dan03 Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? rusinica ... noi avem probleme serioase cu iarna si voi faceti ... :top Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 (editat) Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? @wolfman......una e sa te lupti cu nametii in oras....si cu totul altceva e sa te lupti cu ei....in teren..... prefer oricand noroiul.,...zapezii:grin::grin::grin: asa ca ...tot incepand de primavara e mai fain Editat Octombrie 8, 2010 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Gusturile nu se discuta, asta e clar. Mie imi place orice situatie in care imi pun la incercare masina si pe mine ca sofer/pilot, indiferent daca asta inseamna zapada, noroi, teren accidentat, ploaie etc. Daca o sa avem noroc de zapada mare anul asta o sa pun ceva poze. Pana atunci, sa auzim de bine. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? @wolfman .... ai o scuza ... ai 30 anishori .... nu ca altii cu varste respectabile .... :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Las' 'tataie' ca nici la 40+ nu esti batran. Inca se mai poate, curaj. In caz de nevoie se poate servi tuica fiarta si inainte, da' asa...de pofta, doar sa sticleaca ochii. Off-topic-am citit p-aci ca ai avea o spalatorie pe Drumul Sarii. E vis-a-vis de Petrom-ul ala mic? In cazul asta cred ca te-ai ales cu un client nou. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? wolfman....eu de zapada sub roti sunt satul...nu de alta dar pe aici ninge un pic mai mult ca pe la tine...de aceea prefer noroiul....:grin: da o fuga pana aici...si-om gasi si ceva tuica fiarta s-o bem la gura sobei...sau lopatand zapada de sub masina...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? wolfman....eu de zapada sub roti sunt satul...nu de alta dar pe aici ninge un pic mai mult ca pe la tine...de aceea prefer noroiul....:grin: da o fuga pana aici...si-om gasi si ceva tuica fiarta s-o bem la gura sobei...sau lopatand zapada de sub masina...... Vin eu MARIUSE saptamana care vine :grin:si tot odata astept-am si noi impatimiti :2dr:dr2 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? @wolfman ...nu te duce vere ...baietii lui curata prea bine urmele offroadului! :ha: La mine acilisea langa Bucuresti ...e zapada de juma' de metru ... si ninge continuu ... ma duc sa talpasesc sania ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
urszilla Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? http://www.evz.ro/detalii/stiri/cea-mai-grea-iarna-o-mare-gogoasa-mediatica-908441.html gata...am scapat si de asta...:banana urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Pai ..., in cazul asta ..., imi pun inapoi slik-urile de viteza! :ypu 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? wolfman....eu de zapada sub roti sunt satul...nu de alta dar pe aici ninge un pic mai mult ca pe la tine...de aceea prefer noroiul....:grin: da o fuga pana aici...si-om gasi si ceva tuica fiarta s-o bem la gura sobei...sau lopatand zapada de sub masina...... Multumesc de invitatie, dar deocamdata fac off road destul de rar cu bunavointa unor prieteni care au utilaje specifice. De cate ori vreau sa-mi iau masina intervine cate ceva si uite asa se tot amana momentul mult asteptat. Acum o luna si ceva am luat o garsoniera si s-a dus dracului bugetul alocat pentru masina, la anul daca vrea D-zeu urmaza un copil, dar sper ca pana la urma sa iau si un 'cotet/troaca' (vorba unor prieteni) chiar daca va fi un Samurai. Am o casa de vacanta pe undeva pe langa Campulung Muscel, deci de lipsa de trasee si de zapada nu se pune problema. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Samuraiul e o masina data naibii...am avut doua.....ambele m-au impresionat placut....asa ca nu scoate din calcul varianta Suzi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? V-ati schimbat bateriile la masina, ati completat cu antigel corespunzator? http://www.meteoplus.ro/meteo-stiri/extrem-vine-cea-mai-friguroas-iarn-din-ultimii-ani Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? se pare ca nu este incalzire globala ....ci racire globala??!!!:ha: ieri am pus tuica la parbriz. lipsa apa.odorizant cu iz de pruna:ha::ha::ha: sa vina frigu ca ma bag in pauza la cismea! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Temperaturi de -30'C Chiar ar trebui sa o luam de buna chestia asta cu temperaturi de -30'C si 6 luni de iarna? Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Temperaturi de -30'C Am mai avut ierni de 6 luni dar temperaturi de -30 posibil pe perioade scurte ca dc ar fi mai lungi ar fi nasol tare.Anul trecut am avut ceva de -25 . Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Temperaturi de -30'C @cristi69 si ce crezi ca ne inghiata lansetele la copca?:ha: tot pe colt la cafea ne strangem:ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Temperaturi de -30'C E, na!! O sa fie IARNA... asa cum a mai fost si asa cum o sa mai fie... care nu ai plecat de acasa si la radio in masina se zicea ca e temperatura de -25, 28 etc??? Ca daca stiai inainte sa-i dai cheie, poate ...nu o mai faceai??:grin: Asteptam cu interes comentarii din Harghita si Covasna...:tk Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Temperaturi de -30'C acum cativa ani prin februarie....la noi au fost cam trei saptamani in care temperatura noaptea era in jurul valorii de -32 de grade iar peste zi de -20....si nu a murit nimeni....nu spun ca a fost placut :grin:....dar.....sa nu fie si iarna asta exact cum au spus ca va fi vara.....au zis de vara ca va fi secetoasa......cu foarte putine precipitatii....si...cum a fost...cel putin la mine la Bv o luna jumatate a plouat de-a rupt pamantul....iar in tara au fost inundatiile pe care le stim cu totii.... asa ca...or fi taiat indienii pe undeva o padure de lemne...si astia au spus....mamaaaa ce iarna vineeeee.....au taiat indienii toata padurea :ha: plus....trebuie sa luam in calcul si isteria ziaristilor....in goana lor dupa senzational...... topicul asta ar trebui inchis acum....si redeschis la primavara :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian_root Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Temperaturi de -30'C As putea sa cred orice in ziua de azi, nu vezi ce e in jur? Cred ca se incadreaza la Best Worst Things Could Happen :uameni Looking for the best 4x4? Try a horse! _________________________________ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Temperaturi de -30'C Chiar ar trebui sa o luam de buna chestia asta cu temperaturi de -30'C si 6 luni de iarna? Chiar era nevoie sa deschizi inca un topic pentru aceeasi discutie ?!? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? dar la capitolul 'incaltari' cu ce va pregatiti? adica la 'prietenesti' cu ce se iese iarna? (la mine iarna asta va fi prima de 'offroad' :grin:) Cu vreo 2 perechi de sosete + inca 2 de rezerva si obligatoriu cu bocanci cat mai caldurosi :ha::ha::ha: Acuma serios, ne incaltam si noi cu ce apucam/avem. Ideal sunt gumele speciala de iarna. Daca nu sunt bani pt anv doar de folosit un sezon, merg si AT-uri cat mai noi si cu rizuri (taieturi in profil) cat mai multe. Se merge si cu MT-uri pe zapada afanata, dar pe zapada batatorita e ca pe patinuar, musai lanturi. De exemplu, eu iarna asta voi circula cu 3 mm profil de AT-uri pe lanturi, ca atat imi permite buzunaru. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adisan Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Iarna nu va fi atât de grea precum s-a anunţat. Directorul ANM, Ion Sandu, a dat asigurări că în lunile decembrie şi ianuarie temperaturile vor fi cuprinse între minus 2 şi minus 4 grade Celsius, iar nivelul precipitaţiilor va fi de până la 80 de litri pe metrul pătrat, în special în zona de munte. Cu toate acestea, meteorologii spun că e posibil să avem şi zile cu temperaturi de minus 35 de grade Celsius. Totodată, vremea se va răci treptat spre finalul lunii noiembrie. "Din ce vedem acum pe hărţi putem spune că ne aşteaptă o iarnă normală, chiar una mai blândă decât normală. Iată că acum putem contrazice cu argumente informaţiile apărute în spaţiul public în urmă cu mai bine de o lună potrivit cărora ne aştepta cea mai grea iarnă din ultimii - ştiu - câţi ani", a declarat, miercuri 10 noiembrie, Ion Sandu. Meteorologii au precizat că vremea frumoasă de la începutul lunii noiembrie se datorează unui ciclon format în sud-vestul Spaniei care a adus aer cald în Europa şi nu este vreo consecinţă a încălzirii globale. We need to dream! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Ploiesti, 10 noiembrie 2010 undeva la pranz - 26 grade Celsius! O fi bine, o fi rau?? Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Adisan....sti ce inseamna 80l/mp ....echivalent in zapada? intram fortat obligat in hibernare :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate