Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cablu kilometraj

dex20

Postări Recomandate

Salut . De cateva zile mi-a aparut o problema la kilometraj si anume imi indica o viteza mai mare cu 5-7 km/h fata de viteza normala . Comparatia o fac cu turometrul si stiu ca la 50 km/h am in jur de 1900 de turatii cu viteza in treapta a 4 a dar mie imi indica la bord 60-63 km/h?!?:grin: In acelasi timp nici nu sta acul vitozemetrului fix la o anumita indicatie ci fluctueaza 60-70-55-75 toate la aceeasi turatie de 1900! Deja la 90 km/h unde am in jur de 2700 de turatii in treapta a 5 a vitezometrul imi arata 110-120 km/h! (si tot cu puternice fluctuatii). Sa fie cablul de vina,sa fie ceva in panoul de bord? Mentionez ca am desfacut panoul si am desfacut cablul din spate dupa care l-am pus la loc l-am strans bine si tot degeaba.

Unde vine cablul de la kilometraj in cutia de viteze? Daca ma puteti ajuta cu un sfat va rog sa nu ezitati sa-mi spuneti nu de alta dar mor de inima pasagerii din masina cand vad vitezometrul la 120 km/h!!:ypu:tk

"Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: cablu kilometraj

Nu e cablul , mai degraba vitezometrul .

La mine se dadea peste cap , de ziceai ca-i vreun altimetru de racheta . Dupa vreo juma' de an , datorita drumurilor patriei , s-a reparat singur si acum nu mai fac 180 kmh in trei sec...Mai rau e n-am filmat situatia s-o postez pe YT ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

am patit la fel la un cielo. problema? una dintre fishe ( cele ce duc la bujii) era dusa si dadea mai multe impulsuri.... nu am inteles exact, dar dupa ce am schimbat-o masina a mers bine. verifica. nu stiu ce legatura e intre cele doua, dar...;

Link spre comentariu

Am inlocuit cablul de km si tot la fel face. Asa ca trebuie sa inlocuiesc ceasul vitezometru. Stie cineva pe unde as putea gasi? Niva este din 2004 cu motor pe injectie Bosch de 1,7.

"Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu
Link spre comentariu

suna l pe fiodor,nu stiu daca da factura :wink:, sau suna si la cluj dar le dai si comisionul , depinde ce ti pot aduce : tot bordul sau numai kilometrajul

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare