radu_tm Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Salut Am de curand o Toyota Landcruiser KDJ95 cu motor de 3 litri diesel. Cum m-am acrit de search pe google si de engleza de la restul de masini si motoare pe care le-am avut si vazand ca forumul asta e destul de complex, m-am hotarat sa deschid un topic aici. Daca aveti cumva un manual de service, sau chiar de utilizare ar fi de mare folos. Sau o prezentare in mare a masinii. Incep eu cu ce am aflat pana acuma: -e 4x4 permanent... asta m-a cam mirat, dar de aici consumul. -e un motor bazic, fara prea multa electronica - asta imi place, mai ales ca la ultima masina mi-am topit pistoanele din cauza unu injector commonrail defect -se duce chiulasa daca fierbe apa :D -nu are intercooler etc. Astea sunt generale. A mea: -e automata -are 325.000 km -a fost folosita ca masina de familie mult timp, nu au prea iesit de pe sosea. -nu are serie la motor, decat 1kd e stantat pe el - asta si faptul ca raspunde la pedala imediat, trage foarte bine si schimba vitezele foarte usor ma face sa cred ca a fost schimbat motorul la un moment dat. sau chiar toyota e ca-n filme? -trebuie schimbate consumabile prin ea - uleiul era la minim cand am luat-o -trebuie unsa, ca incepe sa scartzaie Cum internetul nu tine loc de mecanic, as dori sa stiu daca e cineva aici din Timisoara, sau daca stiti sa imi recomandati pe cineva in Timisoara care sa se mai uite la ea din cand in cand si sa imi faca o revizie acuma la inceput, si sa mi-o prezinte pe scurt. Avand deja experienta cu service-uri si mecanici si ala de la bloc care stie tot, vreau sa o intretin de la inceput cu cap. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu_tm Postat Septembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Toyota Timisoara mersi de PM uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
le.sorin Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: Toyota Timisoara Salut radu_tm Sunt si eu pasionat de J9 dar inca nu am luato , mai am de facut ceva cheltuieli cu o casa. I-mi place cum vorbesti despre masina ta, s-o stapanesti sanatos! De unde ai luato, cam ce pret? unde e inmatriculata, niste poze putem vedea? Si pentru ca incepem un an nou, urez un "La multi ani" si "un an nou fericit" la toata lumea ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Toyota Timisoara Ciao! S-o stapanesti sanatos! In Timisoara iti recomand un service serios specializat in 4x4, se numeste AWAK4x4 si il gasesti pe str. Iuliu Grozescu nr. 16, in halele fostei pielarii. Face orice fel de reparatii si modificari. Poti vedea detalii si pe www.awak4x4.com Contact: Delfino Granzotto tel. 0722-891304. mail: info@awak4x4.com Succes! [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catacore Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: Toyota Timisoara Ciao! S-o stapanesti sanatos! In Timisoara iti recomand un service serios specializat in 4x4, se numeste AWAK4x4 si il gasesti pe str. Iuliu Grozescu nr. 16, in halele fostei pielarii. Face orice fel de reparatii si modificari. Poti vedea detalii si pe www.awak4x4.com Contact: Delfino Granzotto tel. 0722-891304. mail: info@awak4x4.com Succes! La Multi Ani! (De) La Delfino mi-am pus si eu suspension lift +5cm - recomand! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?51195-modificare-preparare-KDJ95&p=660675#post660675 Am ceva manuale de Land Cruiser pe un CD, daca te intereseaza ti-l pot trimite prin posta/curier (pina marti, ca apoi plec din tara). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu_tm Postat Martie 2, 2012 Autor Partajează Postat Martie 2, 2012 (editat) Re: Toyota Timisoara Ciao! S-o stapanesti sanatos! In Timisoara iti recomand un service serios specializat in 4x4, se numeste AWAK4x4 si il gasesti pe str. Iuliu Grozescu nr. 16, in halele fostei pielarii. Face orice fel de reparatii si modificari. Poti vedea detalii si pe www.awak4x4.com Contact: Delfino Granzotto tel. 0722-891304. mail: info@awak4x4.com Succes! mersi La Multi Ani! (De) La Delfino mi-am pus si eu suspension lift +5cm - recomand! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?51195-modificare-preparare-KDJ95&p=660675#post660675 Am ceva manuale de Land Cruiser pe un CD, daca te intereseaza ti-l pot trimite prin posta/curier (pina marti, ca apoi plec din tara). mersi , la multi ani Salut radu_tm Sunt si eu pasionat de J9 dar inca nu am luato , mai am de facut ceva cheltuieli cu o casa. I-mi place cum vorbesti despre masina ta, s-o stapanesti sanatos! De unde ai luato, cam ce pret? unde e inmatriculata, niste poze putem vedea? Si pentru ca incepem un an nou, urez un "La multi ani" si "un an nou fericit" la toata lumea ! e luata printr-un amic comun de la un francez care a lucrat la alcatel si a plecat in india la alt contract. a fost masina de familie din cate am inteles si din ce am gasit prin ea (jucarii, creioane de colorat, etc) si nu era pasionat de offroad, o avea pt gropile de la noi. poze o sa apara in curand la sectiunea vanzari, caci din pacate sunt fortat sa ma despart de ea. Editat Martie 11, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu_tm Postat Martie 12, 2012 Autor Partajează Postat Martie 12, 2012 (editat) Poze Poze cu masina Editat Martie 12, 2012 de radu_tm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu_tm Postat Martie 12, 2012 Autor Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Toyota Timisoara Si interiorul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate