BABONE Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: Polish faruri Am facut si eu operatiunea asta recent la un mercedes sprinter si rezultatele au fost bune,nu au iesit perfect pt ca sunt matuite si te inteior si in cazul asta nu ai ce sa le faci.Deci atentie daca sunt matuite sau arse pe interior nu prea ai ce sa le mai faci.Legat cu durata de viata am inteles ca sa matuiesc mai repede dar partea buna este ca farurile suporta mai multe polisari. am facut si eu la un sprinter, acum 2 ani si tin linistit apoi ca sa le cureti si la interior, ai nevoie de un feon de aer cald, sa le dezlipesti.....le cureti si apoi le lipesti inapoi. cam asa arata la final ;) In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 (editat) Re: Polish faruri Intrucat la 903/906 (Mercedes Sprinter) farurile sunt din polimer (plastic) adica un prost izolator termic si becul de far ca si agent de incalzire (dezaburire) actioneaza pe o suprafata foarte restransa, operatiunea de dezlipire/lipire trebuie facuta cu mare atentie intrucat pot interveni de la modificari mecanice majore legate de aspect iremediabile (deformari efective) pana la pori care sa faciliteze aburirea pe interior. Un far de Sprinter nu este o avere ...asa ca ...eu as zice ca ar fi mai cinstita inlocuirea lui dupa una maxim doua operatiuni de smirghel/polish/lac. Eu am polisat/lacuit odata dupa care am schimbat cu nou. La polish am folosit: -smirghel de 800 unde zgarieturile sunt profunde fara a insista -smirghel de 2000 pana la matuire -3M verde (superabraziv) aplicat, lasat pana aproape la uscare si apoi slefuit cu buretele abraziv de la masina de polish (cel portocaliu) -3M rosu (ceara) aplicat, lasat pana aproape de uscare si apoi curatat cu o laveta superabsorbanta -lac de vopsea dat in 1-2 straturi cu pistolul de vopsit, primul putin mai diluat al doilea mai strong. De asemenea trebuie sa aveti in vedere ...ca matuirea intervine urmare a contactului cu agentii externi din aer (pietre, nisip, insecte), variatii de temperatura adica mici zgarieturi tocmai ptr ca materialul din care e confectionat farul nu rezista. Niciodata nu veti putea astupa zgarieturi mai seriose prin nici un procedeu. Inainte sa va apucati de o asemenea operatiune verificati cat costa un element de acest tip nou. Este posibil in unele cazuri ca materialele/manopera (vorbesc de o polisare ca la carte nu alte ciungarii) sa depaseasca costul farului. Un alt aspect: oglinda farului ...Daca este matuita nu merita polisat farul. Rezultatele unor astfel de operatiuni nu sunt decat de aspect si in nici un caz legate de funtionalitate corecta sau utilizabilitate. Editat Martie 19, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
haos Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 (editat) Re: Polish faruri Yonutz a descris foarte bine procedura de polish faruri, cine stie sa polisheze poate incerca fara frica. Celor care doresc sa isi restaureze farurile insa nu se pricep sa le faca singuri le recomand sa se adreseze unei firme care se ocupa cu asa ceva. O folie de protectie este recomandata ca protectie (durata de timp 5-6 ani) sau un lac protector ori un nano-sealant ( 1-2 ani ). Visavis de zgarieturi sau ciobituri, daca nu sunt foarte adanci se pot remedia prin slefuirea cu hartie abraziva iar in cazul in care farurile sunt "afumate" pe interior se pot desface mai usor sau mai greu in functie de adezivul cu care sunt lipite. In sector 4 este inauto , sector 1 expert detailing., sector 6 topdetail ... Nu polisati farurile oriunde pentru ca puteti avea surpriza sa nu se aplice nici o protectie decat polisharea propriu-zisa. Editat Aprilie 11, 2013 de haos mai adaug informatie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
caregrup Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Re: Polish faruri eu am facut in targ in vitan, 70 lei cu spaga 20 lei... au iesit bec... dar in timp se matuiesc din nou... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Re: Polish faruri Dupa polisare ...cea mai buna operatiune ...e o lacuire. :h5 Asta cu lacuitul am auzit-o si eu de la diferite persoane, dar am anumite rezerve,pt ca din cauza caldurii degajate de bec,lacul se poate increti sau sa apara fisuri/exfolieri sau ingalbenire.Nu am vazut cum se comporta in timp un far lacuit,dar sincer nu as recomanda.Oricum,inainte de lacuire pe orice plastic se da cu plastofix,pentru a face priza si a nu se exfolia.Acel plastofix "intra"(ataca) practic un pic plasticul:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel.valcu Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Re: Polish faruri salut, am un Rexton din 2005 si am avut aceeasi problema (faruri ingalbenite, matuite ) nu as fi avut nici o treba cu ele dar noaptea in afara orasului nu luminau decat la 1-2 m si eram nevoit sa merg foarte incet si ochii cat cepele. le-am frecat bine bine cu pasta de dinti - colgate whitening + apa si acum arata ca noi . puteti folosi orice pasta de dinti ,important e sa aiba microgranulele cu pricina pentru a putea inlatura stratul nasol de pe far. am facut operatiunea asta in urma cu o luna , arata la fel de bine si acum , sper sa reziste si in timp. stiu ca suna ca o gluma dar nu va costa nimic sa incercati. apropo de rexton...mi s-au aprins ambii martori in bord 4x4High si 4x4Low dar sistemul cupleaza si decupleaza fara probleme. aveti idee de ce ? n-am primit raspuns la mesajele postate pe acest subiect de aceea ma adresez si voua . multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate