Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

taxa auto

davema

Postări Recomandate

Re: taxa auto

foarte bine

asa si trebuie

bulgarii sa traiasca, ca ai nostri nu merita, asa ca ma bucur ca isi taie singuri craca

lipsa coloana vertebrala, lipsa obraz si lipsa iteres

daca mie imi spune cineva ca ue a obligat statul roman sa creasca taxa de prima imatriculare SI ASTA E SINGURA MASURA POSIBILA atunci ma inclin...dar UE probabil ca au aratat cu degetul la rablele care circula si polueaza, si ai nostri au spus...sa dam in cap la cei care vor masini...deci marim taxa de prima imatriculare IN GENERAL, in loc sa spuna non euro platesc x2 impozitul pe an si euro 3, 4 si 5 nu platesc taxa de prima imatriculare, euro 2 platesc dar putin

sa vedeti atunci cat de repede scapam de non euro de pa strazi

si lipsa coloana... de ce la bulgari nu se pune asa problema....pt ca nu sunt moi ca plastelina...de aia

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut stirea si mi se pare cea mai mare prostie,cica ar proteja piata interna de parca banii ar intra la statul roman si nu la renault.Singurul lucru bun este ca au de munca cativa romani.Ma intrebam ce faceam dc nu aveam alternativa cu bulgaria.Statul pierde enorm ca apara interesele lui renault prin neincasarea de impozite de la masinile cu nr straine si cred ca o taxa simbolica de vreo 500 e si-ar fi permis-o oricine isi cumpara o masina.Societatile de asigurari si statile itp tot mai plateau impozite la stat asa ca nu ma mira dc statul se plange ca nu are bani dc este asa de prost administrat.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Asta cu protejarea lui Renault nu mai tine. Fac mai mult export decit vind pe piata interna. Faza e ca pt. prima data se povesteste de masinile non euro ce sunt deja inmatriculate. Acolo o sa fie jale mare ...

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Scuze de expresie, e un mare "bullshit de cal". Cand e de luat bani, baga Uniunea Europeana si riscul de amenzi in fata, de parca le-ar fi pasat vreodata de asa ceva. Cand e drepturile cetateanului, Uniunea Europeana sa-si vada de treaba ca stie guvernoiu' mai bine ce ne e noua bine. Nu au astia nici o treaba cu uniunea, CEDO, CE, FMI, FBI, WTF sau alte cele, se ascund in spatele alora ca sa isi ascunda magariile.

Cand e sa ne ia taxe mai mari, codul fiscal se modifica cu efect imediat, dar orice micsorare de taxa trebuie sa astepte minim 6 luni pentru ca asa zice legea. Ne prostesc in fata si ne mai si scuipa intre ochi ca sa fie siguri ca suntem constienti ca ne umilesc. De fapt ii doare in cot pana si de protectia mediului, ii intereseaza doar taxa incasata. Halal protectie cand te obliga sa platesti ca poluezi cu masina si daca o tii trasa pe dreapta 350 de zile din 365, in timp ce un poluator industrial apropiat guvernului emite mai multe noxe decat toate masinile la un loc fara sa pateasca ceva.

Samurai incepator
Link spre comentariu

asa ne fraieresc astia!

protectia mediului!

nu spune nimeni ca in ploiesti unde pute de adevaratelea de la lukoil, brazi,ecarisaj etc...numai daca iei touareg din 2004 platesti taxa 21000 de euro se reduce poluarea!

cat o sa mai inghitim?

ramane de vazut!

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Asta cu protejarea lui Renault nu mai tine. Fac mai mult export decit vind pe piata interna.

Corect, in portul Constanta Sud erau/sunt/vor fi 'mormane' de Logane, Sandero si Duster-e, toate pentru extern.

Eu zic ca este incompetent cel care crede ca marind taxele va ajunge bugetul, trebuie lucrat mult si bine la cheltuieli, asa cum se preocupa firmele private; dar cine a spus ca statul e cel mai prost administrator, nu se insela.

Aro 10.4 DR, 1995, Renault F8Q248 1.9D, 65CP
Link spre comentariu

vrajeli...statul e prost...statul e idiot statul in sus statul in jos....

adevarul ca noi astia prosti....dar multi...vb lui Voda Lapusneanu.....inghitim toate rahaturile emise de erorile umane din politica dimboviteana....de aceea retraim epoca fanariota.....mai nou numita epoca snagovista....

ar trebui sa punem mana sa iesim in masa pe strazi....

eu cel putin nu stiu in lumea civilizata un popor care sa fie tras in tzepa ....legal de catre proprii conducatori.....

initial...ma gandeam sa mai raman pe aici....dar in ritmul asta cred ca voi sterge putina...unde voi vedea cu ochii ca aici nu prea mai am ce face

Link spre comentariu

....dupa 1000 de taxe si mariri la impozite ma intreb de unde dracu cred tovarasii de la guvern ca romanul de rand isi permite in primul rand o masina noua cu norma de poluare moderna...iar in al doilea rand de unde cred aceiasi tovarasi ca un amarat cu o masina non euro sau maxim e3 va putea suporta impozitul propus de ei?...dapai sa isi ia masina noua...:sh2

P.S. Cred ca vor sa ne aduca aminte de mersul pe jos...dupa care sal impoziteze...

Link spre comentariu

La asta mai adaugam si cresterea RCA ( pe astia ii lasa statul sa zburde liber cu orice crestere le fata mintea), preturile la combustibil care trec de 1 Euro/ litru, impozitele minunatului Boc si spagile catre politai. O fi un experiment psihologic, cat poti sa strangi pe unul de gat pana sa te controleze de boase?

Samurai incepator
Link spre comentariu

Vezi Maresalule de ce ne merge asa de bine ? Ne lasa prostata cand nu trebuie , unde nu trebuie si dam vina pe rromi si moderatori. Din cauza lor sunt impozitele care sunt, sa le fie rusine !

Nu tata!!!!!

Toata problema in tara asta e ca acei care muncesc nu sunt rasplatiti cum trebuie iar daca au ceva de comentat impotriva trantorilor sunt considerati rasisti!!!!

Oricum nu doresc sa ma mai chinui mult prin Romania si v-o las voua celor antidiscriminare!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu

E clar, ghiolbani astia de la varf isi bat joc de noi in ultimul hal!

Cat mai trebuie sa suportam?? :dr3 :dr3 :dr3

Se fac 20 de ani de cand nu s-a mai intamplat nimic notabil!

NU mai explodeaza "mamaliga"?

Adica daca imi aduc un Jimny euro 3 platesc 2500euro taxa de inmatriculare in RO?:hl

BG deschide-ti portile! Venim! :ooo

P.S. Din ce in ce mai multi oamenii de afaceri locali vor sa-si mute afacerile in BG.

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Mamaliga nu mai explodeaza...nici nu a explodat singura ci a fost dinamitata...acum nu mai are nimeni interes sa explodeze si nici nu va exploda exista toate pirghiile pentru a impiedica asta

Tatucu a mai zis ca nu ne tine nimeni in tara si are dreptate...in nebunia lui mai are si momente de luciditate

Aduceti-va aminte cind a venit base presedinte prima data ca a tras in nastase...am zis bravo lui iata unu care are coaie...insa si-a vazut sacii in caruta si s-a ingropat si aceasta problema...si va mai fi acelasi praf in ochi...reveniti-va SINTEM SCLAVI SI ASA VOM MURI!

Nu ni se va permite nici o parere de-a noastra...amintiti-va ce a facut base cu minerii....eu am tinut cu ei pentru ca mi-am vazut si dreptul meu de a protesta ingradit...iar ce au facut in 13-15 iunie in mare parte a fost facatura.....

Bogdane te iei de mine?!?:ypuHai sa bem o :x ca mi-e sete!

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

am trait s-o aud si pe asta....moderatorii forumului sunt de vina ptr aberatiile din politica....e clar.....2012 e aproape :grin:

Maresale...ai o problema in a da nume...si fapte,.....ca de vorbe de-astea sunt pline ziarele...tv-urile...si alte d-astea????

Link spre comentariu

offtopic:

Maresale ...

ia de aici cateva pasaje din regulamentul forumului unde iti versi la liber frustrarile:

Incalcare de regulament:

"2.f Atacurile la Persoana sunt interzise" (ma fac ca n-am vazut ce ai scris, ok?)

Sanctiune:"Atacurile la persoana vor fi sanctionate prin avertisment, iar repetarea abaterii poate atrage inclusiv banarea respectivului."

"2.g. Alte tipuri de mesaje interzise

NU postati informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei!

Chiar daca exista sectiunea “Discutii diverse”, preferam sa evitam discutiile, dezbaterile politice de orice fel ."

"2.i. Stergerea posturilor de catre moderatori

Posturile care contravin regulilor de mai sus pot fi sterse fara o notificare prealabila si aceasta actiune nu trebuie justificata de catre moderatori. Deschiderea unui topic (thread )unde se cer explicatii despre aceasta, nu face decat sa inrautateasca situatia, rezultand ca userul in cauza habar n-are de regulament."

Nu iti spun mai multe ...probabil ajung! NU ai fost avertizat desi nu esti la primul topic de acest gen care ti-a fost sters! La prima abatere de orice fel ...urmeaza:

"Cei carora nu le convin aceste reguli, sunt liberi sa nu mai frecventeze acest forum. Nu ti se va simti lipsa. " Numai ca in cazul tau vei pierde si privilegiul de a accesa acest forum! Sper ca acum sa ma fac inteles ...

Am scris toate astea public ca poate mai sunt si alti amatori. E o aducere aminte ca acesta este un forum de hobby, respectiv de masini si nu are nici o treaba cu cine e la putere, cu ce mananca tiganii sau cu cine/cand/cum se culca fiecare ... :uameni

Nu te mai lua de moderatori ca ei sunt cei care dau zilnic cu matura dupa voi ca sa fie curat si poate intr-o zi dintr-un exces de zel te vor matura si pe tine ...

@Marius

Maresalul e nemultumit ptr faptul ca eu i-am sters un topic legat de tigani ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Am vazut stirea si mi se pare cea mai mare prostie,cica ar proteja piata interna de parca banii ar intra la statul roman si nu la renault.Singurul lucru bun este ca au de munca cativa romani.Ma intrebam ce faceam dc nu aveam alternativa cu bulgaria.Statul pierde enorm ca apara interesele lui renault prin neincasarea de impozite de la masinile cu nr straine si cred ca o taxa simbolica de vreo 500 e si-ar fi permis-o oricine isi cumpara o masina.Societatile de asigurari si statile itp tot mai plateau impozite la stat asa ca nu ma mira dc statul se plange ca nu are bani dc este asa de prost administrat.

In Suedia de exemplu este 200 euro inmatricularea cu tot ce trebuie , n uconteaza ce euro ai

iar asta am gasit pe un site de pe la noi

" te prezinţi la Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor fără chitanţa care să ateste plata taxei pe poluare.

Se refuză înmatricularea autovehicolului intrucat lipseşte de la dosar chitanţa. Trebuie solicitat un raspuns oficial si in scris din care sa reiese ca DRPCIV refuză înmatricularea.

cu răspunsul scris de la DRPCIV, se actioneaza in judecata institutia in instanţa de contencios administrativ din cadrul tribunalului, fie la cea de drept comun şi se solicită judecătorului să oblige DRPCIV să înmatriculeze maşina fără plata taxei.

În motivarea acţiunii, trebuie men*ţionată încălcarea art. 85 si 90 din Tratatul de la Roma, precum şi a articolului 148, alin. 2 din Constituţia României.

Articolul 90 spune că nu poţi stabili pentru mărfurile existente pe teritoriul statului tău un regim fiscal discriminatoriu faţă de mărfurile care vin din spaţiul intracomunitar, iar alin. 2 din articolul 148 men*ţionează că în conflictul dintre o lege internă şi o lege comunitară are putere cea comunitară.

trebuie plătite taxa de timbru şi onorariul avocatului.

Este bine ca înainte de a intenta proces să verificaţi care opţiune este mai costisitoare, plata taxei sau procesul.

Trebuie luat în calcul şi timpul în care se poate soluţiona litigiul. Durata procesului depinde de gradul de încărcare al instanţei respective, in mod normal, poate dura între o lună şi şase luni. La asta trebuie adăugat şi un eventual recurs al DRPCIV, însă, fiind vorba de o hotărâre care nu este supusă dreptului de apel, este executorie imediat. Practic, îţi poţi înmatricula maşina imediat după sentinţă. "

Link spre comentariu

Cum a aparut creditul pentru vacante turistice asa va apare si creditul "taxa auto":ha: si romanu' merge inainte.

Daca te rogi la Dumnezeu lumea spune ca esti o persoana religioasa.Daca Dumnezeu iti vorbeste, lumea spune ca esti nebun.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare