Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nedumerire semnatura

Vizitator nr. 150

Postări Recomandate

Vizitator nr. 150

Am observat mai demult că mi-a dispărut semnătura ce avea un linc integrat către blogul personal. M-am gândit că or fi fost lucrări la forum şi a dispărut, dar de curând am integrat-o iar şi observ că mi-a dispărut semnătura cu totul, ceea ce mi-a dat de înţeles că a fost scoasă intenţionat. Sunt nedumerit pentru că nu e un blog ofensator sau cu imagini obscene ori piraterie.

Dacă deranjez pe cineva cu acel link, vă rog să-mi spuneţi. Vă mulţumesc.

PS: sunt cu atât mai nedumerit cu cât pe nici un forum nu m-am întâlnit cu o astfel de situaţie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Nedumerire semnatura

Ia vezi aici :

"2.l. Semnaturile Membrilor

Toti membrii au dreptul (dar nu si obligatia) de a avea o semnatura. Aceasta se supune urmatoarelor reguli:

- Nu se accepta semnaturi excesiv de lungi - maxim 3 linii a cate 88 caractere per linie (inclusiv spatiile dintre cuvinte). Caracterele cu care semnatura va fi scrisa sunt cele normale ale forumului.

- Nu se accepta linkuri in semnaturi, decat catre pagini din domeniul .club4x4.ro, cu acordul expres al administratorilor.

- Nu se accepta reclame catre afaceri, alte siteuri, sau date de contact in semnatura, decat cu acordul expres al administratorilor

- Vanzatorii Autorizati au dreptul de a folosi linkuri si date de contact, altele decat catre pagini din domeniul .club4x4.ro.

- Sunt strict interzise in semnatura motto-uri de genul: ”M-am saturat de…”, ”M-am certat cu …”, ”Nu-mi mai place…” si altele asemenea.

- Moderatorii au dreptul de a edita semnatura fara o instiintare prealabila a userului, pentru a corecta abaterile."

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Am priceput. Mulţumesc pentru răspuns. Probabil că a fost modificat regulamentul de când m-am înregistrat eu pe forum.

Conform regulamentului înseamnă că pot scrie doar "sorin.fundatiaema.ro" fără ca să fie de tip link sau cu "www" în faţă. Corect? Sau poate că se va mai aduce o nouă modificare. Nu vreau să par ofensiv ci pur şi simplu întreb ca să evit să vă dau de furcă cu ştersul semnăturilor. Din citatul regulamentului înţeleg că nu mmă încadrez la alineatul 2 ce spune că nu e de domeniul .club4x4.ro, că de reclamă nu poate fi vorba, fiind practic un album de artă în care am mai pus şi articole umoristice. Ca pictor, reclama oricum mi-o fac prin lucrările trimise prin ţară.

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

în cazul ăsta aştept un răspuns din partea lui max. Mulţumesc încă o dată. Cât despre reclamele astea... nu vă doresc să trăiţi din artă. Istoria artei ştie de ce :wink:

Link spre comentariu

Nu e vorba de reclama, de trait sau de bani.

Mie personal nu-mi plac reclamele in semnaturi, si a fost ideea mea cu aceasta regula, pe care mi-o asum.

In principiu cam nici un link nu e ok, daca e in afara forumului, si pe masura ce se observa o situatie cineva intervine intr-un fel sau altu, cu sau fara

explicatii....

Nu are nimeni nimic personal cu tine. Trece te rog linkul catre siteul tau in profil, in campul www, care e special destinat acestui scop - pt siteuri personale.

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Înţeles, şefu'. Mă gândeam că o fi treabă pur comercială la mijloc sau pur şi simplu oi fi fost ofensat pe careva şi nicidecum chestiuni personale. Dacă zici că e o plăcere la mijloc, aşa o fi. Am ridicat problema întrebătoare pentru a mă lămuri pentru că nu-mi plac ascunzişurile şi cârtelile, aşa că mulţumesc încă o dată pentru lămuriri. Acuma mă pot întoarce liniştit la treburile mele pictoriceşti, nu de alta dar mă aşteaptă o cască de motociclist.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare