Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Noul TRABANT !!!

renegade

Postări Recomandate

Re: Noul TRABANT !!!

la duster nu o sa ii faca nu au nimic in comun

asta se vrea contiunarea unei legende

din pacate ca si in cazul lui new beatle si new trabi e doar o copie xerox mult prea stearsa pt a avea vreodata succesul operelor de arta pe care le copiaza

cam la toate marcile in momentele de impas apar niste modele care incearca sa aminteasca de ce iubeam odata marca respectiva ,nu cred sa fi reusit vreuna :wink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la duster nu o sa ii faca nu au nimic in comun

asta se vrea contiunarea unei legende

din pacate ca si in cazul lui new beatle si new trabi e doar o copie xerox mult prea stearsa pt a avea vreodata succesul operelor de arta pe care le copiaza

cam la toate marcile in momentele de impas apar niste modele care incearca sa aminteasca de ce iubeam odata marca respectiva ,nu cred sa fi reusit vreuna :wink:

sa inteleg ca Trabantul e o opera de arta?:al

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

io nu as intra in polemici pe teme prea vaste legate de cultura auto

da trabantul este o opera de arta daca o privesti ca automobil, lasand la o parte bancurile p care le auzeai cand erai mic

daca o sa incerci sa gasesti multitudinea de solutii tehnice pe care le-au aplicat inginerii aia ca sa il pastreze la bani putini o sa apreciezi altfel masina

Link spre comentariu

Nimeni niciodata nu va face o masina sa aiba succesul care l-a avut Trabantul ... :grin: O masina fascinanta si socanta din multe puncte de vedere ...

Imi aduc aminte zambind de o intamplare legata de Trabant. In liceu directoru' (un animal de om, din memorie parca undeva la vreo 0.12 tone - asa ceva) avea o scula d'asta ...A mers vreo doua zile pe pana ... preferand asta in loc sa piarda timpul sa schimbe roata ...Ne-a pus pe mine si pe un alt golan sa-i facem pana ...Am luat roata la spinare si am plecat la vulcanizare pe o strada de langa ...Culmea e ca aia au schimbat camera, au scos sarma si a fost ca noua ... :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Intamplare de acum vreo 40 de ani: Bunicul sotiei mele si fratele lui, posesor de Trabant, au plecat pe Transalpina. Drumul, cum il stiti ca a fost pana nu demult. La un moment dat s-a rupt puntea spate. Au scos uneltele din portbagaj, au dat jos puntea si fratele a coborat in vale, unde in primul sat a gasit un sudor care sa repare puntea. Ziua urmatoare si-au terminat turul. Sa vad cu ce masina poti repeta performanta asta! Apropo, cu acelasi Trabant cu 4 persoane la bord au facut si Campul lui Neag - Valea Cernei - Herculane mult inainte de a exista drumul lui Base.

Alta intamplare: Plecati cu 3 masini din Petrosani catre litoral, in perioada in care benzina se dadea 5 litri pe luna, se circula cu sot/fara sot si starea tehnica a masinii transforma cei 700 km in o adevarata aventura. Una din masini era un Trabi, avand la bord un matur si 4 copii, elevi ai soferului la o scoala de schi. Pe la Harsova s-a bulit garnitura de chiulasa. Omul, gospodar, a avut una noua in bagaje. Stiti cat i-a luat sa o schimbe, acolo in camp, cu 2 chei si o surubelnita? Juma' de ora. In urmatoarele zile a mai schimbat doua, pana s-a prins ca i se bulise filetul la unul din cele 4 prezoane care strangea chiulasa. Atunci a fost singura ocazie cand am auzit un Trabant mergand de parca ar fi avut turbocompresor. Apropo, si cu garnitura suflata avea suflu destul sa mearga cu 4+1 persoane si bagajele aferente.

@ Renegade - Ce-ti veni sa compari conceptul asta tocmai cu Duster? Asemanarea dintre cele 2 e cam ca cea intre Arnold Schwarzenegger si Fernando de la Caransebes: au acelasi sex (probabil).

Samurai incepator
Link spre comentariu

La vremea respectiva Trabantul a fost o masina buna, dar cel mai important aspect e cel legat de ”miscarea Trabant-istilor” care exista si astazi. Vezi colegul Unimog. Cand doua Trabant-uri se intalneau in trafic proprietarii se salutau si faceau doua flesuri din faruri, iar daca te opreai pe marginea soselei cu capota ridicata se opreau toti sa intrebe daca ai patit ceva si daca te pot ajuta. Cel putin din punctul asta de vedere m-as bucura ca Trabantul sa reinvie. Legat de performantele tehnice, e cu totul alta discutie pe care nu are sens sa o deschid. Eu unul, daca ar fi la un pret ok m_as risca sa-l cumpar si azi

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Nimeni niciodata nu va face o masina sa aiba succesul care l-a avut Trabantul ... :grin: O masina fascinanta si socanta din multe puncte de vedere ...

Imi aduc aminte zambind de o intamplare legata de Trabant. In liceu directoru' (un animal de om, din memorie parca undeva la vreo 0.12 tone - asa ceva) avea o scula d'asta ...A mers vreo doua zile pe pana ... preferand asta in loc sa piarda timpul sa schimbe roata ...Ne-a pus pe mine si pe un alt golan sa-i facem pana ...Am luat roata la spinare si am plecat la vulcanizare pe o strada de langa ...Culmea e ca aia au schimbat camera, au scos sarma si a fost ca noua ... :ha:

Frate cata mai animalu` era directoru`... :ha: Cred ca ticul ala nervos de sub mustata :grin: il avea de la prea mult mers cu Trabi... :ha::h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare