Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Care stiti despre ebay si paypal???

paulbratu

Postări Recomandate

Salut

Am si eu o nelamurire, care puteti sa ma ajutati?

Am nevoie sa ma lumineze si pe mine cineva despre sistemul si rocedura de plata paypal. Am citit ce scrie pe prezentarea aia dar sincer sa fiu nu am inteles mare lucru :hm . Nu am pretentia ca as fi vreun luminat sau ca as intelege din prima unele lucruri :hm asa ca mi-ar prinde bine o explicatie concreta din partea cuiva care a facut o tranzactie utiizand paypal. :h5

asadar....cum imi alimentez contul.....cum fac plata???? care puteti sa ma ajutati???

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator razbur

Salut

Daca vrei sa cumperi de pe ebay in general se plateste cu sist. Paypal , se mai poate prin plata externa dar costurile sunt mai mari.

Ca sa iti deschizi un cont paypal ai nevoie de un card credit/debit ( iti recomand sa il folosesti numai pt plati online adica pui bani pe el numai cat ai de platit, eu folosesc Visa electron in lei de la ING si nu am avut nici o problema) accesezi http://www.paypal.ro si urmaresti pasii de inscriere.

Practic tu nu pui nici un ban la paypal le dai nr de card si cand faci tranzactia bifezi ca platesti cu paypal si te redirectioneaza automat catre pagina paypal user,pass si efectuezi plata .Comisionul catre paypal il plateste vanzatorul este aprox2% din val tranzactiei

Plata prin paypal poti sa o faci daca vanzatorul are activ acest serviciu asta o vezi la payment methods unde sunt siglele visa mastercard ...paypal

bafta

Link spre comentariu

• 4 ani mai târziu...

Intrare pe E Bay

Imi poate spune cineva care ar fi procedura de a cauta si cumpara un produs din E Bay? Trebuie sa te inscrii? Cum se selecteaza domeniul cautat?

Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi!
Link spre comentariu

Re: Intrare pe E Bay

Ca sa cauti nu trebuie sa fii inregistrat. E suficient sa stii limba in care este site-ul (germana - ebay.de, engleza - ebay.com, ebay.co.uk, ebay.com.au), etc...

Ca sa te inregistrezi ai nevoie de un card valid. Cand esti logat poti sa vezi si cu cat s-au vandut produse similare cu ce cauti tu, de exemplu. Deci e mai bine sa fii inregistrat.

Ca sa faci si cumparaturi esti bine sa te inregistrezi si la PayPal. E preferat de majoritatea vanzatorilor si scapi de comisioane. Pentru PayPal ai nevoie sa legei un card la ei (procedura e pe paypal.com).

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

Ca sa cauti nu trebuie sa fii inregistrat. E suficient sa stii limba in care este site-ul (germana - ebay.de, engleza - ebay.com, ebay.co.uk, ebay.com.au), etc...

Ca sa te inregistrezi ai nevoie de un card valid. Cand esti logat poti sa vezi si cu cat s-au vandut produse similare cu ce cauti tu, de exemplu. Deci e mai bine sa fii inregistrat.

Ca sa faci si cumparaturi esti bine sa te inregistrezi si la PayPal. E preferat de majoritatea vanzatorilor si scapi de comisioane. Pentru PayPal ai nevoie sa legei un card la ei (procedura e pe paypal.com).

Multumesc! La inregistrare trebuie sa ai pe card (VISA) un minim de bani?

Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi!
Link spre comentariu

asteapta-te sa dureze vreo 3 zile la banca paypal.Tranzactia nu apare instant apoi ai nevoie de cosul care apre ca tranzactie apoi bagi si ti -se deblocheaza sistemul in pay pal...ai sa dai peste niste functionari prostii ..eu am pati-to in 2 banci brd si transilvania..niste tampiti......efectiv.sunt depasiti de realitate si nu inteleg cumee cu visa si de ce iti trebuie paypal.niste incuiati care traiesc in biroul lor acolo inchisi 10 ore /zi...ei si restul oamenilor pe care ii jupoie cu taxe si comisioane.Odata trecuta aceasta bariera romanesca ee ok.Verifica si baremul de la banca privind tranzactiile pe internet.poate sa fie limita la 500 sau 2000 de euro.

oricum parca pe paypal la inceput nu poti sa primesti mai mult de 500 euro parca..la cumparare ee ne limitat dar la primire parac ee 500 si dupa aia ai niste bareme.

Bafta si nu dezarma ,oricum iesi mai ieftin decat in magazine romanesti.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

eu am vazut o firma in romania care este exact ce trebuie pt cei care nu prea le au cun pc/net mai ales sa cumpere on line.

practic le dai lor codul licitatiei de pe oricare e bay si ei cumpara pt tine,le aduce in rom si til livreaza acel produs,ei aplica decat un comision in functie de valoare tranzactionata dar nu este mare de loc,undeva 3-5% cred.

si mie mi-sa parut o chestie ok mai ales ca eu nu pot sa intru in banci,am o boala de piele pe sistem nervos si cand intru in banci se declanseaza,ma apuca mancarimile,trebuie sa ma scarpin dar nu o fac ca imi fac rani asa ca nu ma pot abtine sa nu scarpin pe cineva:ha:

cred ca intru in banca de max 5 ori pe an.

in acest lucru sunt fan gigi: banii mei,baaaa,stau la mine ba ai inteles ca de aia sunt ai mei sa stea la mine,cum sa stea bani mei la ei,ce am inebunit:ha:

Editat de hdragos
Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

eu am vazut o firma in romania care este exact ce trebuie pt cei care nu prea le au cun pc/net mai ales sa cumpere on line.

practic le dai lor codul licitatiei de pe oricare e bay si ei cumpara pt tine,le aduce in rom si til livreaza acel produs,ei aplica decat un comision in functie de valoare tranzactionata dar nu este mare de loc,undeva 3-5% cred.:ha:

Pai nu ne dai si noua un link? Ceva de genul asta cautam si eu

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

Fata de tot ce ti-au spus colegii mai sus, as adauga :

-contul din care platesti e bine sa fie unul dedicat platilor pe internet, adica sa nu fie contul tau curent de salariu, etc astfel ca nu risti nimic si pui in acel cont exact suma pe care stii ca urmeaza sa o platesti pentru o cumparatura de pe internet;

Mai multe detalii, pe link-ul de mai jos :

https://www.plationline.ro/pages/intrebari-frecvente/siguranta-platilor.php

Nu te speria, e foarte simplu, la EI, platile astea on-line functioneaza muuuult mai bine decat la noi si cel mai greu este pana faci prima plata........

sigur ca da,cu mare placere.

http://ebayromania.net/

.....Eu nu m-as complica cu intermediari cand e foarte simplu sa cumperi singur de pe orice e-bay din orice colt al lumii.........Si asta in deplina siguranta pentru ca la ei tepele/teparii sunt identificati si inlaturati rapid din sistem, plus ca mai exista si sistemul de despagubire real si foarte eficient........

Editat de Astral
Link spre comentariu

asteapta-te sa dureze vreo 3 zile la banca paypal.Tranzactia nu apare instant

Le fac nitica reclama, da' eu am fost mereu multumit de ei: la ING in HomeBank apar tranzactiile online in cateva secunde dupa ce-ai dat clickul de plata in Paypal.

asteapta-te sa dureze vreo 3 zile la banca

oricum parca pe paypal la inceput nu poti sa primesti mai mult de 500 euro parca..la cumparare ee ne limitat dar la primire parac ee 500 si dupa aia ai niste bareme.

Este "verificarea adresei". Prima verificare se face cand adaugi cardul si-ti iau acel 1,5 euro, a doua verificare se face la adresa (primesti o scrisoare acasa cu un PIN pe care-l introduci pe site si treci la "level two").

Ah, si inca o observatie proprie: vezi cu atentie de unde iti expediaza produsele; UK/FR/DE ajung repede si nu ai treaba cu vama (vin la oficiul postal de care apartii de obicei, daca platesti insured shipping iti poate veni si prin curier). Hong-Kong/China vin cam intr-o luna, o luna si un pic si tre' sa treci pe la vama de care apartii.

Editat de VAXXi
Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007 = ProComp +2", body +1", flanşe, amortizor OME, scut, snorkel, BFG A/T 215/75R15, CB, StP, folie, xenon. Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995 = aşteaptă anul 2027.
Link spre comentariu

Re: Care stiti despre ebay si paypal???

ar fi interesant un tippic pe tema asta cum se procedeaza mai bine si care sunt pasii si costurile pt piesele sau orice cumparate din alte tari.

eu unul in romania nu a m cumparat niciodata nimic din alte tari,cand eram in italia cumparam dar acolo era alta treaba,in multe demersuri aveau un sistem comun,dar de aici din romania cel putin mie imi pare mai complicat si nesigur.

de mai multe ori am vrut sa cumpar de pe ebay dar este complicat,si cu limba si detaliile despre stare produsului,costuri de transport,etc.

am cont pe ebay italia dar de ex.vreau sa iau din UK sau DE.

de ex. licitezi sau cumperi un produs de pe ebay dar nu iti arat in momentul in care licitezi ce pret platesti pt transport si este posibil sa te trezesti cu un cost mare pt transport si daca renunti la comanda primesti negativ,si nu este normal nici pt vanzator,eu unul nu vreau sa incurc pe nimeni pt ca sunt si eu direct interesat sa cumpar cum altul sa vanda deci dezavantajul este de ambele parti.

am putea sa postam aici detaliile comenzilor care le facem pe ebay sau alte site-uri.

asa reusim sa facem un tablou mai complect despre preturi de transport,timp de livrare,ce alte lucruri trebuie sa indeplinesti sau iti aduc un plus de confort din punct de vedere tranzactional.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Daca Romania nu e trecuta in lista la "shipping", contactezi vanzatorul si-l intrebi daca livreaza si in Romania si cat costa.

Cand ai probleme cu limba vanzatorului, apelezi la Google Translate.

Atentie mare! Nu trimiti bani prin Western Union sau altele similare. Ebay garanteaza tranzactia numai prin PayPal. Nici tranzactiile pe langa ebay (cum se practica pe okazii) evident ca nu sunt garantate.

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

ar fi interesant un tippic pe tema asta cum se procedeaza mai bine si care sunt pasii si costurile pt piesele sau orice cumparate din alte tari.

eu unul in romania nu a m cumparat niciodata nimic din alte tari,cand eram in italia cumparam dar acolo era alta treaba,in multe demersuri aveau un sistem comun,dar de aici din romania cel putin mie imi pare mai complicat si nesigur.

de mai multe ori am vrut sa cumpar de pe ebay dar este complicat,si cu limba si detaliile despre stare produsului,costuri de transport,etc.

am cont pe ebay italia dar de ex.vreau sa iau din UK sau DE.

de ex. licitezi sau cumperi un produs de pe ebay dar nu iti arat in momentul in care licitezi ce pret platesti pt transport si este posibil sa te trezesti cu un cost mare pt transport si daca renunti la comanda primesti negativ,si nu este normal nici pt vanzator,eu unul nu vreau sa incurc pe nimeni pt ca sunt si eu direct interesat sa cumpar cum altul sa vanda deci dezavantajul este de ambele parti.

am putea sa postam aici detaliile comenzilor care le facem pe ebay sau alte site-uri.

asa reusim sa facem un tablou mai complect despre preturi de transport,timp de livrare,ce alte lucruri trebuie sa indeplinesti sau iti aduc un plus de confort din punct de vedere tranzactional.

daca ai cont pe italia poti cumpara de oriunde.

costul de transport se vede pe pagina de licitatie a produsului. Daca nu e listata destinatia ta probabil nu ti se va livra in ciuda insistentelor si a mesajelor catre vanzator.

este treaba ta ca si cumparator sa te asiguri ca poti cumpara si ti se poate livra, inainte de a licita.

ebay este simplu, eficient si corect.

Link spre comentariu

Imi poate spune cineva care ar fi procedura de a cauta si cumpara un produs din E Bay? Trebuie sa te inscrii? Cum se selecteaza domeniul cautat?

E extrem de simplu.Daca ai online banking e si mai usor.

PM si pe urma suna-ma daca vrei si iti zic toate detaliile.

VW Typ 3, 1966

LR Go Beyond Tough Phone IP68

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

Se face un cont pe http://www.ebay.com

Se face un cont pe http://www.paypal.com

Se leaga un card Visa, Mastercard de contul paypal

Se face o tranzactie de catre cei de la paypal, adica iti iau din cont 1 euro, dupa care ti-l returneaza pentru a confirma contul.

In dreptul tranzactiei respective apare un cod din 4 cifre care va trebui introdus in contul paypal. (pana apare acel cod, dureaza 3-4 zile)

In rest merge snur.

Eu folosesc din 2007.

Recomand http://www.ebay.uk.com

Link spre comentariu

Se face un cont pe http://www.ebay.com

Se face un cont pe http://www.paypal.com

Se leaga un card Visa, Mastercard de contul paypal

Se face o tranzactie de catre cei de la paypal, adica iti iau din cont 1 euro, dupa care ti-l returneaza pentru a confirma contul.

In dreptul tranzactiei respective apare un cod din 4 cifre care va trebui introdus in contul paypal. (pana apare acel cod, dureaza 3-4 zile)

In rest merge snur.

Eu folosesc din 2007.

Recomand http://www.ebay.uk.com

Astia sunt pasii , recomand card la Unicredit Tiriac, vine SMS imediat ce s-a facut o tranzactie, si codul acela de confirmare din 4 cifre vine tot imediat(mi-am schimbat de curand un card si a trebuit sa-l autentific).

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

Daca vreau sa vand ceva in state sau canada cum si cu cine fac expeditia?Eu sunt din galati.

Posta Romana, este cel mai ieftin, ajunge in 2 saptamani, max.3.

DHL, UPS, la alegere... dar e tare scump.

Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare