Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

dimensiuni cruci cardanice vitara

dj78san

Postări Recomandate

salut.stie careva ce dimensiuni au crucile cardanicela suzuki vitara?vreau sa le cumpar ca au putin joc si pe original sunt scumpe rau,si am gasit de la firma glenter gkn care e o firma f buna si mult mai ieftine,dar imi trebuie dimensiunile....sau daca se nimeresc de la alta masina?

multumesc mult!!

Editat de Astral

dj78san@yahoo.com

0722.251.978

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: dimensiuni cruci cardanice vitara

J2928000 si J2929003

doua coduri de la Jakoparts 100 si respectiv 60 RON.

Mergi cu codurile astea doua si iti aduce orice magazin serios de piese.:2dr

0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com

http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro

Kituri Suspensie Si BodyLift

Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera

Scuturi Protectie

Link spre comentariu

aveti grija k sunt 2 dimensiuni de cruci la vitara.sa nu va procopsiti cu unele care nu va folosesc.am schimbat la mai multe si difera.am intalnit chiar si ambele modele pe o singura masina.referitor la cele de samurai difera fata de vitara dar se aduc maxim de pe o zi pe alta.desfaceti , masurati si mergeti cu dimensiunile la un magazin de piese care lucreaza cu depozite gen.a doua zi maxim le veti avea.:2dr:2dr

2slow and 2 furious
Link spre comentariu

Eu am schimbat crucea care duce din cutie spre spate(prima cruce) cu una noua de imprumut de la un samurai sa nu mai astept la magazin 3 zile sa-mi aduca. Era noua crucea si s-a potrivit de minune. Nu stiu cotele dar la magazin mi-a zis sa ma duc cu crucea veche s-o masoare si daca tot am desfacut-o, am incercat cu asta de samurai si s-a potrivit.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare