Apollyon Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 va salut! Suzi proprietate personala a inceput sa pape ulei(nu mult insa deranjant) si sa fumege. Din cate am inteles in cel mai bun caz se prea poate sa fie problema simeringurile de la supape iar in cel mai rau setul motor. Impropriu spus "set" pentru ca cilindrii nu se pot schimba(am dreptate?). Ce ma sfatuiti : 1. Sa schimb doar simerinugrile de la supape ? 2. Daca tot il deschid sa schimb si tot ce se poate schimba?? motorul despre care e vb este un g13ba din 92. (1298 cc i) Va multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Fum si apetit pt ulei Pai poti repara toata partea superioara. Adica, plan chiulasa, scaune supape, simeringuri, joc tacheti, garnitura chiulasa si alte mici garnituri, 0-ring-uri, verificat pompa apa si termostat, schimb ulei, antigel si filtre. Daca tot fumega si e posibil sa fie de la set motor, atunci cand il vei desface, o vei face prin partea inferioara, fara sa lucrezi la cea superioara, care e ca noua... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Fum si apetit pt ulei Parerea mea la cat costa o reparatie capitala mai bine il schimbi cu unul in mintile lui.Oferta pt vitara este cred ca cea mai mare si un motor bun se vinde la max 500 E. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Apollyon Postat Septembrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2010 (editat) Re: Fum si apetit pt ulei Se pare...:hw ca un piston este bulit, la o examinare mai atenta a continutului baii de ulei 1 bucata dintr-un piston sa fost gasita, mica insa suficienta sa creeze probleme. Am si o oferta pret pt pistoane+ segmenti totul la aproape 1000 lei cum e pretul?? Credeti ca gasesc mai ieftin?? Editat Septembrie 17, 2010 de Apollyon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi3611 Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Re: Fum si apetit pt ulei Succes la reparatie! Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Fum si apetit pt ulei Se pare...:hw ca un piston este bulit, la o examinare mai atenta a continutului baii de ulei 1 bucata dintr-un piston sa fost gasita, mica insa suficienta sa creeze probleme. Am si o oferta pret pt pistoane+ segmenti totul la aproape 1000 lei cum e pretul?? Credeti ca gasesc mai ieftin?? Pretul e bun,avand in vedere ca am facut si eu operatiunea asta si am ajuns undeva la 1400 ron! OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Fum si apetit pt ulei Fenomenul cu fumegatul in patesc si eu, doar dupa ce o las in frana de motor. In acceletare nu fumega deloc. Am cumparat un manometru pt masurat compresia si in toate cele patru pistoane aveam 14,1 kg/cm2. O fi oare de la simeringurile de la supape? ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Mecanic21 Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Fum si apetit pt ulei daca tot l-ai demontat fa-i si chiluasa adica shimba-i simeringurile de supapa si eventual o planare + scaune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate