Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vreau sa fiu MODERATOR!!!!!!!!

zolameister

Postări Recomandate

Re: Vreau sa fiu MODERATOR!!!!!!!!

Total 6 voturi LIPOVEANU :

4 de la modeLatori : Astral, kato, zolameister, atar

1 de la Capcaunu`

1 de la pitonul

:h5

...pentru cazul in care am drept de vot,sunt si eu pentru!

:2dr

....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 68
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

cum cred unii ca m-asi putea asocia cu asemenea specii de moderatori ...?!mai mult sau mai putin verzi ..???? poate doar daca imi iau vreo toyota cu geamurii fumurii ... si sa merg si cu punga-n cap ..... sau poate sa-mi schimb sexul ... si chiar sa fie asa ,stiu pe unul amator de suveniruri ..i-l dau lui dupa operatie ...

... cum asi putea eu sa sterg posturile cuiva ..?! pai mai bine imi tai o mana , aia care a dat clic ...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Fa-ti loc si pentru frigidere Zoli...multe....se anunta iarna grea si porci-s grasi :))

A.....de aici si sfatul lui Yonutz...ce tare....parca as merge la razboi....:ha:Stai linistit....incerc sa fac totul bine:wink:

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

:wink:

in ritmul asta...nu vei mai avea loc pe birou nici ptr o cana de cafea :grin::grin::grin:

si daca il bem in scara blocului,oricum am intotdeauna o cafea buna ptr Tine:top

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

cum cred unii ca m-asi putea asocia cu asemenea specii de moderatori ...?!mai mult sau mai putin verzi ..???? poate doar daca imi iau vreo toyota cu geamurii fumurii ... si sa merg si cu punga-n cap ..... sau poate sa-mi schimb sexul ... si chiar sa fie asa ,stiu pe unul amator de suveniruri ..i-l dau lui dupa operatie ...

... cum asi putea eu sa sterg posturile cuiva ..?! pai mai bine imi tai o mana , aia care a dat clic ...

Esti foarte tare in gura....:wink:Hai... ai o varsta ia o decizie!Oamenii astia au dat un vot de incredere.Inseamna ca ai ceva acolo sus sub tigle:grin:Nu ne cunoastem dar Prietenii comuni au avut vorbe frumoase despre tine.....

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

Lucian, uite cum stau lucrurile :

m-am saturat de obsesia ta in a ma jigni gratis !

Ai multe calitati dar in esenta esti un om mic, f mic si pe deasupra si ranchiunos .

Semnatura asta noua a ta spune totul......care oricum nu e prima pe care mi-o adresezi........

Daca titlul acestui topic era "Vreau", ei bine, din cauza acestui individ EU NU MAI VREAU SA FIU MODERATOR !

Consider ca atata timp cat ăsta face circ pe forum din cauza mea, prefer sa ma retrag........

Link spre comentariu

Lucian, uite cum stau lucrurile :

m-am saturat de obsesia ta in a ma jigni gratis !

Ai multe calitati dar in esenta esti un om mic, f mic si pe deasupra si ranchiunos .

Semnatura asta noua a ta spune totul......care oricum nu e prima pe care mi-o adresezi........

Daca titlul acestui topic era "Vreau", ei bine, din cauza acestui individ EU NU MAI VREAU SA FIU MODERATOR !

Consider ca atata timp cat ăsta face circ pe forum din cauza mea, prefer sa ma retrag........

Pai ce faci......?ai asteptat sa vin eu...sa te razboiesti Vader?....:ha:

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

Astral, cineva cu mai multa minte ca mine a spus o vorba:

"Problemele sunt atat de mari pe cat le lasi sa fie"

Am urmarit topicul asta pentru ca il cunosc pe Zoli si ma bucur ca este moderator. Pe tine nu te cunosc dar maniera ta de a modera mi se pare corecta. Forumul nu poate pierde un moderator, pe care sunt sigur ca nu sunt singurul care il apreciaza, din cauza unor discutii marunte.

PS. Poate ar trebui infiintata rubrica "bascalie" unda gasca de bascaliosi sa faca ce stie mai bine. Asa am urmari mai usor ce ne intereseaza cu adevarat.

Link spre comentariu

@Lipovene... te-am propus acolo moderator adica in sectiunea Nissan pentru a da sfaturi pertinente celor care au nevoie ...nu sa tai posturi si nici sa faci balacareli ...un om daca considera ca a facut bine ce a facut, nu trebuie sa umble cu o punga pe cap !

@Astral...nu pune la suflet...orcine ti-ar face treaba ar pati la fel...este un pret pe care trebuie sa-l platesti !

cu respect

Kato

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Nu pot sa cred cate faze are topicul asta:

1. Zolamaister contra Astral, prieteneste;

2. Zolameister contra Zolamester (las ca vede el :grin:);

3. Felicitari pentru Zolameister (hai sa ne bucuram de raul altuia:grin:, asa ca si de la mine are felicitari);

4. Sa moara si capra lipoveanului;

5. Lipoveanu vs. Astral, la serios.

E ora tarzie, poate ati obosit. Trageti niste somn si linistiti-va! Astral, de ce crezi ca Lipoveanu are treaba cu Mazda ta? Si daca are, ce-ti pasa? Se strica ceva la ea daca Lipoveanu o vorbeste de rau?

Samurai incepator
Link spre comentariu

nu stiu de ce am impresia ca de cate ori deschid un topic ies scantei....FZOLTAN mersi de incurajari.....

Vreau sa va spun ca pentru mine acest forum este ca un badijon.Am o viata tumultoasa ,cu o afacere care ma albeste pe zi ce trece.Nu cred ca o gluma (proasta?)ne poate afecta.De ce ?Pentru ca ar trebui sa ne simtim in "parcul" de joc al "adultilor"si sa-i ignoram pe cei care vor sa ne tulbure jocul....viata e prea scurta .....Hai sa ne bucuram de Ea si sa incercam, sa facem ca prin acest Forum sa-i mai aducem un pic de culoare...:wink:

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

Nici nu ma obosesc ca sa citesc cine a fost individul (indiferent ca e user sau moderator) cu ideea idioata de a-l pune moderator pe Lipoveanu dar as vrea sa stiu atat el cat si cei care s-au grabit , cica, sa voteze, pe ce criteriu ati facut alegerea aceasta? Intrebarea e cat se poate de serioasa si astept motivele propunerii voastre oari aici, ori pe privat.

E dreptul fiecaruia sa isi exprime ideile aici dar veniti si cu argumente.

E bun pentru postul de moderator pentru ca....

1.

2.

3.

etc

Lipovene, scuza-ma ca iti spun direct, dar nu ai nici o tangenta cu ceea ce ar insemna "moderare" asa ca stai linistit ca nu vei fi "verde" pe forum. :grin:

A...si inca ceva valabil pt tine dar si pentru alti useri:

Daca va mai folositi semnatura doar pentru a face misto de alti useri, veti pierde dreptul de a scrie ceva in semnatura.

Link spre comentariu

Eu am fost ala.....asa ca o sa raspund tot primul :

1.-are cunostinte doldora la Nissan - se cunosc deja masinile lui....

2.-ii place sa raspunda la problemele celor cu Nissan.....

3.-este forumist cu state vechi

4.-pozitia este libera

5.-daca nu el, atunci cine ?

Consider ca prin renuntarea mea, va fi mai activ pe forum, dar in sectiunile tehnice, nu ca acum......cum era altadata.....

Link spre comentariu

Eu am fost ala.....asa ca o sa raspund tot primul :

1.-are cunostinte doldora la Nissan - se cunosc deja masinile lui....

2.-ii place sa raspunda la problemele celor cu Nissan.....

3.-este forumist cu state vechi

4.-pozitia este libera

5.-daca nu el, atunci cine ?

Consider ca prin renuntarea mea, va fi mai activ pe forum......cum era altadata.....

Ia scuteste-ma cu renuntarea ta ca nu ai tu parte de asa ceva. Mai ai pana la pensie. Nu ai vazut ca s-a marit varsta de pensionare la 65 de ani?

Una din indatoririle moderatoilor este de a aplana conflicte. Il vezi pe Lipoveanu facand asa ceva? Eu nu. Eu il vad cum mai pune paie pe foc dupa care rade in barba, isi freaca mainile si asteapta reactiile. :ha:

Link spre comentariu

Frate..., :grin: ce de manevre p-aci... :ha: si ce usor pun unii botu`... :wink::old:ha::h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare