symy139 Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Am si eu o oarece nelamurire, si nu pot sa ma decid inca: Intre un T-max 6500lbs (t-max.ro) sau Horn 12v Beta 5.0 pt vitara soft top 1tona greutate. Specificatiile pentru T-max (poate le stiti mai toti) 360euroi+tva: Forta de tractiune: 6500LB (2950kg) forta de tractiune pe prima linie de cablu Motor:5.5cp 12V, serie bobina Control - controlare prin telecomanda cu cablu 3.7m lungime Tip transmisie - planetara 3-trepte Raport de transmisie - 172,8 la 1 Ambreiaj:Inel de ghidare Frana - frana automata in interiorul tamburului Baterie recomandata:650CCA minimum pentru troliere Greutate:66lbs(30kg) Cablu - cablu 24m cu diametru 7.2 mm otel galvanizat Dimensiuni generale:(LxWxH) (470x160x205mm) Specificatiile pentru Horn 346euroi+tva: Angrenaj: planetara cu 3 etaje Forta de tractare max. : 2268 kg Viteza de tractare max. : 3,7m/Minut (Fara sarcina) Garantie: 2 ani Putere motor: 3,68 CP Motor: Magnet Permanent(Camp magnetic generat de un magnet durabil) Reductor: 294 la 1 Intensitate curent max: 230 amper Tensiune: 12 Volt Cablu otel (profil x lungime): 6mm x 24m Tambur (profil x lungime): 63 x 140 mm Marime (Lungime x Latime x Inaltime): 50 x 32 x 35 cm Greutate: 25,5 kg Am atasat si pozele aferente celor 2 produse. As dori si o opinie de la posesorii acestor marci de trolii, precum de la oricine a avut de a face cu ele. PS: Sper sa nu fie prb ca am pus site-urile unde se gasesc produsele si preturile, nu e nici un fel de publicitate, doar o nelamurire. Multumesc! Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: T-max 6500lbs vs Horn 12v Beta 5.0 In mod evident, T-max are motorul mai puternic, si fiind fara magneti permanenti ar trebui sa fie si mai de incredere, chiar daca trage mai mult curent. Eu am un T-max montat de mai bine de 2 ani pe masina vara si iarna, si l-am fortat probabil mai mult decat maxim, si nu a dat nici un rateu pana acum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: T-max 6500lbs vs Horn 12v Beta 5.0 Recomandari Horn: Magnetul permanent nu face scurt niciodata, (inclusiv Mile Marker foloseste la trolii de 10000 lbs), Pretul aflat de tine poate fi si 350 cu TVA 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 (editat) Re: T-max 6500lbs vs Horn 12v Beta 5.0 Este mult mai bun motorul cu bobina in serie, se foloseste la toate tipurile de trolii, motorul cu magnet permanent se foloseste doar la troliile mai mici si care nu este indicat sa fie folosite intens. Motorul cu bobina in serie (series wound) la sarcina mare incetineste dar nu se opreste, astfel incalzindu-se mai greu. Motorul cu magnet permanent se incalzeste mult mai repede, iar dupa incalziri repetate, magnetii au tendinta de a se demagnetiza. Avantajul motorului cu magnet permanent este acea ca are un consum mai mic de curent fata de cel cu bobina in serie insa pe masura ce se incalzeste incepe sa consume din ce in ce mai mult si puterea scade. Motorul series wound are acelasi consum de curent. Desemenea troliul cu magnet permanent are in general doi solenoizi ceea ce il face mai putin fiabil decat cel cu bobina in serie care are intotdeauna patru. Editat Septembrie 13, 2010 de Georgenis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Septembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: T-max 6500lbs vs Horn 12v Beta 5.0 Asa ma gandeam si eu, motorul cu magneti permanenti, in cazul de demagnetizare, inlocuirea lui ajunge foarte scump, la cel cu bobina, chiar daca se arde, poate scapi mai ieftin la reparatii. Doar ca din cate vad pe site-ul care se face reclama si aici pe forum nu raspunde nimeni, iar singura metoda de contact este via email, nu au si ei un numar de telefon, sa pot sa sun si eu sa obtin niste informatii. Mai ramane in discutie cele 2 modele, dar daca ziceti si voi ca nu ati avut prb cu T-max-urile poate am sa dau si eu o comanda cat de curand. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Septembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: T-max 6500lbs vs Horn 12v Beta 5.0 Asadar, M-am hotarat pentru T-Max, dar la linkul de pe forum, http://www.t-max.ro/, am trimis email la contact si nu am primit nici un raspuns. Mai este alt distribuitor de trolii t-max, sau alta persoana, ca nu prea mai am timp de asteptat, ca as vrea sa o echipez pana ce vine iarna. Multumesc! Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate