Cristian1 Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 http://www.gather-network.eu/video/show/6054/ cred ca jumate de acolo is morti.... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Accident - No comment doar soferul e mot, restul cum au avut noroc...dar foarte rau am patit si eu asa prima data cu un olcit, eram pasager, si ne-am dat peste cap a doua oara cu aro 10 si am fost tare aproape sa fac o tumba oricum, soferul daca avea centura scapa sigur... dar asa, a fost aruncat de la forta centrifuga si masina a venit peste el forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Accident - No comment A mai murit careva din spate pentru ca se vede cum roata dreapta spate cade peste cineva.NASOL. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Accident - No comment Am avut si eu dansul asta pe criblura , la 35-40 la ora , in curba larga , in virf de deal , dupa ce am ocolit pe unul care mi-a venit pe contrasens .S-a treminat tot cu tumbe , aveam centura , fixa si ajustata , nu am patit absolut nimic , datorita vitezei mici si a rollbarului . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Accident - No comment asta e un carnagiu....doamne fereste....masina veche...greutate mare=dansul mortii.. O masina veche,terminata la bucsi,pivoti,telescoape..asa face cand pui greutate mare pe spate...am pus odata niste lemne intr-un papuc camioneta si pe linie dreapta tot asa era sa patesc...e bun si rar-ul la ceva..:tk Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Accident - No comment Mie mi se pare putin fals ...La schimbarea brusca a directiei de mers se pare ca soferul in loc sa redreseze masina a incercat sa o destabilizeze (urmariti imaginea pe cadre, cu incetinitorul sa vedeti ...) iar pasagerii mi s-au parut a fi Mupets (papusi) ...filmarea premeditata usor trasa de par ...Sau poate ca ma insel eu! :grin: Sa rastorni pe drum drept o asemenea masina ... cat de jaf ar fi fost e destul de greu si in plus nu avea viteza excesiva ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Accident - No comment Cine a urcat-o pe site, a avut un umor cel putin morbid : e la categoria "Comedy".... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Accident - No comment Mie mi se pare putin fals ... pasagerii mi s-au parut a fi Mupets (papusi) ... Nu cred ca sunt Mupets, ca dupa ce i`a aruncat din masina se culegeau de pe jos unu cate unu ... Nasparliu accident si nu imi dau seama ce a fost in capul soferului de a luat asa tare de volan stg - dreapta :dr3 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Accident - No comment Mie mi se pare putin fals ...La schimbarea brusca a directiei de mers se pare ca soferul in loc sa redreseze masina a incercat sa o destabilizeze (urmariti imaginea pe cadre, cu incetinitorul sa vedeti ...) iar pasagerii mi s-au parut a fi Mupets (papusi) ...filmarea premeditata usor trasa de par ...Sau poate ca ma insel eu! :grin: Sa rastorni pe drum drept o asemenea masina ... cat de jaf ar fi fost e destul de greu si in plus nu avea viteza excesiva ...[/quote De acord cu tine. Pare premeditat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Accident - No comment TOYOTA.... mde' Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Septembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Accident - No comment Poate ca soferul o adormit la volan, ori un infarct, ori o "gaza" sau poate cesti...o mana "extracterestra" Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Accident - No comment Poate ca soferul o adormit la volan, ori un infarct, ori o "gaza" sau poate cesti...o mana "extracterestra" Si atunci cum explici ca ala care a filmat il astepta cu camera ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Accident - No comment Mie mi se pare putin fals ...La schimbarea brusca a directiei de mers se pare ca soferul in loc sa redreseze masina a incercat sa o destabilizeze (urmariti imaginea pe cadre, cu incetinitorul sa vedeti ...) iar pasagerii mi s-au parut a fi Mupets (papusi) ...filmarea premeditata usor trasa de par ...Sau poate ca ma insel eu! :grin: Sa rastorni pe drum drept o asemenea masina ... cat de jaf ar fi fost e destul de greu si in plus nu avea viteza excesiva ...[/quote De acord cu tine. Pare premeditat! eu zic ca niciodata nu poti fi suficient de paranoic daca si la accidentul asta groaznic mai ai asemenea dubii... teoria conspiratiei cred ca e o incalzire banuiesc ca aia ce se ridica dupa ce se termina faza, sunt ceva roboti, si ala ce era intins dupa ce ia zdrobit masina capul...a da e pausa ...:ooo forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Septembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Accident - No comment Pai nu sti ce sa crezi, poate e cum zice Yonutz, ii facatura clipul, dar parca parca ii prea real si ala cu camera poate ii filma pe aia prin curte cum mestereau pe acolo si din noroc ii filmeaza si pe astia cu toyota.... Sau.............. Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Accident - No comment Eu zic ca au vrut sa faca ei ceva, s-au pregatit cu filmarea, dar le-a iesit altceva...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 11, 2010 Partajează Postat Septembrie 11, 2010 Re: Accident - No comment Soimule ... de ce zic ca e fake Fi atent -cameramanul ia prim plan pe sosea ...inainte sa apara masina -soferul ia de volan de 3-4 ori stanga-drepta vrand premeditat sa rastoarne masina -dupa ce se rastoarna masina ... cei care au cazut si apoi se ridica ies din cadru ... -imaginea este foarte slaba tremurata ca sa para filmata de un amator Nu e vb. aici de o conspiratie ... :grin: Depinde cum privesti lucrurile... Da, este un clip interesant ...in nici un caz unul groaznic! Uite inca un exemplu aici Ce face tehnica in ziua de azi ...ne manipuleaza creierele ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Septembrie 11, 2010 Partajează Postat Septembrie 11, 2010 Re: Accident - No comment Soimule ... de ce zic ca e fake Fi atent -cameramanul ia prim plan pe sosea ...inainte sa apara masina -soferul ia de volan de 3-4 ori stanga-drepta vrand premeditat sa rastoarne masina -dupa ce se rastoarna masina ... cei care au cazut si apoi se ridica ies din cadru ... -imaginea este foarte slaba tremurata ca sa para filmata de un amator Nu e vb. aici de o conspiratie ... :grin: Depinde cum privesti lucrurile... Da, este un clip interesant ...in nici un caz unul groaznic! Uite inca un exemplu aici Ce face tehnica in ziua de azi ...ne manipuleaza creierele ... :grin: CORECT! Si aia cu masina,dupa ce a ajuns pe strada,s-a uitat un pic in stanga si parca a asteptat sa vina masina. Dupa ce a "lovit-o" perfect drept,culmea a ajuns perpedicular fata de masina (sub ea) si pe burta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: Accident - No comment Dupa parerea mea, accidentul este real. Este filmata o incercare de a face drifting nereusita si cu efecte nefericite. Daca va uitati pe youtube la 'arabian drifting' veti vedea nenumarate filme in care se merge cu oameni in masina pentru a ii asigura greutatea care s-o tina pe sol in drift. Manevra de a trage de volan stanga dreapta se numeste 'scandinavian flick' si este o manevra care se face intentionat pentru a induce starea de alunecare laterala... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szmaco Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Re: Accident - No comment Si mie mi se pare ca e pe bune accidentul cu toate ca nu pricep de ce a avut reactia aia soferul...al 2-lea in schimb e un mare fake...amuzant totusi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: Accident - No comment Dupa parerea mea, accidentul este real. Este filmata o incercare de a face drifting nereusita si cu efecte nefericite. Daca va uitati pe youtube la 'arabian drifting' veti vedea nenumarate filme in care se merge cu oameni in masina pentru a ii asigura greutatea care s-o tina pe sol in drift. Manevra de a trage de volan stanga dreapta se numeste 'scandinavian flick' si este o manevra care se face intentionat pentru a induce starea de alunecare laterala... Si eu cred ca accidentul e real... Uite inca un caz aproape identic: http://www.liveleak.com/view?i=c51_1289747376 Cred ca odata masina intrata in balans e greu sa o mai controlezi mai ales cand ai greutate mare pe spate... Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: Accident - No comment Bai frate, rau e sa fii cretin....pe bune :grin: Si nu mai ma mira deloc ca pentru unii e foarte simplu.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate