Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pareri pro/contra antena Wilson Little Wil

marcel

Postări Recomandate

Ce stim despre antena asta? Ma bate gindu' sa o pun pe asta mica (renault). In america e cea mai polulara antena pt. turisme cu rezultate, zic ei, excelente. Ati luat careva contact cu ea? O recomandati? Sau mai bine lasa.

http://antennareview.justreviewsa.com/antenna-review/check-out-little-wil-wilson-cb-magnet-mount-antenna/

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 luni mai târziu...

Re: Pareri pro/contra antena Wilson Little Wil

Folosesc aceasa antena montata pe centru geometric al cupolie si sunt foarte multumit de performantele acestei antene. Am avut acum 1 an un sirio 5000 montata pe portbagajul masini si nu a mers niciodata asa bine ca asta . Deoarece la viteze de peste 130 antena de 2m isi schimba total valorile si mai bine da o antena de 1m Dupa parerea mea.

Link spre comentariu

Re: Pareri pro/contra antena Wilson Little Wil

Hm, am uitat sa mai dau pe aici. Intre timp, mi-am luat antena. Super multumit. Impreuna cu midland 220 dus la 14w, e combinatia cistigatoare.

Am mers 160km/h. A stat cuminte la locul ei si si-a facut treaba. Pt. turisme, o recomand ca si prima alegere.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare