Plitz Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 (editat) De ceva vreme (aprox 1 an dar nu zilnic) conduc si am grija de un tractor cu brat telescopic care a fost adaptat pentru utilizare ca sursa seismica- a fost anulata functia de erectie a bratului si s-a montat un ciocan de 3000 jouli care bate cu o anume frecventa intr-o placa metalica. Utilajul de baza e JCB, 4400cmc turbodiesel 130cp. De obicei se lucreaza in padure, de aceea caracteristicile offroad ale masinutei de 8 tone devin interesante. Tractiunea e integrala, fara suspensie- punte fata direct pe sasiu, punte spate cu balama centrala, cutie automata cu 6 trepte inainte-6 inapoi, diferential autoblocant spate. Aceste poze sunt facute in feb-mart 2010 in Finlanda, la 150km nord de cercul polar. Dimineata -25 grdC, la pranz - 10. Marginea de jos a usii e la 1 metru de sol. Editat Septembrie 23, 2010 de Plitz post incomplet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HuuLa Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Re: Offroad cu tractorul Felicitari:wink:.Ce rol are ciocanul ala pneumatic? :hl:hl:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vladut Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Re: Offroad cu tractorul daca citesti cu atentie ai sa vezi ce rol are ... Mesaj pt. straini: Daca vine sfarsitul lumii, haideti in Romania ca noi suntem cu 100 de ani in urma.:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Re: Offroad cu tractorul Banuiesc ca e o placere sa te joci...:ypu Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Re: Offroad cu tractorul wow.... interesant tractoras. dai in gura ca poate multe AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Plitz Postat Septembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2010 (editat) Re: Offroad cu tractorul Poate destule dar datorita centrului de greutate relativ sus (doar partea rosie din fata are 1 tona) la inclinarile laterale incepe sa fie frumos peste 25 grade mai ales ca si aluneca din cauza profilului cauciucurilor. Cu treapta 1 se catara frumos, directia se poate seta pt viraj si cu puntea spate ceeace ajuta la mersul printre copaci si pietre. Am ramas suspendat, solutia e sa impingi inapoi cu placile din bot. Inainte nu merge. Nu pot sa ma aventurez la limita pt ca daca se intampla ceva costa enorm timpul pierdut datorita indisponibilizarii utilajului asa ca le spun ca nu se poate pe acolo, oricum nu insista nimeni. Ciocanul e hidraulic, face niste vibratii care se duc in pamant (unde seismice, minicutremure) si sunt reflectate de ce e acolo apoi niste destepti prelucreaza datele si zic - nu e nimic aici, hai mai incolo- sau - da ar fi ceva nickel, uraniu, etc_ Editat Septembrie 23, 2010 de Plitz incomplet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: Offroad cu tractorul Asa cum ti-am spus si live,ai parte de o meserie si niste locatii de invidiat.Cred ca sunt printre noi multi carora le va face placere sa vada foto si sa mai povestesti despre acele zone inacesibile pentru majoritatea din noi.:h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HuuLa Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: Offroad cu tractorul Multumesc de explicatie.Nu intelegeam concret la ce foloseste.Gracias inca o data:h5 :hl:hl:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eti79ety Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Offroad cu tractorul off-road se poate face si cu un U445 cu dubla tractiune...dar te termina la coloana...cred ca din cauza suspensiei independente...:ha::ha:..care lipseste Trateaza oamenii, asa cum vrei sa te trateze ei pe tine! eti79ety@politisti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Offroad cu tractorul @Plitz: Se mai fac angajari? Nu vrei un coleg nou? :h5 E frumos la prospectari. Umbli pe toate coclaurile. Mai rau e de cei care trag de milioanele de kmde cabluri. Pana acum n-a reusit nimeni sa puna la punct un sistem cu senzori wireless (la asta lucram acum :grin:). Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Offroad cu tractorul Salut, Din cate am vazut eu aici la mine, acum doi ani cei de la PRSN au facut prospectiuni pe cateva sute de km patrati si s-au interesat de frecventele folosite in zona ca sa nu se detoneze incarcaturille accidental. Nu am vazut dar inteleg ca ceva wireless tot este. Probabil numai detonatorii nu si senzorii pentru culegerea datelor. Cat despre off road cu "tractorul" majoritatea stiu ca TAF-istii fac acest lucur zilnic :) Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Offroad cu tractorul Utilajul este de fapt un Incarcator frontal cu brat telescopic JCB 531-70 cu o putere a motorului - 74.2 kw / 100.0 cp si o greutate (fara accesoriu) - 6.9 tone si probabil cu acel accesoriu se apropie de 8 tone. Utilajul e senzational, eu personal m-am dat cu el la o demonstartie facuta de importator si am ramas uimit. 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
white8snow Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Offroad cu tractorul asta e cel mai tare offroad care l am vazut ... cu tractoru ...lol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolizer Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: Offroad cu tractorul Am incercat si noi la padure... Nissan Patrol GR, Y60 Skoda Octavia 1,9TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate