wolfman Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? :br cea mai buna idee de pana acum la care nu m-am gandit, sa-mi fie rusine:top. Dar, si exista cu siguranta un dar, nu uitati de Unchiu'...Unchiu' Jack. Deci s-a gasit solutia: caldurica de la pasarica.:ha: "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Aaaaa... Ptiu doamne cum era sa uit... Sa nu lipseasca din masina un lucru important fara de care e trist rau de tot...... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? ce sa zic, eu ma foloses de Niva care am testat-o pina la -32 la cercul polar - merge fara sa-i faci ceva special. dar cum iarna asta se anunta asa grea ca sa nu am probleme mi-am aranjat o luna in La Gomera, e mai sigur asa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? @ Klez Pana vine dezghetul sau aia de la dezapezire umpli cateva 'lucruri importante' daca nu te asfixiezi. Cred ca se poate adapta ceva cu o teava groasa care sa iasa sub masina:ha:... ca la tren. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? da da....:ha: una pe genunchiul stang si una pe cel drept.... nu stiu ce sa zic, daca geru e prea mare s-ar putea se sparga cardanu la intrare:ha::ha::ha: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Pai... sa ne cac*m pe noi de frig ???:ha::ha: Macar sa o facem intr-un recipient civilizat, ca doar suntem in mUE OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? ca tot vine iarna ... ce fac cu o baterie Bosh ... "fara intretinere" si asa are doar 35A ... si aia obositi 1. sa verific concentratia de acid si sa o corectez? 2. daca mai pun o baterie si ajung pe la 100 A ... se supara vreun pitic prin motor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? eu inca imi caut preincalzitor pentru motorina @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? sa inteleg ca dupa primele friguri a inceput sa va ţâţâie curu deja? :ha::ha::ha: eu v-am zis ca vine iarna grea, voi nu m-ati crezut eu la mine la munca lucrez la Business Continuity Plan pentru situatia de iarna grea :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? ......ce ti-e si cu incalzirea asta globala......cita dreptate aveau....... http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? offtopic Eu cred ca mi-am pregatit cel mai bine masina ptr iarna... Am vandut-o! :uameni Apropos, stie cineva vreun cal de rasa pura (accept si fare blocante) la vanzare? :ha: ontopic Caut o "big mama" ...Am avut reclamatii cu acaretele anterioare ca nu intra cazarmamentul in ele ...Daca oi avea noroc ... gasesc ...daca nu ma pregatesc sa dau saptamanal acatiste prin biserici sa nu ninga prea rau (am masini DOAR cu tractiune spate in curte) ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? sa inteleg ca dupa primele friguri a inceput sa va ţâţâie curu deja? :ha::ha::ha: eu v-am zis ca vine iarna grea, voi nu m-ati crezut eu la mine la munca lucrez la Business Continuity Plan pentru situatia de iarna grea :h5 nu "ţâţâie" nimic daca nu pleaca una ... pleca alta ... si daca nu pleaca nimic ... plec pe jos ca doar nu stau in Bucuresti ca altii mai oropsiti :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Eu primul pas in pregatirea masinii pentru iarna l-am facut: mi-am luat hardtop. :banana Urmeaza gume cu profil de iarna si shimbul de antigel ca ce am eu e cam diluat. Cu privire la echipamentul din masina -patura, lopata, topor si niste tuica- astea is tot timpul prezente Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? offtopic Eu cred ca mi-am pregatit cel mai bine masina ptr iarna... Am vandut-o! :uameni Apropos, stie cineva vreun cal de rasa pura (accept si fare blocante) la vanzare? :ha: ontopic Caut o "big mama" ...Am avut reclamatii cu acaretele anterioare ca nu intra cazarmamentul in ele ...Daca oi avea noroc ... gasesc ...daca nu ma pregatesc sa dau saptamanal acatiste prin biserici sa nu ninga prea rau (am masini DOAR cu tractiune spate in curte) ... :ha: aoleu!!! te gandesti sa treci la toyota? :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Stiu eu un armasar ...un Mustang ...bineinteles rosu... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? aoleu!!! te gandesti sa treci la toyota? :grin: A trecut deja... :uameni:ha::ha::ha::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? A trecut deja... :uameni:ha::ha::ha::h5 corect este "I-a si trecut deja":ha::ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? ... sorry pt. dublu post Pai butonul de edit este la tine :wink: , sterge penultimul post... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
urszilla Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? ok, daca vine, vine...da` cand vine?...nu de alta...da` sa nu ne ia prin surprindere... asa prin februarie - martie :old urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Ce-i drept nici n-am incalecat bine LJ-ul si ...mi-a ramas mic ... Obisnuit bineinteles cu "big horse" ... mi s-a parut juma' de ponei ... :ha: ...Atarna cardanu pe jos ...Cautam una sau unul mai mare ... :y consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Ce-i drept nici n-am incalecat bine LJ-ul si ...mi-a ramas mic ... Obisnuit bineinteles cu "big horse" ... mi s-a parut juma' de ponei ... :ha: ...Atarna cardanu pe jos ...Cautam una sau unul mai mare ... :y cand vezi un cacat pe jos nu te repezi sa bagi degetul in el si dupa in gura ca sa te convingi ca e cacat .... se vede de la distantza ... ....si ....nu esti singurul .... urmeaza si alti moderatori .... cat de curand ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Azi ai fost cam agitat.....sigur n-ai uitat sa-ti iei bulinele, Vadime ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Eu mi-am pregatit cel mai bine masina pentru iarna !! I-am fisurat chiulasa. Acum motorul e desfacut si pana castig la loto, asa o sa ramana. Am scapat de grija gumelor, incalzirea apei, motorina proasta, etc :ha::y OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Potrivit articolului http://www.ziare.com/social/vremea/vine-cea-mai-grea-iarna-din-ultimul-mileniu-1041662 cica ar veni cea mai grea iarna din ultimul mileniu. Nu ca as pune neaparat botu la o astfel de informatie dar totusi, daca ar fi asa, cum ne-am pregati? Dar mai ales, cum ne-am pregati masinile? :grin: Si ma gandesc aici in special la offroadul hivernal urban. Cautam un garaj uscat si cald, ne punem obielele si asteptam sa vina primavara ca sa ne dam iarasi cu masina.:grin: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Nu pot sa cred ce citesc. Pai cum sa asteptam primavara? Unde mai e placearea de a te lupta cu nametii la -20 de grade si apoi o tuica fiarta (sau vin cu scortisoara) la caldurica? Eventual si o partida de...:toptable si apoi iar la ceaunul cu tuica.:uameni:old "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate