maurizio Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 am facut si "plugul" pt un prieten care a vrut masina mai de razboi....... ce parere aveti?:tk tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: sa facut si bara la nissanul !!!! .......impunatoare.......:wink: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HuuLa Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: sa facut si bara la nissanul !!!! Exact ce trebuie pe un patrol;e ca cireasa de pe tort:grin: :hl:hl:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Re: sa facut si bara la nissanul !!!! Partea de sus arata frumos, felicitari! Finisajul e facut bine. De curiozitate, cat cantareste? ce grosime are tabla din care e facuta? Ca parere personala, cred ca e prea coborata in partea de jos, in special in fata rotilor. In centru, dupa cum arata, cred ca te scuteste sa mai pui si scut la directie :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 (editat) Re: sa facut si bara la nissanul !!!! ... e loc si de mai bine .... buza de jos te agati de orice cu ea.... bara ar trebui sa alunece pe orice relief ..... Editat Septembrie 25, 2010 de Lipoveanu cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Septembrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: sa facut si bara la nissanul !!!! Partea de sus arata frumos, felicitari! Finisajul e facut bine. De curiozitate, cat cantareste? ce grosime are tabla din care e facuta? Ca parere personala, cred ca e prea coborata in partea de jos, in special in fata rotilor. In centru, dupa cum arata, cred ca te scuteste sa mai pui si scut la directie :grin: salut. 45 kg grosime de 4 mm tabla si 5 mm tava sunt de acelasi parere ..... dar este facauta asa cum a dosit proprietario masini. nu este pt extrem , este mai mult pt estetica si protectie, si l am numita plugul!!!!! ciao maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Septembrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: sa facut si bara la nissanul !!!! ... e loc si de mai bine .... buza de jos te agati de orice cu ea.... bara ar trebui sa alunece pe orice relief ..... salutare. sunt de acord cu tine. dar de gustibus........ s a facut asa cumk s a cerut. si FFFFF IMPORTANT .... client este multumit ca chiar asa a vrut! pt off road se face diferita mai mica si cu alunecare mai buna!!!! ai dati cu parere ca ma bucur de discutie constructive!!!! multumesc maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate