Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vreau sa fiu MODERATOR!!!!!!!!

zolameister

Postări Recomandate

Discutie stearsa de Astral

Motiv: MASINA UNUI PRIETEN....VEZI REGULAMENT

Vreau si eu sa pot modifica cand vrea muschiul meu anunturile altora!!!!!!!

Arata-mi ASTRALE pasajul din Regulament care i-ti acorda puteri, fara atentionare sa faci asa ceva!

Editat de zolameister

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 68
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Vreau sa fiu MODERATOR!!!!!!!!

"2.i. Stergerea posturilor de catre moderatori

Posturile care contravin regulilor de mai sus pot fi sterse fara o notificare prealabila si aceasta actiune nu trebuie justificata de catre moderatori. Deschiderea unui topic (thread )unde se cer explicatii despre aceasta, nu face decat sa inrautateasca situatia, rezultand ca userul in cauza habar n-are de regulament."

iar motivul stergerii este aici :

"3.b Scopul Sectiunii de "Mica Publicitate"

Postarea anunturilor in aria rezervata acestora este o facilitate oferita membrilor cu activitate sustinuta pentru a se ajuta intre ei si nu constituie un scop al acestui forum."

Zoli, te superi degeaba.......daca userii ar incepe sa vanda produsele altora (oricum stii bine ca pe forum exista f multi a caror prezenta este doar comerciala si aici nu ma refer la VA......), atunci acest forum s-ar transforma rapid in orice altceva decat un forum 4x4......

Editat de Astral
Link spre comentariu

Discutie stearsa de Astral

Motiv: MASINA UNUI PRIETEN....VEZI REGULAMENT

Vreau si eu sa pot modifica cand vrea muschiul meu anunturile altora!!!!!!!

Arata-mi ASTRALE pasajul din Regulament care i-ti acorda puteri, fara atentionare sa faci asa ceva!

Zoli, am specificat foarte clar, in mai multe randuri, ca nu este permis de vandut masinile altora. Ca prietenul, vecinul, vanzatorul din colt etc...

Acest site este dedicat MEMBRILOR lui.

Astral are acest drept de a modifica sau de a sterge mesaje care nu respecta regulile stabilite.

Obligatia este e ta de a respecta aceste reguli nu a lui sau a altui moderator de a atentiona pe fiecare user in parte ca a gresit si ca nu a respectat regulamentul.

Ai impresia ca omul lucreaza pe schimburi aici pe forum si are timp de asa ceva?

Ai idee cate lumea face o gramada de greseli sau pur si simplu ii doare un c..r de regulament si posteaza aiurea? Nu.

Incepand de acum, te fac si pe tine moderator chiar la sectiunile de vanzari.

Dar, asta inseamna sa stai sa te ocupi. Nu sa fi doar cu culoarea verde pe firmament.

Ce zici? Te bagi? Ai timp?

Link spre comentariu

OK !

Si ma treci pe mine la "La o mica birfa......ca intre femei" si la "Intrebari despre micul ajutor" ca tot nu e nimeni acolo.....

Cu rugamintea expresa sa-l faci si pe Lipoveanu, ca tot se baga in seama.....tot la "Mica publicitate" si pe el.....

Link spre comentariu

Fratilor,Eu macar am fost onest si corect.Puteam sa dau acest anunt in nume propriu,fara sa sesizati ca e masina altuia.Vanzatorul este un membru al :cl,doar ca nu are timp.Iar in regulament este un pasaj care ma absolva:

3.b Scopul Sectiunii de "Mica Publicitate"

Postarea anunturilor in aria rezervata acestora este o facilitate oferita membrilor cu activitate sustinuta pentru a se ajuta intre ei si nu constituie un scop al acestui forum. De aceea vor fi descurajate orice tentative strict comerciale, iar depistarea unor membri a caror inscriere pe forum a avut doar acest scop (postarea de anunturi) poate duce la stergerea/ban-area contului/IP-ului respectiv.:wink::wink:

By the way....se poate inchide:y

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

Fratilor,Eu macar am fost onest si corect.Puteam sa dau acest anunt in nume propriu,fara sa sesizati ca e masina altuia.Vanzatorul este un membru al :cl,doar ca nu are timp.Iar in regulament este un pasaj care ma absolva:

3.b Scopul Sectiunii de "Mica Publicitate"

Postarea anunturilor in aria rezervata acestora este o facilitate oferita membrilor cu activitate sustinuta pentru a se ajuta intre ei si nu constituie un scop al acestui forum. De aceea vor fi descurajate orice tentative strict comerciale, iar depistarea unor membri a caror inscriere pe forum a avut doar acest scop (postarea de anunturi) poate duce la stergerea/ban-area contului/IP-ului respectiv.:wink::wink:

By the way....se poate inchide:y

Zoli, tot nu am inteles. Te bagi la moderare sau nu? :grin:

Link spre comentariu

si eu propun sa il facem moderator pe zoli..sa vada ca nu e usor sa intretii ordinea in sectiune, si nu e deloc funn sa ai puteri pe care trebuie sa le exerciti pentru binele comun

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

N-am nimic personal cu nimeni.Astral stie ca am vreo 4 beri de dat:2dr.Pur si simplu nu sunt de acord cu acest mod de a sterge anunturile.....

Din cauza asta, pe langa usurinta cu care am cerut acest lucru,daca crezi Max,si ceilalti ca pot sa ajut ca acest Forum si :clsa fie mai bun,atunci accept aceasta provocare.

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

N-am nimic personal cu nimeni.Astral stie ca am vreo 4 beri de dat:2dr.Pur si simplu nu sunt de acord cu acest mod de a sterge anunturile.....

Din cauza asta, pe langa usurinta cu care am cerut acest lucru,daca crezi Max,si ceilalti ca pot sa ajut ca acest Forum si :clsa fie mai bun,atunci accept aceasta provocare.

Ti-ai tras 2 suturi singur , pana acum ai fost prieten cu toti de acum .....:dr3

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Ti-ai tras 2 suturi singur , pana acum ai fost prieten cu toti de acum .....:dr3

El Prezident.....iculpatul e... Dan care vrea sa-si ia un Patrol....semn bun...:wink:

Pe de alta parte am invatat o vorba buna romaneasca:"...decat sa-mi para rau ,mai bine mi-se face rau.....!!!!!"

.....si nu in ultimul rand cred ca" prietenia e pe sentimente si verdele e pe tastatura..."

asa ca tine cu mine.....

PS am mai fost invitat ca moderator....dar am declinat oferta... acu chiar vreau sa fiu...vreau sa revina tot la ceea ce afost cand am aparut pe acest Forum!Mi-e dor de acel moment!!!!!Voua nu?Unde esti Bulbare ?????

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

Aici fiind un topic public, deci vede toata lumea, rog amatorii de senzatii tari cu Regulamentul de la Mica Publicitate sa se adreseze in saptamana care urmeaza DOAR noului moderator Zoli !!!

:ypu I`m on vacation this week ! :ypu

PS - Zoli, goleste inbox-ul ! Pardon, frigiderul !!! :ha:

Link spre comentariu

salut aceasta decizie a ambelor parti..."angajat" si "angajator"!!! in fond, pentru moderare iti trebuie un pic de bun simt si impartialitate, asa ca nu-l mai compatimiti atata!!!. Mult succes Zoli!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Deci eu nu sunt deacord,Zoli nu are cum sa fie moderator doar dupa ce a facut gura o data...sigul la spaguit pe Astral...rusine,rusine....jena sa va fie!!!!!

In celalalt rind deci al doilea, :grin: Worldscape a si vrut sa fie moderator, si a facut gura in nenumarate rinduri plus discutii si nu a binevoit nimeni sa-l faca moderator.... nu-i corect, din nou!!!!!!!!!! Merita ......

Lipoveanu merita, are nume cu rezonanta, da bine, este prezentabil , are masina cu coviltir, si prinde peste.....si este propus la moderator.....Adica ce ,Astral ,acum ca are frigiderul plin de carne de pe urma forumului pentru 2-3 luni si nu-l mai intereseaza,poate sa faca propuneri asa, cum ii vine lui?

Ce este coane, ai baga ceva usor, niste crap...ca de carne din aia grea....este plin PM-ul!

:ha::ha::ha::ha::ha:

In cazul in care cineva ia totul adliteram, il rog sa se uite la TV.....poate sa-l creada si pe nea Base......cica ne revenim, suntem in crestere...

Zoli, sa-ti fie de bine si sa nu se urce la cap! Ura si treci la munca!

Te asteptam la Bucuresti sa dai de baut,de mincat,de pomana,acatiste....:ha::ha::ha:

P.s.: Era la discutii diverse, asa ca mi-am permis sa-mi mistocaresc prietenii,avind in vedere ca-i cunosc pe toti personal ...daca cineva se simte lezat, ma scuz de acum....

Acu' pot sa dau un anunt cu pielea ursului din padure?:grin:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare