Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vreau sa-i fac o constatare la o masina in SLOBOZIA. PLEASE HEEEELP! :)))

Tractozaur

Postări Recomandate

Vreau sa-mi iau un Audi Allroad si am convenit cu proprietarul masinii ca jumatate din drum sa-l fac eu si jumatate din drum sa faca el. Jumatatea asta se numeste SLOBOZIA! :h5

Aici intervine ajutorul vostru :hl..., cum nu cunosc pe nimeni si nici un service in Slobozia, apelez la ajutorul unui coleg de forum din acest oras :pl, care poate sa ma indrume spre un service bun, cu un mecanic meserias :grin:, un electrician bengos :ha: care sa verifice masina..., si-n cur daca-i nevoie :ha: adica acolo sa-i bagam si un tester :ha: si sa-mi spuna daca sa iau cazanu` sau nu...

Va multumesc din suflet de ajutor si NU UITATI: spiritul off-road este unul de intrajutorare! :tk:tk:tk

Sa auzim numai de bine!

TRACTOZAURU`:grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Vreau sa-i fac o constatare la o masina in SLOBOZIA. PLEASE HEEEELP! :)))

Salutare la domnu` Runner . Neassanu pe care tocmai l-ati intrainat din posesie a ajuns pe la 5-600 m de casa mea , pai exact la intersectia 13septembrie - Petre Ispirescu . Am observat azi masina si acum cand sa iti dau PM am observat "sold"(vroiam sa te intreb de ce masina e acolo de 2 zile) ... E sub atenta mea supraveghere stai linistit . :ha::ha: :h5:y

Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8

Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail

Link spre comentariu

Alex :grin: stai cu ochii pe NEASSAN! :shock::shock::shock:

Haideti fratilor din Slobozia, ajutati un om sarman :ha: aflat la ananghie... :ha::h5

blueheart :grin: ce faci, nu te mai uiti pe forum? :hw:ha::h5

Link spre comentariu

Daca nu este tarziu si nu ai iceput cu jumatatile, cu seria de identificare mergi la Porsche Romania si "roaga-i" sa-ti dea istoricul masinii.Cel putin afli lucruri concrete cat a fost masina in evidenta lor la service si-ti poti face si o idee asupra kilometrajului.Daca este modelul de 163cp nu te complica cu el, iar ca prima observatie vezi cum lucreaza(stationar) suspensia .Daca nu lucreaza compresorul sau una din perne, renunta. Bafta !

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Cristi,

Ti-am zis ca Allroad-ul e o masina de tot cacatul ... E un fel de Freelander nemtesc ... Dar tu nu ...Batman, Batman ...

Ti-am zis ca daca alergai dupa un A6 3.0 ... era o smecherie ... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

La o astfel de masina iti trebuie o testare electronica.Fara ea poti sa ai mari probleme.Nu se pot indentifica problemele electronice si DTC-urile mai vechi.

Mai bine mai faci 100-150 km in plus pina la un oras cu reprezentanta si faci totul corect.Succes:h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Va multumesc la toti pentru sfaturi! :grin: Le-am auzit si rasauzit de vreo saptamana incoace..., :wink: dar asta tot nu rezolva problema pe care am pus-o pe tapet, adica..., chiar NIMENI prin Slobozia? Pe acolo sa inteleg ca nu exista Audi... :ha::h5

Oricum maine s-ar putea sa rezolv problema altfel..., am gasit ceva bun in Bucuresti, mai ramane sa ma inteleg la pret..., :wink: foarte tare totusi..., :grin: sa nu se gaseasca nimeni din Slobozia sa ajute cu un sfat/tel/etc/etc concret... :uameni:h5:ha:

Link spre comentariu

Salutare, intr-adevar n-am mai intrat, si abia acum vad. Mi-ar placea sa te ajut, insa am avut 'experiente' doar cu unele din serviceurile din slobozia, iar alea cateva, pline de dezamagire si nervi; deci n-as putea sa-ti spun un service sau un mecanic anume. Insa daca ajungi aici si te ajuta cu ceva, iti las nr meu sa ne intalnim sa-ti arat pe unde sunt si sa ti le comentez cu cat stiu eu. (0724.26.81.72)

LE: in slob nu este reprezentanta audi.

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

Nu contorizez banii nimanui , insa de la Slobzia la Buc ai A2. Ai ocazia unuei testari complete , si pe sosea , iar daca nu e OK , banii cheltuiti sint chiar bine investiti .Daca mere , mere sa fie ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Oameni buni :grin: ce nu s-a inteles :wink: este faptul ca omul venea de la Tulcea si nu vroia sa mearga mai mult de Slobozia, pur si simplu a refuzat din start sa vina pana in Bucuresti..., cred ca va dati si singuri seama de ce... :wink:

Asa ca i-am zis PAS :ha: si dupa lungi cautari, duminica, adica ieri :grin: am gasit masinutza in Bucuresti, vazut, placut, testat azi :grin:, cumparat :banana, si allroadu` de azi e la mine in curte! :h5

Va multumesc inca odata la toti pentru gandurile bune, rog un moderator sa inchida topicul! :tk

P.S.:grin:

Sa nu uit :wink:, atasez o poza cu acaretu` facuta acum o ora (n-am avut timp fizic mai devreme...) si nevasta-mea (ca in mare parte va fi masinutza ei :grin:) a botezat-o deja cu numele de allroad runner, nick-name cu care se va inregistra in seara asta pe forum :grin::h5)

Link spre comentariu

zolameister :grin: receptie...?!? :ha: Ia vezi tu ultimul mesaj... :y SURPRISE :wink: la ora asta sunt singur pe forum... :ha::ypu:ooo:uameni

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare