Astral Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 (editat) Re: Vreau sa fiu MODERATOR!!!!!!!! :uameni......ti-a dat o ciorba Lipoveanu si gata pui botu` pt el......:ha: . Editat Septembrie 23, 2010 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Re: Vreau sa fiu MODERATOR!!!!!!!! ...RZVeule....esti tare nevorbit, tata!!! :grin::grin::grin: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Re: Vreau sa fiu MODERATOR!!!!!!!! @ Semaca.. am compus , si iar, si iar...dupa,m-am gindit ca iau un ban rapid si am tras adnotari si PS la greu....sa nu supar moderatorii!:grin: :2dr sunt inca uscat.....dar muncesc.. Astrale....pai acum ce sa zic.....tu ai trecut prin faza asta anul trecut...eu doar pentru poze, cu scop educativo-pofticios! Plus ca daca ajung si eu moderator? Omul consolideaza pozitia! :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Re: Vreau sa fiu MODERATOR!!!!!!!! ...RZVeule....esti tare nevorbit, tata!!! :grin::grin::grin: Iti inchipui ce pateam eu la Iasi.....da e bine! Zolli fii linistit te vei descurca! zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Re: Vreau sa fiu MODERATOR!!!!!!!! eu sunt consecvent .... nu mi-a trebuit si nici de acum incolo ... kit ca vor ajunge toti moderatori ..... si eu un simplu user ... sa se stea la coada cand apar,.... sa mai stearga si ei cate un cuvintel sau cate o litera sa ajunga la toti ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: Vreau sa fiu MODERATOR!!!!!!!! Zoli, bine ai venit in randul moderatorilor ...Da fuguta la Mediagalaxy ...rate la frigidere ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: Vreau sa fiu MODERATOR!!!!!!!! The "BIG WHITE" acum a devenit "BIG BOSS" !:br:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: Vreau sa fiu MODERATOR!!!!!!!! ... şi să nu ne fugăreşti cu bâta, toporul sau alte unelte trebuincioase de pe lângă maşina şi casa omului. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: Vreau sa fiu MODERATOR!!!!!!!! SA FII IUBIT DOMNULE MODERATOR :top:2dr:h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: Vreau sa fiu MODERATOR!!!!!!!! iubit in gura .... intuiesc .... :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: Vreau sa fiu MODERATOR!!!!!!!! iubit in gura .... intuiesc .... :ha: Li-po-vea-nu !!! Li-po-vea-nu !!! Li-po-vea-nu !!! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: Vreau sa fiu MODERATOR!!!!!!!! Li-po-vea-nu !!! Li-po-vea-nu !!! Li-po-vea-nu !!! :ha: Care-i scorul ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: Vreau sa fiu MODERATOR!!!!!!!! Ma declar invins......dar tot nu ma las pana nu-l pune Max la Nissan moderator !:y REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: Vreau sa fiu MODERATOR!!!!!!!! Sa-i uram si lui lipoveanu inverzire grabnica ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: Vreau sa fiu MODERATOR!!!!!!!! Are doua voturi inseamna.....cine-l mai voteaza ? :y Hai bagati ca-i toba de Nissan !!! :y PS - Max e in garaj, cand se intoarce o sa vada vointa "poporului suveran" ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: Vreau sa fiu MODERATOR!!!!!!!! Cica regula de 3 simpla a functiilor ... A se calcula dupa formula ... Rosu = comunist Albastru = diliman, nebun etc Verde = guster Mov = ? (nu zic ca ma dati afara de pe forum) :ha: Galben = frunza toamnii ... de unde si vorba ... cata frunza si iarba Acu cred ca Lucien cauta o culoare mai potrivita ...nici una nu-l satisface ... Io zic sa-i gasim o culoare mai speciala ... ca pentru el, e om cu vechime ... Grena = cotoi batran mandru posesor de Nissan?:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: Vreau sa fiu MODERATOR!!!!!!!! Lipoveanu ....moderator Nissan ...ok...eu zic ca stie ceva...Maxule vrei nu vrei eu sunt pentru ! restu... lasati balacareala deoparte....aviz Yonutze...albastru ala poate sa fie galben oricand...cu respect Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: Vreau sa fiu MODERATOR!!!!!!!! Kato eu glumeam ... sper ca ai inteles ... Nu-i bai, da-i galbin primesc! :2dr:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Re: Vreau sa fiu MODERATOR!!!!!!!! Kato eu glumeam ... sper ca ai inteles ... Nu-i bai, da-i galbin primesc! :2dr:grin: Si eu...:wink: te-am prins...:h5:2dr Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Re: Vreau sa fiu MODERATOR!!!!!!!! Total 4 voturi : 2 de la modeLatori 1 de la capcaunu` din popesti si 1 de la un membru :y REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: Vreau sa fiu MODERATOR!!!!!!!! vad ca are ceva cu noul meu job....deci... i-i dau si eu un vot:grin: By the way....mi-am luat sarcina in serios(cred).Am montat inca un calculator in birou numai ptr Forum:grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: Vreau sa fiu MODERATOR!!!!!!!! in ritmul asta...nu vei mai avea loc pe birou nici ptr o cana de cafea :grin::grin::grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: Vreau sa fiu MODERATOR!!!!!!!! Fa-ti loc si pentru frigidere Zoli...multe....se anunta iarna grea si porci-s grasi :)) Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: Vreau sa fiu MODERATOR!!!!!!!! Total 4 voturi : 2 de la modeLatori 1 de la capcaunu` din popesti si 1 de la un membru :y Pentru . "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: Vreau sa fiu MODERATOR!!!!!!!! Total 6 voturi LIPOVEANU : 4 de la modeLatori : Astral, kato, zolameister, atar 1 de la Capcaunu` 1 de la pitonul :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate