Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mi-am luat ciuruki...ce sa fac cu el???

semaca

Postări Recomandate

Dupa cum spune si titlul, am achizitionat intempestiv si sangvinic un...Jeep Ciuruki 1997 country, automatic, moteur 4 litri high output... Ha! Eu, carele faceam bascalie de jeep...eu, care luam in balon ciuruki....eu...da, da...eu, am in batatura un ciuruki!!! Ei...acuma...ce sa fac cu el??? sa-l las cadou pentru la mulher??? sau, dibaci si perfid , sa-l iau si sa-l redau circuitului offroad si ...sa-l tai:grin::grin::grin: pentru ca, are Jeepu' un mare schpan , vorba lu' cristiblondu'!!!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Mi-am luat ciuruki...ce sa fac cu el???

Ptiuuu partenere - cred ca te-a muscat musca Te-te si ai luat febra tutu gamushi :ha: Ce te-a apucat? Samurake pleaca?

Baga si tu un corn pe la Blondu sa vedem achizitia - apropos sa-l stapanesti sanatos fratioare. :br

Vad ca detinatorii de cotete cataratoare s-au plictisit de scuturatura si isi iau autobuse :wink:

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Personal ma impresionat a lui CRISTI1 din ploiesti eram cat pe ce sa achizitionez si eu unul .........pt detalii vb cel mai bine cu CTISTI1 .......nu am avut si nu pot da cu muci un fasole :ha::ha:

Sa-l stapanesti sanatos si in spatele patrolului sa stai :grin::grin::grin:

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Personal ma impresionat a lui CRISTI1 din ploiesti eram cat pe ce sa achizitionez si eu unul .........pt detalii vb cel mai bine cu CTISTI1 .......nu am avut si nu pot da cu muci un fasole :ha::ha:

intradevar jeepu lui cristi facea minuni... sau ma rog, cristi facea minuni cu el. si al lui, ca defapt mai toate jeepurile, tot cu hautomata era.

sa-l stapanesti sanatos semaca

Va salut !

Link spre comentariu

Don' Semaca sa-l stapanesti sanatos. Cherokee este surprinzator , ai sa vezi . Dar ......dar ai sa vezi ca are si anumite puncte slabe. Parerea mea este ca , la cat de surprizator este in teren , merita sa-i tolerezi punctele slabe . Oricum si aceste puncte slabe pot fi remediate , sau....ma rog pot fi facute in asa fel incat sa nu mai fie slabe. Cherokee ofera un raport performanta / pret.... excelent. Repet inca odata , punctele slabe trebuiesc intarite si nu este greu deloc. Daca vrei , in timpul liber, in weekend ne putem vedea odata sa stam la o poveste despre Cherokee...

:B

Link spre comentariu

Dom docteor reteta e urmatoarea:

1.Radem de tine ca ti-ai luat jeep :ha:

2.Dopa aia dai de baut :2dr sa-ti traiasca fieru ca mai ales astea e sensibile ale dracu ...

3.Cand vei simti adevaratul orgasm al adevaratului span in p...a ca acu ai intradevar ditai p...a in batatura sa rexiste la spanu lu' matali lucrurili se vor schimba exponential

4.Masina aia chiar poate, asta pana o rupi ca cica se cam rupe mai ales sub talpa la dastia dusi la carciuma de vis-a-vis de biserica ... care spun nevestei ca ei merg la preot sa se spovedeasca si curg apele pe ei in carciumi de pacate ... :ha:

BONUS ...o chestie asa de sumpliment nutritiv, cum ziceti voi docteorii la pacienti ... "medicamentul asta-i supliment nutritiv, nu trebuie neaparat luat da e bine sa-l luati" ...si prescrieti un medicament inutil evident da scuuuump cat un meleu sa faceti lobby la un cacat de bat la borcan ca da bine ...

Acilea mai jos e ideea (cam lunga paranteza da' eram dator la matale si a venit ziua scadentei)

Prima mea masina a fost un ciuruki dasta cu manual...a mers, a mers nu prea mult ca i-am rupt ambele lonjeroane ...la talpaul meu de tilicar insetat de offroade ..:grin: Precizez ca am trecut in span maxim peste tot ...atat cat s-a putut tine pe roti... era dat pe ulei, avea multe sute de cai... si cand n-a mai putut a plecat din parcare la kil ...

E acu' dom' doctor ce sa zic: BON APETIT! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Dom'Doctor, sa-l stapaniti sanatos !

In Bucuresti puteti apela si la d-l Laur, worldscape, aci pe forum.

De ce nu face un barter cu Laur? Laur are copil, Semaca are Jeep ... Nu-i mai simplu asa?

Link spre comentariu

semaca fraatzikule sa l stapanesti sanatos. daca nu te dai la el ca la ims ul ala.... te duce si te aduce de oriunde. cu putin noroc poti atarna si de un podium la concurs cu nepotee amiresmat pe post de copilot. eu ce sa zic... bine ai venit sanatos in tagma cherochistilor. si eu sunt curios sa il vaz mai de aproape. moteurul e de mare angajament. te pup dulce in chelie ca sa fie de o mie pe datorie la cherokie.:2dr

mcbun2

jeep cherokee xj 1994 de tarla

nissan pathfinder 2007 de orash

Link spre comentariu

Sa`l stapanesti sanatos don Semaca si la intrebarea ta pot sa`ti spun doar atat : Fa ce faci matale de obicei cu ele , adica te dai cu el pana vezi de ce`i bun ( de tinut in ograda sau de taiat in atelier:dr3 ) Pana una alta sa`ti fie de bine :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Dom'Doctor, sa-l stapaniti sanatos !

In Bucuresti puteti apela si la d-l Laur, worldscape, aci pe forum.

... poate se duce pe la Marius Lupu pe la Brasov, ca pe la mine nu da nici sa-l pici cu ceara.... cu toate ca ma gandesc ca daca il momesc cu ceva s-ar putea sa apara :ha::ha::ha:

P.S. Da Semaco, ai invatat sa conduci si tu o masina in teren intre timp, ca daca nu sti cum sa-i dai Chiurukiul se si poate rupe ? :wink:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Sa-ti traiasca Semaca.....incet icet se mareste hata de jepuri....eu am avut unu ca al tau....si nu m-a lasat in teren.....asta in varianta stock....Wranglerul...modificat incomplet...m-a facut sa vb singur....dar...nu era vina lui.....era vina aluia care-l modificase....incomplet

acu ma dau in ograda cu un Grand Ciuruki....si pot spune ca merge de zbarnaie....singura problema ...daca asta e problema....acul de la benzina e mai mereu in cadere libera....in teren....dar ...asta e...nu poti face papara fara sa spargi ouale:ha:

una peste alta daca stii cand sa-i dai.....si cum sa-i dai...ai o masina pe cinste :h5

sper sa le facem cunostinta cat mai curand :grin:

Link spre comentariu

Domn Semaca,

Sa te bucuri de el ca meriti si tu o jucarie pentru baieti mari.

Umila mea parere : primul lucru facut trebe sa fie upgrade la cardane.

La Lipanesti, inainte de Valenii de Munte baietii de la Turbo Motors modifica un Ciuruc pentru un baiat de aici de pe forum.

Treci pe acolo cand ai tim.

From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain]

Land Rover - Discovery 2 (Largareta)

Link spre comentariu

Bineinteles, cel mai in masura sa te sfatuiasca este Marius Lupu care e spezialist.

Proiectul de la Turbo Motors de care zic mi se pare bine inspirat. Trayback, rollcage, scurtat sasiu - adusa axa spate mai in fata prin scurtare de la jumatate...si alte chestii obisnuite...Si cateva modificari mai neobisnuite...interesant de vazut.

From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain]

Land Rover - Discovery 2 (Largareta)

Link spre comentariu

Semaca, in sfarsit ai masina.

Astept practic sa dai de baut, ca sa te initiez.

Evident, ca orice initiere, este durereoaza, dar o sa vezi altfel viata dup'aia. Stii tu. (te-as fi invittat la un gratar sa povestim da zici ca-s lingau dup'aia :P )

Bafta

Link spre comentariu

sa te bucuri de el la Maxim,in sfarsit ai si tu un motor capabil...de la 2500 benz-IMS..1300 benz samurai.. la 4000 cc Jeep,abea acum esti in randul lumii :)

cand esti gata cu el da un semn,propune o iesire sa vedem daca stii si poti sa ,,mani'' 180 de CP :)

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

:x

Familia nu trebuie morfolita prin noroaie. D-zeu a vrut ca Laur sa nu aiba copil.

Nu sunt singur ca ai inteles aluzia mea ...Petru

Ziceam: Laur are atelier de Jeep, Semaca e doftor de copii, Laur are copil, Semaca are Jeep, acu intelesesi? :grin:

Link spre comentariu

Multumesc pentru mesajele de incurajare ...dar, si pentru cele care prevestesc mistouri crunte!!!:ha: cred, ca urmatorii pasi vor consta in a o inmatricula pe Bulgaria, apoi sa primeasca o instalatie de gaz (asa cum e acum este extrem de energofaga:grin:) apoi ceva inaltare si alte caucioace si ... cred ca se va transforma intr-o "linistita" masina de ture:grin: asa, cum are xnx.

@ pitonul: m-as duce pe la jupan worldscape dar mi-e ca dau pe un kit de inaltare cat am dat pe toata masina:ha:

@soso: apreciez oferta ta...dar, in cam ce crezi ca m-ai putea "initia" tu pe mine??? in tainele vietii...in ceva offroad...:ha:

@yonutze...ce sa mai...astept sa le primesc (n.r. mistourile) cu pieptul gol si manecile suflecate:ha:

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Don Semaca, felicitari pt achizitie... si eu vroiam sa-mi iau unul, dar mi-a iesit un Pajero in cale.

Am insa o nelamurire legata de consumul vostru. Un prieten are un Cherokee de 4l nemodificat care consuma un pic mai putin decat V6-le meu. Una din explicatiile auzite, pe langa ca e mai usoara masina, a fost ca 6 in linie consuma mai putin decat V6, ca ...... tralala pabibabum... aici nu ma pricep :grin:.

Cand am luat V6-le recunosc ca consumul m-a spart, insa dupa ce am schimbat consumabilele (care cred ca aveau cativa ani) masina si-a revenit simtitor si cei 180 cai s-au trezit. Mariuse... mai tii minte la Eurotrial cand a mea nu mergea asa cum trebuie.

I-am facut consumul in mai multe randuri si am asa:

- extraurban cum a facut-o japonezul 12%

- extraurban cu boogere 14%

- extraurban cu boogere si rulota 2 pers/bagaje + ceva serpentine 17-18%

- off road / zi de prieteneasca gen Agnita cam 25l adica un sfert de rezervor. Dar cu boogere nu trebuie sa screm motorul prea mult ca trec fluierand prin noroaie. Sau alt consum facut de multe ori: 50 km asfalt si 30 km drum de tara aprox 50 ron- 10l. Eu zic ca nu e rau...

Semaca, scuze daca ti-am poluat topicul, dar vreau sa va subliniez ca consumul la voi nu este ceva de speriat, poate e ceva in neregula sau poate e iluzie optica ca aveti un rezervor mai mic si de aia scade acul :ha:

Mai ales ca e masina de tura si e cam greu de suportat pe langa rezerva si o butelie de gaz. Parerea mea. Singura masina care am vazut ca sparge intr-adevar e 5,2...

Link spre comentariu

@soso: apreciez oferta ta...dar, in cam ce crezi ca m-ai putea "initia" tu pe mine??? in tainele vietii...in ceva offroad...

chiar, asa: in ce-as putea sa te initiez ? ia hai, treci pe la mine daca esti curios!

Link spre comentariu

Pan' la urma musiu Semaca ne pui si noua o poza cu cotetu cu cohones mari ? Ca am ramas cu irisii lipiti fics de icran! ... :ha:

PS

Nu te stresa ...O sa vezi ca masina aia chiar merge ... :h5 (pan' se rupe ...observeaza ca n-am zis: pana o rupi matale ...da? :uameni)

Link spre comentariu

Semaco, hai sa imi fie mila de tine si sa-ti dau formula castigatoare:

iei puntile de pe cherokee si le pui pe samurai, ai rezolvat si inaltarea si flexarea.....:wink:...iar de arcurile pe foi scapi ca ii pui arcuri elicoidale....

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare