Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

o femeie din Arad are nevoie de ajutor

soimu

Postări Recomandate

Salut!

Ma cunoasteti.... sunt Cristina Rubinstein, locuiesc in Arad , am 30 de ani, sunt sotie si mama a doua fetite frumoase. Dupa 7 luni de dureri cumplite, de nopti nedormite si medicamente, timp in care am consultat mai multi doctori si am urmat mai multe proceduri de fizioterapie, acupunctura, curenti, am facut un RMN unde mi s-au descoperit doua formatiuni tumorale. Prima imi erodase o coasta si o parte din plamanul drept, cealalta erodase doua vertebre toracale.

Am fost internata o saptamana la Timisoara , doctorilor fiindu-le teama sa ma opereze din cauza anesteziei (trebuia sa fiu intubata si le era frica sa nu imi lezeze si mai mult vertebrele).

Am trimis toate analizele la mai multe clinici din Europa in speranta aflarii unui potential diagnostic. Toti doctorii erau convinsi ca este vorba de tumori maligne si deja ma sfatuiau sa fac chimioterapie si radioterapie. Am trait mai mult de o luna cu gandul ca pot avea cancer si, credeti-ma, este cumplit!

Astfel am ajuns la Szeged unde am facut operatia de toracotomie. In urma biopsiei s-stabilit ca o ciuperca – “criptococcus” – este responsabila de tot dezastrul acesta. Ce usurare! Orice este bine in loc de cancer.

Una din probleme fiind rezolvata, mai ramanea cea de la vertebre. Asa am ajuns la un doctor neurochirurg tot in Szeged care mi-a spus ca este nevoie de o reconstructie de coloana vertebrala, materialele folosite pentru aceasta se importa din SUA si ca, in Romania nu este nimeni care sa poata face aceasta operatie. Nu exista cale de intoarcere, coloana mea stand sa se prabuseasca si sa lezeze iremediabil maduva.

Daca prima operatie, care a costat aproape 4000 euro, am putut sa o suportam din agoniseala proprie, acum apelam la bunavointa dumneavoastra, a oamenilor cu suflet bun si curat. Operatia, care va avea loc pe 9 septembrie, va costa in jur de 7000 euro.

Tratamentul pentru exterminarea ciupercii trebuie efectuat pe timp indelungat, iar pe luna ma costa 1500 ron.

V-am relatat foarte pe scurt povestea mea, ea insa este cu mult mai ampla.

Multumesc tuturor celor care ma pot ajuta facand donatii sau trimitand mesajul meu mai departe!

Conturile in care puteti face donatii:

Titular cont: Rubinstein-Ilisie Maria-Cristina

tel: 0749482601

LEI: RO55RNCB0015117163980001 deschis la BCR

RO82INGB0000999902069415 deschis la ING

EURO: RO87INGB0000999902069422 deschis la ING

Pana la aceasta data nu am apelat la acest forum pentru acest gen de solicitari, dar, situatia e critica, dupa o operatie de 10 ore joi, pentru inlocuirea vertebrelor au trebuit scoase si o clavicula impreuna cu o parte din stern. Cristina a intrat in stop cardio-respirator dar a fost resuscitata. E inca in stare critica, iar costurile spitalizarii cresc zi de zi. Are nevoie de orice suma pe care o poate primi de la oricine.

Cunosc personal cazul, e sotia unui prieten bun si cine are cea mai mica indoiala, rog sa ma sune la numarul meu, 0723282954 pentru a oferi explicatii.

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare