Barbu Marian Alexandru Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Salut!! Am cateva intrbari : Se potrivesc MRL-urile automatice de Vitara pe Samurai? Daca se potrivesc cat sunt de rezistente? Eu am un Samurai Santana si are cuplaje fixe si nu folosesc masina in off road o folosesc la padure in zona de campie. As vrea sa ii pun cuplaje sa nu se mai invarta planetarele cand nu este cuplata 4x4. Daca stie cineva astept un raspuns. Daca nu am postat bine rog moderatorii sa ia "masurile necesare". Multumesc mult!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: MRL-uri automate de Vitara pe Samurai Salut,din cate stiu MRL-urile de Samurai nu se potrivesc pe Vitara ,si viceversa.Planetarele de Vitara au 26 de caneluri,iar cele de Samurai au 22! OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator calincomes Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: MRL-uri automate de Vitara pe Samurai se potrivesc . recomand pe cele manuale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Barbu Marian Alexandru Postat Septembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: MRL-uri automate de Vitara pe Samurai Am montat MRL-uri automate de Vitara pe Suzuki Samurai si s-au potrivit perfect.Ii multumesc lui CALINCOMES pt sfaturi.:tk:banana:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate