cumva fara membri??? Sau inca nu ai inteles ca e papagal??? A zis ca vine la gura humorului...nu a venit, a zis ca mai face si alta treaba si nu a facut....pt mine nu are nici o valoare :evil:

Nu e chestie de imbarligat. Am acceptat sa trec si eu peste orgoliile mele pt ca mi-am dat seama ca toata tevatura asta a afectat mai multe persoane decat ar fi trebuit.

Orice as avea eu cu Oresti nu ar trebui sa-i influenteze pe altii. Eu multumesc celor care ma spijina dar m-am simtit aiurea cand ati fost scosi de pe 4x4mania pentru asta.

Oricum, forumul aceste va merge in continuare iar, ca sa nu existe suspiciuni de nici o parte,il rog pe Oresti sa nu ma puna cu statut de moderator pe 4x4mania ci cu statut de simplu membru.

Da, am primit "reclamatii" de la unii pentru actiunea asta dar, am considerat ca nu are nimeni de castigat daca intretinem un scandal.

Consider ca am scapat de o problema si ne vedem in continuare de treaba, iar energia o sa o canalizam in alte activitati mai constructive.

Astept si accept criticile voastre daca e cazul dar eu asa am considerat ca ar fi oportun.

Max

Link spre comentariu

tot respectul pentru amindoi, Oresti si Max!

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Eu nu o sa inteleg nicodata cum vine impacarea asta dupa ce unul il face pe celalalt albie de porci si asta fara nici un motiv concret. Eu zic sa lasati omul in lumea lui, nu ai mai dati ocazia sa iasa la suprafata si sa arunce cu rahat.
Link spre comentariu

Eu nu o sa inteleg nicodata cum vine impacarea asta dupa ce unul il face pe celalalt albie de porci si asta fara nici un motiv concret. Eu zic sa lasati omul in lumea lui, nu ai mai dati ocazia sa iasa la suprafata si sa arunce cu rahat.

Iti inteleg punctul de vedere, stiu ca am dezamagit oameni importanti pentru mine cu treaba asta.

Dar repet, am considerat ca nu are sens sa continuam povestea asta.

Intentiile mele sunt din cele mai bune si nu vreau sa va indoiti de asta.

:(

Link spre comentariu

Pai dupa toate jignirile aduse...mai ales mie, eu unul nu pot sa trec cu vederea...ca de la inceput am cerut niste SIMPLE EXPLICATII, dar in schimb am primit jigniri, nu mi-a ramas decat sa trag concluzii, fapt demonstrat si de multri altii care deja si-au facut o imagine diversa. Vorba unui tovaras...SA AUZIM NUMAI DE BINE!
Link spre comentariu

Eu nu inteleg cine e afectat?

Cine a fost impartial activeaza in continuare si pe 4x4mani si aici. (aici se incadreaza majoritate printre care si eu)

Cine a avut sau are ceva de impartit cu oresti a primit ban si oricum cred ca nu ar mai fi activat pe mania.

Insa vad ca cei care au fost decisi sa mearga cu Max mai departe se simnt cumva tradati si cred ca au dreptate :roll:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Eu nu inteleg cine e afectat?

Cine a fost impartial activeaza in continuare si pe 4x4mani si aici. (aici se incadreaza majoritate printre care si eu)

Cine a avut sau are ceva de impartit cu oresti a primit ban si oricum cred ca nu ar mai fi activat pe mania.

Insa vad ca cei care au fost decisi sa mearga cu Max mai departe se simnt cumva tradati si cred ca au dreptate :roll:

Sunt convins ca se simt tradati dar nu asta era intentia mea. Eu am vrut doar sa inchei un subiect delicat si sa mergem mai departe. Treaba asta nu schimba cu nimic functionarea si dezvoltarea acestui forum.

Eu sper ca totusi sa ma intelegeti. E chiar important pentru mine.

Link spre comentariu

Hei, wake up, nu e vorba de nici o tradare, cum de altfel nu e vorba nici macar de "ceva versus altceva", ce a fost, a fost, viata merge inainte, chiar daca nu impreuna si, chiar daca, la un moment dat vor fi mai multe forumuri de 4x4, asta e, nu sintem obligati sa gindim toti la fel sau sa avem acelasi caracter.
Link spre comentariu

nu poate fi vorba de tradare aici. si dupa cum spunea cineva la gh, daca erati fata in fata discutiile acestesa de pe forumuri nu cred ca ar mai fi avut loc. dar nimeni nu a venit la baia mare si nici la bucuresti nu a ajuns. asa ca...

MAI BINE MAI TARZIU DECAT NICIODATA !!!!!

BRAVO !!!

Link spre comentariu

Cu intarzierea de rigoare ce nu tine de mine ci de netu'de acasa, i-mi spun si eu parerea.

Este trist ca s-a ajuns aici, nu-mi place cand doua persoane se cearta.. indiferent daca sunt persoane ce nu le cunosc sau sunt cunoscute..popate atunci cand le cunosc parerea de rau este si mai mare.

Nu conteaza motivele, nu conteaza cine are dreptate sau nu, pentru ca in majoritatea cazurilor adevarul poate fi undeva la mijloc si nu are sens sa se spuna cuvinte grele...

Viata-i scurta, nemultumirile sunt si asa multe incat sa ne certam intre noi

Ma bucur ca s-a ajuns la o intelegere

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Pentru toti aceia care "au ceva de impartit" cu altcineva:

AS VREA MACAR O DATA SA FITI CU MINE IN TIMPUL UNEI RESUSCITARI!

ABIA ATUNCI AJUNGI SA PRETUIESTI VIATA ASTA SCURTA SI OAMENII DE LANGA TINE FIE CA-I CUNOSTI SAU NU.

Nu merita ca din PASIUNE sa se ajunga la ORGOLII si apoi la DISPUTE ca nici nu va imaginati cat de SIMPLI suntem toti in fata mortii...

FELICITARI PENTRU ARMISTITIU! :wink: [/i]

Editat de Astral
Link spre comentariu

Pentru toti aceia care "au ceva de impartit" cu altcineva:

AS VREA MACAR O DATA SA FITI CU MINE IN TIMPUL UNEI RESUSCITARI!

ABIA ATUNCI AJUNGI SA PRETUIESTI VIATA ASTA SCURTA SI OAMENII DE LANGA TINE FIE CA-I CUNOSTI SAU NU.

Nu merita ca din PASIUNE sa se ajunga la ORGOLII si apoi la DISPUTE ca nici nu va imaginati cat de SIMPLI suntem toti in fata mortii...

FELICITARI PENTRU ARMISTITIU! :wink: [/i]

frumos spus

felicitari

Editat de Astral
Link spre comentariu

Felicitari un kkt! Iar a cazut papagalul in picioare.Aaaaaaaaa Oreste.....sunt inca in tara daca nu stiai....si inca imi astept suta de euro, asa pt ca mai bine dau de baut eu ceva la prieteni, decat sa-ti mai pui tu cate ceva pe masina.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare