john Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 proaspat toyotist need help ..... ce uleiuri sa bag in punti si cutie ? multumesc Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: uleiuri toyo proaspat toyotist need help ..... ce uleiuri sa bag in punti si cutie ? multumesc Ce model de Toyota ai? Da si tu niste detalii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Septembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: uleiuri toyo e un lj ( cred ca e 73 ) din '90, in acte are 2.5 , pe masina e motorul de 3 diesel , cu lsd pe spate , englezoaica Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviusss Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: uleiuri toyo Salut, sa o stapanesti sanatos. in:punte fata, cutie viteze si cutie transfer eu am bagat castrol 80w90 (aprox 7l) in puntea spate cu LSD ulei de la Toyota 85w90 (aprox 2 l) spor la munca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Octombrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: uleiuri toyo am rezolvat , multumesc urmeaza operatiunea fierastraul , dupa vama buzaului .... Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: uleiuri toyo Stiu ca e cam tarziu, dar eu am bagat asa: - grup fata + grup spate 80w90 - cutie viteze + cutie transfer 75w90 - motor 15w40 Poate mai are cineva nevoie pe viitor :wink: GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: uleiuri toyo Intreb doar: Nu e cam gros uleiul 15w40? Are turbo motorul. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: uleiuri toyo Din ce am vazut pe net se recomanda 15w40 sau 10w40. Sincer sa fiu ala mi-a picat in mana atunci si de aia am bagat 15w40, dar pana acum nu am avut nici un fel de probleme. Da motorul este turbo. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: uleiuri toyo 15W40 pentru vara e OK. Iarna e mai nasol daca o sa fie cum a fost ultima. Atunci e bine 10W40. Daca te muti la Intorsura Buzaului cred ca e recomandat chiar 5w40 :grin: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: uleiuri toyo Pe capota de la 2lt scrie 5w40. Asa cred cel putin. Putem verifica. Totusi cred ca 15w40 e prea mult. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate