Cristian Irimescu Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Adisan....sti ce inseamna 80l/mp ....echivalent in zapada? intram fortat obligat in hibernare :ha: E vorba de 80 l/mp intr-o luna... e ok...intr-adevar daca ar cadea in 24 de ore... ar fi urat de tot.. Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adisan Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Nivelul de 80 l/mp e pe luna, respectiv Decembrie si ianuarie. Acum o sa vedem cum ne-o fi norocul:wink: We need to dream! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Salutare ...... tocmai am auzit la TV ca prognoza pentru iarna aceastea este ca va fi una dintre cele mai blande. Nu mai stii ce sa crezi .... Totusi observ ca in ultima vreme stirile/prognozele in diferite domenii se afla ciclic cand la o extrema cand la alta. O fi sau nu premeditat .... habar nu am. Nici nu ma mai intereseaza... cum o vrea Dumnezeu Toate cele bune de la Macinicu :cl " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? iaca nu mai avem nici iarna catastrofala, parca vad ca nu o sa inceapa nici razboiul si chiar si cu base si boc-poc , o sa iasa si cacatul asta de tara din criza... mai ramane sa renunte aia la implementarea codexului alimentarus si sa sa vanda la liber masinile electrice si o sa ii putem interna pe toti apocalipticii forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Ploiesti, 10 noiembrie 2010 undeva la pranz - 26 grade Celsius! O fi bine, o fi rau?? Bine pentru noi, rau pentru anvelopele mele de iarna :)) Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carbonchief Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Care iarna ca momentan a venit vara si nu da semne sa se schimbe :), in rest eu unul raman cu gumele AT si cu niste spray de admisie in portbagaj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 (editat) Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Sunteti pregatiti? Cam asta au patit americanii. Editat Noiembrie 26, 2010 de Astral Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? mare smecherie....inca un loc in care aia de la drumuri au visat vise :ha: nici macar nu era zapada mare deja la noi....e iarna.....suntem obisnuiti :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? se cumpara din timp 100 bucati holsuruburi cu cap hexaon (cam ca si cele cu care se prinde tabla lindab pe acoperis numai cat mai scurt ) si se tin in masina la caz de ghetus nasol, se infileteaza prin crampon (ideal cu o bormasina cu acumulator) dureaza jumatate de ora poate, dar sigur o sa ai aderenta unde altii fac patinaj viteza forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Facut o revizie cap-coada,schimbat antigel,pus cauciucuri noi de iarna ,3 saci cu nisip in bena si .......sa ninga:banana DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Deja in iasi ninge de pe la ora 5 ,s-a depus binisor si sper macar se mai acopera mizeria de pe strazi!Acelasi circ ca in fiecare an cu masini care vor parca sa invinga toate legile fizicii si sa inainteze echipati cu opinci:uameni iar masinile de dezapezire sunt sublime dar lipsesc cu desavirsire! Cu alte cuvinte totul e la fel ca acum 18 ani cind m-am apucat de condus,imi vine sa ma "spinzur" ca mor si nu o sa mai apuc oleaca de civilizatie prin tarisoara asta:grin: Oricum in loc de cauciucuri mai bine imi luam schiuri ca sigur mergeam mai repede:bananasi mai dadeam oleaca burta jos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? i mi-am dus o proba de antigel din motor la ....laborator rezultatul -34 grade.......deci iarna poate veni :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanTatuaj Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Pai o tinem noi sa nu vina iarna! Dar tare imi este sa nu fie ca vara. NISSAN PATROL GR 2.8/1992 LUNG Învaţă din greşelile altora, viaţa e prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Pai o tinem noi sa nu vina iarna! Dar tare imi este sa nu fie ca vara. avem destul timp sa o asteptam .....90 de zile.Abia pe 1 dec incepe in mod oficial:banana Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? 1 Dec ? Pai si WW 3 cica trebuia sa inceapa pe 11 nov. In ritmul asta, nici la loto nu ma astept sa castig w.e. asta... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Nici io nu prea ma astept sa cistig la loto ... Da'.....nici tu n-ai luat belete , nu-i asa ?.... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? :grin: N-am luat... Dar sunt optimist ! :ha: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Vesti bune pentru maine: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/204268/Iarna-bate-la-usa-Cod-galben-de-ninsori-vant-si-polei.html :banana:banana:banana Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Toamna fuse si se duse , e ora 02:07 si la Galati ninge usurel da' insistent . Dimineata plec in Vrancea cu ceva treburi de mobilier , va fi interesant cu Dacia 1307... Pun pariu ca , noapte fiind , cirmuitorii urbei vor fi luati prin surprindere ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? La Bucuresti a plouat marunt toata noaptea. Dimineata a fost sensibil sub 0 grade ...deci polei! Inca n-am iesit, in casa e cald si bine ...:grin: Vine sezonul interventiilor ... :x consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? am iesit eu pe la 9 si ceva polei nexam, in schimb chiciura la greu. evident ca am tzopait pe langa masina pana s-a dezghetat parbrizul, l-am ajutat un pic cu un....ciot de lemn:ha::ha: racaitoarea...era la firma:ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? a....ciot de lemn:ha::ha: racaitoarea...era la firma:ha::ha: Racleta tiganeasca ii zice ... :grin: Asta iarna racaiam si eu parbrizu cu un card (in lipsa de altceva) ... :ha::ha: Dupa doua-trei racaieli am constatat ca nu mai merge in bancomat! Asta dupa ce toata vara am tinut racleta in masina da' in toamna ca omu gospodar am facut curatenie ...si am bagat toate acareturile intr-un sac in pod! La ce naiba sa-ti trebuiasca racleta de parbriz iarna??? :ha: :uameni consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Decembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Racleta tiganeasca ii zice ... :grin: Asta iarna racaiam si eu parbrizu cu un card (in lipsa de altceva) ... :ha::ha: Dupa doua-trei racaieli am constatat ca nu mai merge in bancomat! Asta dupa ce toata vara am tinut racleta in masina da' in toamna ca omu gospodar am facut curatenie ...si am bagat toate acareturile intr-un sac in pod! La ce naiba sa-ti trebuiasca racleta de parbriz iarna??? :ha: :uameni da si acuma in era mp3playerurilor nici cd-urile nu prea mai sunt pe la-ndemana :ha: fratilor, eu unu am bagat lopetica de zapada si racleta in portbagaj deja. de acuma asteptam iarna poloneza. sa vina deci! Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanTatuaj Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Vi s-o parea de ras sau alceva dar anul trecut cand m-am dus la masina sa plec la servici langa mine un opel si proprietarul se pi...sa pe parbriz ca sa il dezglete, lam intrebat ce face a spus ca se grabeste. Intradevar i sa dezghetat parbrizul si a plecat repede dar eream curios sa stiu pana unde a ajuns. NISSAN PATROL GR 2.8/1992 LUNG Învaţă din greşelile altora, viaţa e prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Decembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: "Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu" - cum ne pregatim... masinile? Vi s-o parea de ras sau alceva dar anul trecut cand m-am dus la masina sa plec la servici langa mine un opel si proprietarul se pi...sa pe parbriz ca sa il dezglete, lam intrebat ce face a spus ca se grabeste. Intradevar i sa dezghetat parbrizul si a plecat repede dar eream curios sa stiu pana unde a ajuns. in concluzie trebuie sa bem bine seara :ha: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate