ubu Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Am observat in ultima luna, cand am facut mai multe drumuri lungi (400 km/zi) ca grupul spate se incinge foarte tare. Am verificat uleiul, exista. L-am schimbat acum vreo 5000 km, cu adaos de tratament. Cand cobor din masina se simte si miros de metal incins. Se aud si sunete de dilatare. E normal la caruta asta ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: Grupul Spate Am observat in ultima luna, cand am facut mai multe drumuri lungi (400 km/zi) ca grupul spate se incinge foarte tare. Am verificat uleiul, exista. L-am schimbat acum vreo 5000 km, cu adaos de tratament. Cand cobor din masina se simte si miros de metal incins. Se aud si sunete de dilatare. E normal la caruta asta ? pai toata masina e din metal ! esti sigur ca de la grup? a mea si dupa 4 ani trazneste ca un tuci cand il arunci in apa , normal .. scuturi ,table ,arcuri ... VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hbogdan Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: Grupul Spate Esti sigur ca grupul se incinge (pune mana pe el)? Pot sa fie tobele, ele se incing mai tare si pocnesc cand se racesc. Aro 10.4 DR, 1995, Renault F8Q248 1.9D, 65CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Septembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Grupul Spate Sunt sigur, da. Am pus mana pe el la vreo patru opriri. Era incins la limita la care puteam atinge. Binenteles ca temperatura era oricum mica sa se-auda sunetele de racire. Acum imi dau seama ca trebuia sa verific daca nu era incinsa intreaga punte spate. Jentile le verific mai mereu. Stiu ca toba trosneste, dar ma gindeam ca nu e singura. Am postat pentru ca ma gandeam ca e problema mai des intalnita. Repet, ulei am. Am scos o planetara acum vreo sase luni si nu avea uzura, de-asta am dedus ca problema poate fi in grup, daca e intr-adevar o problema. Am inteles ca ivan nu prea curata carcasa grupului la montarea din fabrica si lasa acolo niste span. Ar fi oneros sa caute toata lumea dupa span prin grupuri. De-asta intreb. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Grupul Spate Daca ai joc in rulmentii din spate , planetara forteaza in pinioanele din grup (se razama pe pinionul de planetara din grup) , si poate sa se incalzeasca peste normal . Un grup dif. , ce ruleaza la o viteza de 90 km / h , poate sa ajunga la cca. 50-60 grade celsius .Acesta e normal ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 (editat) Re: Grupul Spate Faza cu spanul ... e trasa rau de par , sa fim seriosi o sa caut sa postez aici linia de fabricatie al acestei masini ... nu e facuta totusi intr un garaj de niste ursi in tunica de postav kaki !:ha: parca ziceai ca ai umblat la planetara ... nu cumva dupa a aparut cresterea de temperatura?,ce ulei ai bagat cu ce aditiv?e ceva cu depunere? ia ceteste tu pe cutie ca daca era jocul prea mic... ,ai un aerisitor supapa deasupra functioneaza?, sau ai trecut prin apa si a intrat inauntru si a aruncat uleiul afara mai bine l desfaci si te uiti la uzuri:2dr ce zici o fi ceva span pe jos ?:wink: Editat Septembrie 20, 2010 de teo pes VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Septembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Grupul Spate Faza cu spanul ... e trasa rau de par , sa fim seriosi o sa caut sa postez aici linia de fabricatie al acestei masini ... nu e facuta totusi intr un garaj de niste ursi in tunica de postav kaki !:ha: parca ziceai ca ai umblat la planetara ... nu cumva dupa a aparut cresterea de temperatura?,ce ulei ai bagat cu ce aditiv?e ceva cu depunere? ia ceteste tu pe cutie ca daca era jocul prea mic... ,ai un aerisitor supapa deasupra functioneaza?, sau ai trecut prin apa si a intrat inauntru si a aruncat uleiul afara mai bine l desfaci si te uiti la uzuri:2dr ce zici o fi ceva span pe jos ?:wink: O sa mai auzim si alte pareri, sunt sigur. Nu-s vreun taliban, pentru n-as face atatia kilometri cu ea, si-am mai avut si alte masini. Si-am mai lucrat si-n fabrica de motoare. Nici nu vreau sa ma mai gandesc la ce gaseam la revizii. De fapt nu vreau sa ma gandesc deloc la subiect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Septembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Grupul Spate Daca ai joc in rulmentii din spate , planetara forteaza in pinioanele din grup (se razama pe pinionul de planetara din grup) , si poate sa se incalzeasca peste normal . Un grup dif. , ce ruleaza la o viteza de 90 km / h , poate sa ajunga la cca. 50-60 grade celsius .Acesta e normal ! Cred ca e cam temperatura pe care o pot aprecia ca era. Poate ca asa se comporta defapt in mod normal, doar ca acum am verificat mai atent (adica am fost mai dispus sa ma tavalesc pe sub ea). Asta de cand am plecat de la dvs. la Hunedoara, dupa problema cu electromotorul, in urmatoarea saptamana am mai facut vreo 2000 de km cu el asa muci, cum se afla. Si vreo 2000 inainte. Totul cu peste 90/h. Oricum, e scula, caruta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Grupul Spate Faza cu spanul ... e trasa rau de par , sa fim seriosi o sa caut sa postez aici linia de fabricatie al acestei masini ... nu e facuta totusi intr un garaj de niste ursi in tunica de postav kaki !:ha: parca ziceai ca ai umblat la planetara ... nu cumva dupa a aparut cresterea de temperatura?,ce ulei ai bagat cu ce aditiv?e ceva cu depunere? ia ceteste tu pe cutie ca daca era jocul prea mic... ,ai un aerisitor supapa deasupra functioneaza?, sau ai trecut prin apa si a intrat inauntru si a aruncat uleiul afara mai bine l desfaci si te uiti la uzuri:2dr ce zici o fi ceva span pe jos ?:wink: Stau si ma intreb cum de s-au indurat sa echipeze din fabrica masina cu jante de aliaj....:grin:cred ca alea erau la vreo editie aniversara, vreun centenar....:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fane-isuzu Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Re: Grupul Spate Si eu am o problema asemenetoare Huruie diferentialul si se incalzeste Masina are 30k Schimbat ulei,verificat rulmentii de spate ok Cine ne poate da o idee e binevenit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Re: Grupul Spate Si eu am o problema asemenetoare Huruie diferentialul si se incalzeste Masina are 30k Schimbat ulei,verificat rulmentii de spate ok Cine ne poate da o idee e binevenit sa nu fie atacat prea rau grupul conic(pinion-coroana)=incinge, in urma acestei atacari,face uzura,se ascute "dantura" grupului=huruie ...sau mai poate fi ceva,eu am patit cu un aro 10 la grupul spate...huruia rau de tot,ca atunci cand nu mai aveai ulei in cutie la dacie,am desfacut grupul si am gasit coroana ascutita de te taiai in ea,iar pinionul intreg(ca nou). Concluzia: nu aveau acelasi tratament,aceeiasi duritate perechea pinion coroana(cel mai destept cedeaza):ha:...in fine sunt multe necunoscute..sistemul satelit pe duca,axul satelit cu joc,existand riscul sa intre direct in dantura coroanei(am patit-o la niva mea cu grupul fata) Dar pana nu faci "operatie" mai repede sa vezi ce e inauntru...o sa vina iarna si o sa ingheti pe linga ea pe la nu stiu ce service...spor la treaba:h5 Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fane-isuzu Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: Grupul Spate Stati sa vedeti ca nu e chiar asa Cand am luat niva i-am schimbat oloiurile din grupul fata a iesit un ulei metalizat cu pilitura. Mecanicul a zis ca sa mai vedem. Incercind sa identificam huruitul zice el ca e de la spate.Ma rog... Merg la altus specializat in cutii de viteze.Ala zice ca e din fata...? S-a hotarit sa desfaca grupul de fata. Cand da drumul la ului,iara metalizat la 2000 km de la schimb? La desfacerea grupului mai iese ceva ulei si doua piulite...? Concluzia-un prezon din grup dus,coroana nu se alinia corect cu pinionul si joc mare la cardan. Nu am gasit prezon,strungarie etc.Luni o montam la loc. Surprinzator coroana,pinionil si rulmentii sunt ok Asta e din ciclul filmelor rusesti "Asa s-a calit otelul" :y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: Grupul Spate Stati sa vedeti ca nu e chiar asa Cand am luat niva i-am schimbat oloiurile din grupul fata a iesit un ulei metalizat cu pilitura. Mecanicul a zis ca sa mai vedem. Incercind sa identificam huruitul zice el ca e de la spate.Ma rog... Merg la altus specializat in cutii de viteze.Ala zice ca e din fata...? S-a hotarit sa desfaca grupul de fata. Cand da drumul la ului,iara metalizat la 2000 km de la schimb? La desfacerea grupului mai iese ceva ulei si doua piulite...? Concluzia-un prezon din grup dus,coroana nu se alinia corect cu pinionul si joc mare la cardan. Nu am gasit prezon,strungarie etc.Luni o montam la loc. Surprinzator coroana,pinionil si rulmentii sunt ok Asta e din ciclul filmelor rusesti "Asa s-a calit otelul" :y ne mai povestesti si noua.......noutati cu rusoaica ta?:h5 Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fane-isuzu Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Grupul Spate Da Va mai zic Deci Scot masina si plec la un drum de 600 km.Totul ok primii 400 La intoarcere,fara avertisment treptat apoi tot mai tare un huruit de groaza.Moara dracilor nu alta.Oprit service in Fagaras,aia nu mai vazusera niva.Am plecat mai departe incet cu pina in 60 km/h ca altfel ma lua dracu.Ajuns acasa mecanicul zice ca tot din grupul de fata.Dam jos,reglajul la coroana prea strans,schimb toti rulmentii din grup,mai putin cei de la planetara.Ies cu masina e mult mai ok dar tot huruie ceva pe fata. Dl Tibor de la pieselada zice ca s-ar putea sa fi recidivat rulmentii de pe fata schimbati de vreo 1500 km.Posibil???Ii mai schimb si pe aia si cei de la intrarea planetarelor in grup.Daca tot mai huruie s-ar putea sa o gasiti la vand niva....glumesc,nu o dau ca mi-e draga.Nu ma sperie ea asa usor am avut dacia 16 ani..Nu e o nevasta casnica ci o amanta cu nabadai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: Grupul Spate Da Va mai zic Deci Scot masina si plec la un drum de 600 km.Totul ok primii 400 La intoarcere,fara avertisment treptat apoi tot mai tare un huruit de groaza.Moara dracilor nu alta.Oprit service in Fagaras,aia nu mai vazusera niva.Am plecat mai departe incet cu pina in 60 km/h ca altfel ma lua dracu.Ajuns acasa mecanicul zice ca tot din grupul de fata.Dam jos,reglajul la coroana prea strans,schimb toti rulmentii din grup,mai putin cei de la planetara.Ies cu masina e mult mai ok dar tot huruie ceva pe fata. Dl Tibor de la pieselada zice ca s-ar putea sa fi recidivat rulmentii de pe fata schimbati de vreo 1500 km.Posibil???Ii mai schimb si pe aia si cei de la intrarea planetarelor in grup.Daca tot mai huruie s-ar putea sa o gasiti la vand niva....glumesc,nu o dau ca mi-e draga.Nu ma sperie ea asa usor am avut dacia 16 ani..Nu e o nevasta casnica ci o amanta cu nabadai pai daca acelasi mecanic spune ca e prea strans? ce mecanic e si ce ,,reglaj" a facut ? .....arunca pinioane n carter si daca se invart la mana gata? verifica cat a uzat iar dantura , sa nu zic cu bai dar cred ca ai ras iar cementarea de pe dantura pinioanelor , spala le bine sterge si studiaza ambele fete ale dintilor , ai uzuri ..altele ,baga un ulei gros si mergi si tu sub 60 cativa km aceiasi problema acelasi mecanic ... oare ce schimbam? sigur nu soferul ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: Grupul Spate Oare asa se intampla la toate masinile fabricate mai "recent"? Am mai auzit si la altii:y bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: Grupul Spate nu stiu fratilor !, eu nu am mai auzit , si nici nu am probleme , si trag ditamai barca de 7-800 de kg dupa mine si pe sosea cu suta si prin gropi, noroaie , o trag in rampa din dunare , remorchez ,car copaci sa facem focul ... alerg cu 140 goala , urc la munte , trec prin ape ...am schimbat rulmentii n cutie , si o tin din ulei lunar , am bagat duralub si o seringa de seu in tot , o fi carterul sau vre un alezaj in carterul grupului facut stramb , vezi ca parca aveau ai de la cluj la sh ceva , ia altul si nu te mai chinuii ca to acolo ajungi , sau vrb cu igor sa ti aduca nou , ca altcineva decat ursii nu fac grupuri pt nive ! acu daca si voi oti fi turnand filme cu ele .... sa ma ierte cel de sus sunt tata acareturi pentru catarat mai rezistente ,ifronuri ,tafuri , a1800,...:ha: hai poate i dai de cap , bafta !:wink: VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fane-isuzu Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Grupul Spate Soferu n-are nicio vina Aveam un huruit de undeva si am vrut sa o pun la punc pt iarna.Am masina de 3 luni Acum huruitul e dublu Mecanici au fost 2 Primul care e tata diferentialelor ala a reglat prea strans.Manopera a fost moca serviciu contra serviciu.Nu ma mai puteam duce inapoi la el si nici nu mi s-a parut chiar tata lor.. Eu mor cand ii vad in pauza de pranz cu berea in mana.Oare cum s-ar simti ei inainte de a intra eu in sala de operatii sa o operez pe mama-sa tot asa cu una mica in fata blocului operator? La a doua desfacere am apelat la omul meu pe care il stiu de 10 ani si care a facut cert o treaba mai buna.Amandoi m-au asigurat ca coroana/pinionul e ok Dupa o analiza atenta a mea huruitul rezidual e din rulmentii de fata.Parca diferentialul de fata nu mai suna.mai schimb odata rulmentii,verificam si fuzetele si va tin la curent PS SUB NICIO FORMA SA NU APELATI LA SERVICIILE DE LA REPREZENTANTA LADA CLUJ. M=AM DUS SA-I INTREB CEVA DACA O INTREBAM PE MATUSA VECINULUI PRIMEAM ACELASI RASPUNS.PA:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Grupul Spate Soferu n-are nicio vina Aveam un huruit de undeva si am vrut sa o pun la punc pt iarna.Am masina de 3 luni Acum huruitul e dublu Mecanici au fost 2 Primul care e tata diferentialelor ala a reglat prea strans.Manopera a fost moca serviciu contra serviciu.Nu ma mai puteam duce inapoi la el si nici nu mi s-a parut chiar tata lor.. Eu mor cand ii vad in pauza de pranz cu berea in mana.Oare cum s-ar simti ei inainte de a intra eu in sala de operatii sa o operez pe mama-sa tot asa cu una mica in fata blocului operator? La a doua desfacere am apelat la omul meu pe care il stiu de 10 ani si care a facut cert o treaba mai buna.Amandoi m-au asigurat ca coroana/pinionul e ok Dupa o analiza atenta a mea huruitul rezidual e din rulmentii de fata.Parca diferentialul de fata nu mai suna.mai schimb odata rulmentii,verificam si fuzetele si va tin la curent PS SUB NICIO FORMA SA NU APELATI LA SERVICIILE DE LA REPREZENTANTA LADA CLUJ. M=AM DUS SA-I INTREB CEVA DACA O INTREBAM PE MATUSA VECINULUI PRIMEAM ACELASI RASPUNS.PA:uameni :grin: normal ca soferul nu are nici o vina !si de cluj ma refeream la un grup sh pt a nu bajbaii prin anunturi daca vrei sa l schimbi (eu as pune nou), ,,,,,STAPANE!..IN NEMERNICIA MEA """" ma gandeam (se intampla rar ) ce gume ai tu pe masina?,sau ai inaltat .. ai intervenit undeva ? si sa stii ca in mecanica e acelasi lucru ca si in medicina trebie inlaturata cauza si apoi defectul , deci trebuia cautat DE CE S AU UZAT PINIOANELE !,nu mai lua tu de buna % ca i defect de fabricatie ,acolo se intampla ceva ! pana la urma ia ceteste tu pe aici ,ca Antonio a fost la brasov parca , la un coleg de site ce se pricepe si am inteles ca omul e serios si nu da buleala VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fane-isuzu Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Grupul Spate E nemodificata stock gume rusesti standard Eu am interpretat ca si sauza ruperea acelui prezon din grup Ala sh din cj are alt raport Pana la urma daca nu reusesc pun unul nou da e cam scump Ma bate gandul si cu brasovu mai vedem Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Grupul Spate E nemodificata stock gume rusesti standard Eu am interpretat ca si sauza ruperea acelui prezon din grup Ala sh din cj are alt raport Pana la urma daca nu reusesc pun unul nou da e cam scump Ma bate gandul si cu brasovu mai vedem prezonul s a rupt ca a fortat cred , l ai sunat pe fiodor ? cat ti a cerut? acum nu stiu cat e , dar eu personal nu as sta sa imperechez pinioane conice sincer e manufactura ,in fabrica au banc specializat cu ceasuri comparatoare resorturi senzori echilibrari dinamice ...etc , dar vorbeste si cu omul de la brasov mie mi da impresia ca e serios ,eu pna acum nu am avut defecte majore dar cine stie ce mamanaibi o capa si la mine sa ma friga bine :ha: VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Noiembrie 11, 2010 Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 Re: Grupul Spate mai huruie ceva...?? Mai ne zici si noua cum ai rezolvat treaba??? Sa nu incerce cineva sa faca combinatii intre grupuri...ca le face praf...grupurile se cumpara doar pereche(pinion+coroana):h5 Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fane-isuzu Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: Grupul Spate Da rezolvat Din pacate erau DOUA defectiuni care au aparut concomitent la acelasi drum Bucsa deformabila de la grupul fata a fost stransa prea tare si huruia grupul,iar pe drumul cj-bv au cedat si rulmentii de fata,pe stanga era rupta carcasa rulmentului .Se slabise piulita care tine planetara pe fuzeta.Schimbat bucsa si reglat atacul pinionului pe coroana si schimb rulmentii.Acum e ok Mecanicul nu mai stia ce sa faca asa ca am preluat eu comanda.Asa e daca am fost sofer de Dacia 16 ani Multam de sfaturi Regret ca nu am putut veni la bv.Distractie faina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate