amaru Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 dati-mi un sfat un desen ceva poze vreau sa imi fac portbagaj la vitara dar nush cum sai fac prinderile oare creste consumu daca pun portbagaj? mentionez ca vitara este fara prelata sau hardtop astept sfaturi va rog mult :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: sfat portbagaj Vitara Zici ca ai cautat acilisea pe forum si n-ai gasit nimic? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Septembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: sfat portbagaj Vitara nenea yonut nu prea inteleg nimik din poze ideea era ca plafonu la vitara parca este coperta de carte subtire rau si nush cum sa fac acolo unde se sprijina portbagaju si imi trebuie o poza mai clara oricum merci:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: sfat portbagaj Vitara Vorbeste cu sclipici si iti da el toate detaliile,eventual si ceva poze. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: sfat portbagaj Vitara Pai suportii se fac pe rame nu pe plafon ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: sfat portbagaj Vitara Salut, Uite ceva poze de la portbagajul pe care mi l-am facut pentru Samurai: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: sfat portbagaj Vitara Simplu si eficient . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: sfat portbagaj Vitara poate ti place asta al meu ..... Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: sfat portbagaj Vitara Sau asa ceva,facut acum vreo 4 ani. Inox,din ratiuni de greutate,si 'tras' in plastic negru din ratiuni de design... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Septembrie 11, 2010 Partajează Postat Septembrie 11, 2010 Re: sfat portbagaj Vitara Pe forum am mai postat ceva poze ...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate