miezul Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Salut Ma intereseaza daca stiti pe cineva care modifica jante de tabla,sau sa le intoarca,sa le scot cu un ET cat mai negativ? Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Re: unde pot modifica jante de tabla Salut Ma intereseaza daca stiti pe cineva care modifica jante de tabla,sau sa le intoarca,sa le scot cu un ET cat mai negativ? Merci Nu ai fost curios ca sa dai o cautare pe forum inainte de a posta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Re: unde pot modifica jante de tabla Salut Ma intereseaza daca stiti pe cineva care modifica jante de tabla,sau sa le intoarca,sa le scot cu un ET cat mai negativ? Merci Ia legatura cu GPScu!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miezul Postat Septembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: unde pot modifica jante de tabla Nu ai fost curios ca sa dai o cautare pe forum inainte de a posta? Salut Max,chiar am fost curios,si am increcat,dar nu am prea avut rezultate,nu ma prea pricep la butoane si la cuvintele cheie Din aceasta cauza am deschis un topic,si as fi foarte recunoscator pentru niste lincuri,sugestii sau numere de telefoane:tk:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miezul Postat Septembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: unde pot modifica jante de tabla Ia legatura cu GPScu!! Merci,i-am trimis un pm Acum asteptam Numai el se ocupa cu asa ceva?:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: unde pot modifica jante de tabla Merci,i-am trimis un pm Acum asteptam Numai el se ocupa cu asa ceva?:hl Salut. Mai poti incerca si la Tzuparu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: unde pot modifica jante de tabla Posteaza aici ce vrei.....cu pm-ul e mai greu, dar pe topicurile lui se uita : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=47432 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate