u2_2 Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Re: Care stiti despre ebay si paypal??? Ma indoiesc. PP nu e recunoscut de catre Min Finante ca mijloc de plata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Re: Care stiti despre ebay si paypal??? Ma indoiesc. PP nu e recunoscut de catre Min Finante ca mijloc de plata. Toata planeta foloseste PayPal, numai ai nostri, "ca brazii", sunt moțul din dodoașcă.......:uameni REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 (editat) Re: Care stiti despre ebay si paypal??? Ma indoiesc. PP nu e recunoscut de catre Min Finante ca mijloc de plata. Scuze, dar ce legatura are Ministerul de Finante, cu modul de plata pe care îl aleg cînd cumpar ceva, cu e-bay si Pay-Pal? P.S.: Am cont pe e-bay din 2002 si folosesc PP cam de cînd a aparut ca partener e-bay. Editat Octombrie 10, 2012 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Care stiti despre ebay si paypal??? Toata planeta foloseste PayPal, numai ai nostri, "ca brazii", sunt moțul din dodoașcă.......:uameni :ha::ha::ha: Îmi pare cunoscut... Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Care stiti despre ebay si paypal??? Scuze, dar ce legatura are Ministerul de Finante, cu modul de plata pe care îl aleg cînd cumpar ceva, cu e-bay si Pay-Pal? P.S.: Am cont pe e-bay din 2002 si folosesc PP cam de cînd a aparut ca partener e-bay. Mijloacele de plata fiscale sunt reglementate prin lege. Nu te tine nimeni sa nu platesti prin PP, doar ca platile in cauza nu sunt deductibile fiscal. Si eu cumpar cu PP dar numai ca persoana privata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 (editat) Re: Care stiti despre ebay si paypal??? Mijloacele de plata fiscale sunt reglementate prin lege. Nu te tine nimeni sa nu platesti prin PP, doar ca platile in cauza nu sunt deductibile fiscal. Si eu cumpar cu PP dar numai ca persoana privata. Incredibil... .:oo Sa ai o "chitanta" si sa nu "se numere" doar pt. ca plata nu s-a facut printr-un institut "omologat" de X sau Y... . :uameni Nu zic ca nu cred ca asa e, ci doar ca nu gasesc normal. Plata se face doar din contul tau (privat sau al firmeitale), în contul vînzatorului (privat sau al firmei lui), PP fiind doar garantul si mijlocitorul tranzactiei. Nici nu stiu daca pe factura e specificat instrumentul bancar care a facilitat tranzactia. Cine are ceva de cîstigat din asta...? Chiar ca am devenit curios si ma voi informa direct la sursa (un membru al familiei noastre este directorul finantelor publice al jud. Arad). Editat Octombrie 11, 2012 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Care stiti despre ebay si paypal??? ... Chiar ca am devenit curios si ma voi informa direct la sursa (un membru al familiei noastre este directorul finantelor publice al jud. Arad). tine-ma te rog la curent, eu am avut circ cu garda pe tema asta (tva si impozit). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codufiscal Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Care stiti despre ebay si paypal??? tine-ma te rog la curent, eu am avut circ cu garda pe tema asta (tva si impozit). Ce fel de circ? Ce au comentat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Care stiti despre ebay si paypal??? Am platit cateva lucruri prin PP si mi-au refuzat deductibilitatea fiscala a operatiunii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Care stiti despre ebay si paypal??? Am platit cateva lucruri prin PP si mi-au refuzat deductibilitatea fiscala a operatiunii. Plata prin PP ai facut-o cu banii din contul firmei sau dintr-un cont personal (cont de persoana fizica) ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codufiscal Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 (editat) Re: Care stiti despre ebay si paypal??? Am platit cateva lucruri prin PP si mi-au refuzat deductibilitatea fiscala a operatiunii. Depinde ce ai cumparat. Deductibila fiscal poate fi doar o cheltuiala aferenta obtinerii de venituri impozabile, adica un produs sau serviciu care iti este necesar ca sa obtii venituri conform activitatii pentru care esti autorizat. Daca tu ai cumparat ceva care nu are legatura cu activitatea ta, probabil ca au dreptate. Daca nu, probabil au incercat sa te "abureasca" sau sa gaseasca nodul in papura pentru care au si venit in control, ceva de care sa se lege ca poata scoate o sanctiune sau o friptura. Referitor la PayPal. Asta e un instrument de plata electronic, la fel ca altele. Nu cred ca organele nu ti-ar putea lua in considerare plata, chiar daca din punct de vedere contabil o fi mai greu, pentru ca nu stiu daca PayPal iti da extrase de cont. Nu am folosit niciodata si nu stiu. Pe de alta parte, pe ministerul finantelor nu-l intereseaza daca platesti ceea ce cumperi si daca da cum platesti (bineinteles cu banii din contul firmei), decit in cazul in care soliciti rambursarea de tva, insa aia e alta discutie. Pe ei ii intereseaza doar ceea ce cumperi. Oricum, trebuia sa-i intrebi pe gardisti care e temeiul legal pentru care nu-ti admit la deducere cheltuiala, sa-ti arate unde scrie ca daca platesti cu PayPal e de rau. Eu nu am gasit nimic de PayPal, asta nu inseamna ca nu o fi prin vreo lege pe undeva. Iar daca nu e interzis prin lege atunci e perfect legal. Editat Octombrie 11, 2012 de codufiscal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Care stiti despre ebay si paypal??? hai mai oameni buni ca nu-s nascut alaltaieri... evident ca am platit de pe cardul firmei si evident ca ce am cumparat era deductibil fiscal in orice alte conditii. motivatia gardistilor a fost cea pe care deja v-am spus-o. In alta ordine de idei, PP nu-i un mijloc de plata ca oricare altul. Un mijloc de plata este un CEC, un OP, un BO, sau numerarul. Nici macar cardul in sine nu este un mijloc de plata, el nefiind decat un addendum, un atasat la un cont bancar. PP nu-i nici una nici alta, PP este o organizatie care intermediaza tranzactii, organizatie care nu este inregistrata in Ro ca organism financiar bancar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codufiscal Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Re: Care stiti despre ebay si paypal??? hai mai oameni buni ca nu-s nascut alaltaieri... evident ca am platit de pe cardul firmei si evident ca ce am cumparat era deductibil fiscal in orice alte conditii. motivatia gardistilor a fost cea pe care deja v-am spus-o. In alta ordine de idei, PP nu-i un mijloc de plata ca oricare altul. Un mijloc de plata este un CEC, un OP, un BO, sau numerarul. Nici macar cardul in sine nu este un mijloc de plata, el nefiind decat un addendum, un atasat la un cont bancar. PP nu-i nici una nici alta, PP este o organizatie care intermediaza tranzactii, organizatie care nu este inregistrata in Ro ca organism financiar bancar. Spune-ne si noua ce au scris in procesul verbal ca temei legal al neadmiterii la deducere a operatiunii cu pricina. Daca ar fi sa ne luam dupa Regulamentul BNR nr.6/2006, cardul chiar este un instrument de plata. Tot pe acolo mai scrie si despre tipurile de instrumente de plata cu bani electronici asa cum e PP. Sincer nu m-am uitat in registrul general al BNR sa vad daca scrie ceva de rau de PayPal. Deci eu cred in continuare ca prietenii tai de la garda nu au dreptate, doar au incercat o cacialma. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Re: Care stiti despre ebay si paypal??? Am platit cateva lucruri prin PP si mi-au refuzat deductibilitatea fiscala a operatiunii. de ce nu le-ai zis ca ai platit servicii de intermedieri tranzactii... te duci frumusel cu extrasul de la banca, practic plata a avut loc prin op electronic care se poate obtine ori din online ori de la banca si la revedere, trebuie sa le justifici lor ce servicii platesti tu? treaba ta... daca n-au cap; asa merge tara noastra intr-un fel de-ti vine sa-ti faci bagajul uneori si sa pleci Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Re: Care stiti despre ebay si paypal??? Despre PP: http://en.wikipedia.org/wiki/PayPal https://www.paypal.com/worldwide/ Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Re: Care stiti despre ebay si paypal??? Eu v-am spus ce mi s-a intamplat mie, nu vorbesc nici de pe net si nici din auzite. In fine, fiecare e liber sa incerce. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate