Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

GUME pe 16 !

teo pes

Postări Recomandate

Re: GUME pe 16 !

Eu folosesc anvelope rusesti Voltyre. Pe zapada sunt excelente, se comporta bine si pe noroi, cu conditia ca terenul sa nu fie argilos. In cazul asta se incarca destul de repede si isi pierd eficienta. Pe asfalt sunt satisfacatoare, cam zgomotoase pina pe la 60 km/h. Se pot cumpara de la Cluj de la http://www.pieselada.ro

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

D'alea am si eu un set, dar, in padure, pe ud, sau pe iarba uda, esti ca si descult. Dupa ce am ramas cu ele de vre-o doua ori, eu am trecut pe jenti de Samurai pe 15 . Gasesc mai usor sosoni. Dar, asi vrea sa revin la alea de 16 si cu gume adecvate. Dar......

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

http://www.delta-grup.ro/index.php?pag=0

235 / 85 R16 ? sau 285 / 75 R16

ar merge vreunul din ele?

E o gluma ? 235/85/16 merg la mine la Pajero.Pentru Niva ma gindesc tot la un rind de Voltyre

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

Si eu caut in draci asa ceva, dar, nu gasesc cu profil de teren decat de la 205/80 in sus, ceea ce mi se pare cam mult.

Eu am 205/80 copie BFg MT si dupa unele decupari nu mai este mult deloc.

Merge brici acum!

Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască!
Link spre comentariu

Pai, daca le pui langa cele originale de Niva, iti dai seama ca sunt exagerate. Si late si inalte. Pe langa asta, sunt cu mult mai grele decat cele recomandate de constructor.

Unn coleg de la Timisoara parca avea de 235 dar pe 15 puse pe Niva, dar, avea grupuri schimbate si planetare HD.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Am gasit un profil, mi se pare destul de bun si e chiar pe janta de Niva, ati vazut pe undeva la vanzare?

http://img525.imageshack.us/img525/1179/deestone600x16.jpg Uploaded with ImageShack.us"]http://img525.imageshack.us/img525/1179/deestone600x16.jpg Uploaded with ImageShack.us[/url]

Link spre comentariu

servus! eu am 235/75R15 si sunt intr-adevar mari si late si fara un lift serios al masinii nu iti incap sub easi si asa putzin trebuie decupat din aripi,asta am observat acum 2 saptamani la o iesire mai serioasa in teren! intr-adevar grupurile sunt schimbate la fel ca si planetarele! parerea mea este ca un 205/75 merg fff bine p o niva fara schimbare de grupuri si fara prea multe decupaje!

traim in romania si asta se si vede!
Link spre comentariu

Am gasit un profil, mi se pare destul de bun si e chiar pe janta de Niva, ati vazut pe undeva la vanzare?

Ce dimensiune au si ce marca sunt?:tk

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

Eu a pus ,, Insa Turbo Sahara" 195/80 15 pe jenti de suzuhi samurai sau vitara , am fost cu ele la intalnirea de la Sacele si s au comportat surprinzator , au vajait putin in primi 5o km ,s au ekilibrat bine si masina arata cu totul altfel

singura interventie de moment a fost sa imping cu o scandura in coltul aripii fata din fata anvelopei pt ca la viraje aingea usor , dar o sa decupez coltul aripii fata numai 3 cm in streh si se rezolva !

acum m am intors din clisa dunarii si am tras peridocul cu barca ,de 600kg in rampa pe noroi si nu am avut nici un fel de problema , eu unul sunt extrem de multumit avand in vedere si pretul

http://www.delta-grup.ro/index.php?pag=50

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

Nu am alta solutie decit sa migrez si eu la jante de Samurai,unde oferta de cauciucuri e mai variata.

Link spre comentariu

Nu cred ca exista lanturi dedicate pentru o marca anume de cauciuc ci lanturi pe dimensiunea respectiva.Eu am cumparat un set de lanturi cu zaua de 16 mm tip romb pentru autoutilitare si 4x4 cam pe la 140 lei acum 2 ani.Nu le-am folosit niciodata dar nu se stie cind ai nenoie de ele.:dr1

Link spre comentariu

Eu am pus gume " Pneus" 205/80/16 profil "mud" si se comporta excelent pe noroi, dar atingeau colturile la aripi . Cu un lemn si un ciocan s-a rezolvat problema:grin:. Au fost aduse de la Radauti.

Cum pot posta fotografii aici?

http://img19.imageshack.us/img19/5002/dsc04089t.jpg

Editat de dex20
"Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu
Link spre comentariu

Ce dimensiune au si ce marca sunt?:tk

Nu stiu ce marca sunt, le-am gasit pe un site montate pe Niva, imi place profilul, si cred ca sunt foarte bune in teren mai ales ca par foarte inguste.

Din acest motiv am postat poza, ma gandeam ca poate cunoaste careva profilul, sa vedem daca sunt pe undeva la vanzare.

Link spre comentariu

Nu stiu ce marca sunt, le-am gasit pe un site montate pe Niva, imi place profilul, si cred ca sunt foarte bune in teren mai ales ca par foarte inguste.

Din acest motiv am postat poza, ma gandeam ca poate cunoaste careva profilul, sa vedem daca sunt pe undeva la vanzare.

Din cauza asta eu m-am hotarit sa trec pe 15 oferta de cauciucuri e mai variata.Acum sunt in cautare de jante.:y

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare