mitsu3.5v6 Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Am un prieten ce are un Pajero 2.8td 1992 cu diferential spate blocabil. Problema ar fi urmatoarea: -in momentul in care apasa butonul pentru blocarea diferentialului spate compresorul baga aer dar nu se mai opreste -in bord arata ca difful s-a blocat dar compresorul tot baga aer Am verificat conducta care duce in diferential dar nu scapa aer. Problema pare sa fie ceva semering de etansare sau un o-ring care este in blocantul diferentialului. Intrebarea mea este daca s-a mai intalnit cineva cu problema asta si daca ar fi vreo metoda "romaneasca" de remediere a etanseitatii prin introducerea unui lichid(??) prin conducta de aer. Astept raspuns, ms anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Problema diferential spate blocabil Pajero `92 Am un prieten ce are un Pajero 2.8td 1992 cu diferential spate blocabil. Problema ar fi urmatoarea: -in momentul in care apasa butonul pentru blocarea diferentialului spate compresorul baga aer dar nu se mai opreste -in bord arata ca difful s-a blocat dar compresorul tot baga aer Am verificat conducta care duce in diferential dar nu scapa aer. Problema pare sa fie ceva semering de etansare sau un o-ring care este in blocantul diferentialului. Intrebarea mea este daca s-a mai intalnit cineva cu problema asta si daca ar fi vreo metoda "romaneasca" de remediere a etanseitatii prin introducerea unui lichid(??) prin conducta de aer. Astept raspuns, ms anticipat. Garantat circuitul scapa aer undeva. Daca in exeterior nu se observa nimic atunci e vorba de un simering de la cuplajul diferentialului. Nu ai ce solutie "romaneasca" sa aplici acolo. Cauta piesa originala si schimb-o. Fa odata treaba la lumea nu de mai multe ori prost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Problema diferential spate blocabil Pajero `92 In interiorul blocantului se afla o membrana de cauciuc care "se umfla" si actioneaza blocantul. Daca traseul de aer, care incepe de la compresor (aflat deasupra pasajului aripi spate stanga) si este conectat pana la punte printr-un furtun (lung :grin: ), este ok si nu scapa aer atunci problema poate fi aceasta membrana. Daca tot te apuci de desfacut eu iti recomand sa schimbi tot de acolo si anume: -tot traseul de aer (furtune, coturi...) -semeringuri punte (nu mai intra mizerie nu mai rupi membrana) -ulei -compresor sau refacut compresorul existent -cablurile electrice noi si separate astfel incat sa fie usor accesibile in caz de problema. Spor la treburi i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitsu3.5v6 Postat Septembrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2010 Re: Problema diferential spate blocabil Pajero `92 multumesc pentru raspunsuri. conducta de aer a fost schimbata deci ramane membrana ca "principalul suspect". stie cineva unde gasesc de cumparat membrana respectiva?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Septembrie 17, 2010 Partajează Postat Septembrie 17, 2010 Re: Problema diferential spate blocabil Pajero `92 Incerca la sh la IPOTESTI sunt 2 buc.....si la STROIESTI... ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitsu3.5v6 Postat Septembrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2010 Re: Problema diferential spate blocabil Pajero `92 Problema s-a rezolvat partial, conducta care era prinsa in interiorul carterului diferentialului era slabita si pierdea pe acolo aer, dar totusi pierde putin aer si pe la membrana cuplajului care blocheaza diferentialul. In momentul de fata compresorul baga aer o data la 2-3secunde cand este blocat difful, ma gandesc sa o las asa. Daca totusi stie cineva pe unde gasesc o membrana noua de cumparat va rog sa ma anuntati. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate