cbogdan74 Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 am un pajero din 93 scurt 2.5 diesel de care sint foarte multumit, dar as incerca si un Jeep Wrangler. credeti ca este o alegere buna sa fac schimbarea asta lasind deoparte consumul? este Wranglerul o masina la fel de fiabila si cu performante similare off-road? Va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Jeep Wrangler vs. Mitsubishi - un sfat, va rog ! Mitsubishi: bascule fata, arcuri foi ( sau elicoidale depinde de an 1pe spate) Wrangler: arcuri foi sau elicoidale fata / spate 1. Wranglerul se poate lifteza / Modifica mult mai usor decat un Mitsubishi si exista ZECI de optiuni ca sa ti-l modifici cum vrei tu 2. ca masina stock poate nu este atat de "buna" ca si MITSU stock, dar modificata , si inaltata il bate de departe........ 3. nu sunt familiar cu ce furnizori de aftermaket sunt pt Mitsu, DAR pt Wranglere gasesti MII de variante si optiuni 4. in OffRoad primeaza o masina Puternica si Usoara ( Jeep-ul are cca 1500 KG si merge in 180 CP... Mitsu are mai mult cu mai putin...) 5. ... poate nu sunt impartial, doar ti-am spus parerea mea 6. ai aici cateva variante de Wranglere facute de noi: Wrangler YJ (1987 - 1995) : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=55564 Wrangler TJ (1997 - 2006) : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=55599 / http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=49251 Wrangler JK (2007-prezent): http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=55684 ... si Wrangler YTJ ( un YJ convertit de la arcuri cu foi la arcuri elicoidale de TJ ) : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=53927 success in luarea deciziei.... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Jeep Wrangler vs. Mitsubishi - un sfat, va rog ! Buna seara ! Depinde de ce ai de gand sa faci cu masina, si de bugetul alocat pentru asta. Pentru Jeep in general, piata after este mult mai bogata in oferte si variante de upgrade. Daca Pajero e deja pregatit de off-road, ramai cu el, considerand un buget mai subtire. Daca te incadrezi in bani, ia un Wrangler cu diesel, si pune-l la punct pentru aplicatiile pe care le ai in plan. Desi, daca ai scris despre consum, cred ca nu ai planuit sa te lipesti de un Wrangler TD de prin 2005, ci te-ai gandit mai degraba la unul cu 4.0, ceva mai vechi. In aceasta situatie, clar, Wrangler-ul este mult mai performant in teren decat colegul Pajero. Pe langa puntea rigida fata, motorul mai puternic, ai si facilitatea de a monta un body-lift mai ieftin, plus multitudinea de kit-uri de liftare disponibile. Si daca am compara Wrangler cu Pajero pe generatiile actuale, tot Jeep-ul este in castig pe partea de off-road hardcore, deoarece a ramas, inca, masina de teren. Pajero merge la rallye-raid si chestii cu viteza de desfasurare mai mare, unde este avantajat de suspensia fata si nu sunt necesare liftari extreme. Totul se limiteaza la suma pe care doresti s-o investesti, daca scopul este deja definit, cum se pare ca este situatia ta. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Jeep Wrangler vs. Mitsubishi - un sfat, va rog ! ... Desi, daca ai scris despre consum, cred ca nu ai planuit sa te lipesti de un Wrangler TD de prin 2005, ci te-ai gandit mai degraba la unul cu 4.0, ceva mai vechi..... ... motoarele diesel pe Wrangler ... sincer mi se pare BLASFEMIE ! ... oi fi eu Ecologist sau Nu, dar Wranglerul si motoarele pe benzina sunt sfinte: la YJ motoare de 2.5 sau 4.2 litrii la TJ motoare de 2.5 / 4 litrii la JK super cu motoarele de 3.8 litrii ... P.S.: cele cu 2.8 CRD sunt cam jalnice...:al ... Pajero merge la rallye-raid si chestii cu viteza de desfasurare mai mare, unde este avantajat de suspensia fata si nu sunt necesare liftari extreme.... Mitsu-urile care merg in RallyRaid sunt ca si Tuareg-urile :ha: ... sunt doar cele de la echipa fabricii :grin: si NU au nici o legatura cu ce se vinde pe piata... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Jeep Wrangler vs. Mitsubishi - un sfat, va rog ! Mitsu-urile care merg in RallyRaid sunt ca si Tuareg-urile :ha: ... sunt doar cele de la echipa fabricii :grin: si NU au nici o legatura cu ce se vinde pe piata... Da, si cand vezi ca scriu: "masina castigatoare de la Raliul .... " te intrebi: care-i legatura intre ce vind si masina castigatoare de la raliul respectiv? :ha: 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Jeep Wrangler vs. Mitsubishi - un sfat, va rog ! Da, si cand vezi ca scriu: "masina castigatoare de la Raliul .... " te intrebi: care-i legatura intre ce vind si masina castigatoare de la raliul respectiv? :ha: ce-i drept ca Tuaregul de la Paris-Dakar-ul din 2009 e cumparat de un conational dea'l nostru.... iar un alt conational "fabrica" / prepara masini de RallyRaid pentru clienti din afara tarii.... DAR asta nu are nici o legatura cu marca prea mult....:grin: parerea mea e ca sunt doar vreo 3 marci de masini care inca au competente serioase de OffRoad si rallyraid ca si masini Stock ... printre care si Wranglerele :grin: ! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: Jeep Wrangler vs. Mitsubishi - un sfat, va rog ! Sa clarificam putin lucrurile! Pana in 1997-98 masina folosita in raid era un Mitsu de serie,fara plastice sau fete de usi cu rollbar,suspensia era cea originala dar cu alte arcuri, amortizoare si motorul cel mai puternic disponibil la vremea aceea. Suspensia independenta pe fata i-a oferit un avantaj major pentru ce a fost el proiectat: rally raid! De modificat se poate modifica,ca orice fier. Fara o rigida pe fata nu mi se pare foarte hardcore dar se poate rezolva. Cum s-a zis si mai sus,cu Mitsu faci offroad hard si ieftin la bani. Cu wrangler poti sa te duci la extrem daca te tine bugetul - singura treaba ca dupa n modificari,o sa se comporte ca o barca pe asfalt si pe viraje,pe cand Mitsu o sa se comporte cat de cat bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: Jeep Wrangler vs. Mitsubishi - un sfat, va rog ! sa-si dea cu parerea cineva care s-a dat in offroad cu ambele masini..pe aceleasi trasee....de pe locul soferului ptr ca altfel fiecare lauda fierul pe care-l are......:grin: marele atu la Mitsubishi e fiabilitatea......marele dezavantaj la Wrangler sunt cardanele...de toata jena.....dar aceasta situatie se poate corecta usor...si atunci in combinatie cu motorul de 4.0....devine redutabil in teren...mai ales in secoarele hard si ca incheiere,.....aici comparam mere cu pere....masinile avand o configuratie si un scop constructiv total diferit.....offroad si rally raid Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: Jeep Wrangler vs. Mitsubishi - un sfat, va rog ! ......marele dezavantaj la Wrangler sunt cardanele...de toata jena.....dar aceasta situatie se poate corecta usor...si atunci in combinatie cu motorul de 4.0....devine redutabil in teren...mai ales in secoarele hard Cardanele ?!?!? Marius, cu scuzele de rigoare ce pb ai avut tu la cardane ?! Eu merg de cativa ani cu cardanele stock si deupa 1 an de concurs i-am schimbat 1 cruce .... vezi sa nu le confunzi cu Planetarele stock de fata... alea intradevar sunt slabe rau si daca nu se inlocuiesc cu HeavyDuty se cam rup.... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: Jeep Wrangler vs. Mitsubishi - un sfat, va rog ! Laur..am schimbat cruci la cardanul spate la un Wrangler...de m-am tampit... adevarul e ca animalul era inaltat pe gume de 33.....iar unghiul de lucru al cardanului nu era corectat....si de aici banuiesc eu sa fie problema.... La Cherokee-ul care l-am avut...n-am avut nici o problema...masina fiind cu motorul de 2.5.......sunt curios la Grand cum vor evolua treburile in teren :grin: in rest n-am prea avut probleme cu Jeep-urile care mi-au trecut prin ograda Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: Jeep Wrangler vs. Mitsubishi - un sfat, va rog ! ...adevarul e ca animalul era inaltat pe gume de 33.....iar unghiul de lucru al cardanului nu era corectat....si de aici banuiesc eu sa fie problema.... La Cherokee-ul care l-am avut...n-am avut nici o problema...masina fiind cu motorul de 2.5.......sunt curios la Grand cum vor evolua treburile in teren :grin: in rest n-am prea avut probleme cu Jeep-urile care mi-au trecut prin ograda AAAAA.... pai atunci nu trebuie sa te plangi daca ai facut doar juma de modificare (incaltare).... i-a si uita-te intr-un topic care specifica ceva despre "caietul de sarcini".... coborai cutia de viteze...si nu mai fortai cardanul sau mai scumpisor putin, pui un KIT SYE la reductor si rezolvai problema..... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: Jeep Wrangler vs. Mitsubishi - un sfat, va rog ! sa fim intelesi...Wranglerul nu a fost al meu...ca de era al meu...stiam ce sa-i fac....el a stat in curtea mea doar o vara....cu conditia sa-l scot regulat la plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Jeep Wrangler vs. Mitsubishi - un sfat, va rog ! e ... atunci, si pe viitor spune si tu povestea completa, cap coada..... :wink: e pacat sa critici ceva mai ales cand ai idee ca nu e modificat/construit calumea.... mai degraba ii critici proprietarul :grin: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Jeep Wrangler vs. Mitsubishi - un sfat, va rog ! e ... atunci, si pe viitor spune si tu povestea completa, cap coada..... :wink: e pacat sa critici ceva mai ales cand ai idee ca nu e modificat/construit calumea.... mai degraba ii critici proprietarul :grin: Laur...stii bine ca eu ma descurc onorabil in teren...cu masina stoc....ajung cu ea...unde ajung si cei cu modificari prin punti...cutii si altele...:grin: cel putin asa am facut cu Samuraiul...si cu Cherokeeul :grin::grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: Jeep Wrangler vs. Mitsubishi - un sfat, va rog ! revenind la subiect....? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: Jeep Wrangler vs. Mitsubishi - un sfat, va rog ! revenind la subiect....merg pe mana Jeep-ului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 (editat) Re: Jeep Wrangler vs. Mitsubishi - un sfat, va rog ! Cine a zis ca nu se poate face raid cu Cherokee ? :uameni :ha: http://i52.photobucket.com/albums/g8/DAdrianD/bajamj.jpg Editat Septembrie 15, 2010 de ssrli '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hummer Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: Jeep Wrangler vs. Mitsubishi - un sfat, va rog ! se pote tot cu tot trebuie numa baniii!!!!!!!!! fab Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tmc Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: Jeep Wrangler vs. Mitsubishi - un sfat, va rog ! este beton! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Jeep Wrangler vs. Mitsubishi - un sfat, va rog ! Eu le detin pe amindoua,ultima venita fiind Mitsu.Ce pot sa spun este ca senzatia pe care o ai in teren cu un Wrangler nu se compara cu nimic iar confortul cu care faci off cu un Mitsu este net superior Jeepului. In defavoarea Jeepului este fiabilitatea,eu neavind mii de euro sa investesc in piese heavy.Cine ma cunoaste stie ca sunt fan Jeep dar am inceput sa ma indragostesc de Mitsu. P.S. cu diesel nu prea faci offroad daca nu ai minim 4.2l.Masinile mele sunt benzinare de 180hp Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Jeep Wrangler vs. Mitsubishi - un sfat, va rog ! Cine a zis ca nu se poate face raid cu Cherokee ? :uameni :ha: http://i52.photobucket.com/albums/g8/DAdrianD/bajamj.jpg misto rau masina! Ar fi chiar tare daca ar fi si 4x4! NU VEDE NIMENI CA NU ARE PLANETARE/PUNTE /DIFERENTIAL PE FATZA? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Jeep Wrangler vs. Mitsubishi - un sfat, va rog ! Buna seara ! Ce legatura are una cu alta ? La Dakar si Baja sunt categorii complet separate pentru masinile 4x2 sau pentru buggy-uri, cu sau fara 4x4... In acest topic-comparatie se doreau subliniate avantajele si dezavantajele celor doua masini, precum si tipurile de aplicatii unde una s-ar descurca mai bine decat cealalta, iar Cherokee-ul de raid a fost o aparitie benefica aici, ca nici Mitsubishi nu concureaza singur in competitii... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Jeep Wrangler vs. Mitsubishi - un sfat, va rog ! misto rau masina! Ar fi chiar tare daca ar fi si 4x4! NU VEDE NIMENI CA NU ARE PLANETARE/PUNTE /DIFERENTIAL PE FATZA? Asa, si ? Intreaba-l pe Schlesser ce parere are de masinile 4x2. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Q-SETE Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: Jeep Wrangler vs. Mitsubishi - un sfat, va rog ! am 2 masini un mitsu 2.8 diesel si un wrangler 4 benzina am condus in teren mitsu 3 benzina si 3.5 benzina si wrangler 2.5 benzina din toate masinile de aici cea mai slaba este mitsu 2.8 nici nu vreau sa imi imaginez cum este cu motorul 2.5 consumul ..... este direct proportional cu realizarile sfatul meu 1 neaparat in teren benzinar 2 wranglerul este mai usor cu 500 kg si are punti spate concluziile le tragi singur mai departe daca treci prin buzau ia legatura cu mine si iti arat in teren diferenta si la consum si la performanta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate