Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Y60: Unde leg webasto

cos

Postări Recomandate

... cu incalzire apa la RD 28 TD ? Si unde ar fi cel mai indicat sa pun o pompa suplimentara de circulatie pe circuitul de racire ? Editat de Yonutz

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Unde leg webasto

pe circuitului caloriferului de caldura , sa fi atent la sensul circuitului de apa .... poti folosi webasto si in timpul functionarii motorului ...

...in cazul asta maneta robinetului de caldura va sta pe cald ..... sa tina circuitul deschis ... prin topicurile mele gasesti si poze ...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Multumesc de raspunsuri .(Gasiti-va la un gratar si o bere , fac minuni .)

In continuare , o pompa suplimentara de apa unde ar fi cel mai indicat plasata in circuitul de la RD 28 TD ? In serie cu cea de fabrica ? Cred ca ar cam reduce sectiunea , in pompa .

( Mentionez ca am modificat (prin desfiintare ) aeroterma originala a masinii , si acum e cu totul altfel , camuflata total sub bord , cu suflanta custom , mutata in compartimentul motor , sub vasul de expansiune .

Sub bord e liber cit vezi cu ochii , din BB in TB , ( sa aiba doamna unde intinde tocurile ) mocheta inlocuita , izolatie tripla + izolatie ignifuga +...+... fara numar .

Initial voiam sa trec citeva traverse de la rollcage ....

Dupa un am am pus ideea la pastrare .Inca dospeste .)

Sa revenim . Unde pun o pompa suplimentara , care sa o poata inlocui pe cea antrenata de motor ?

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Eu mi-am descarcat manualul de aici: http://www.eberspacher.com/support-and-downloads/technical-documents.html

E complet, schema electrica, pozitionare sirocol, absolut toate informatiile....

ma gandesc ca Webasto e aceasi Marie cu alta palarie :y

Spor :h5

JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03

Link spre comentariu

Multumesc pentru manuale .

Voi instala pe circuitul de calorifer, fara valve , cu pompa pe circuitul de calorifer , nu ar face probleme de circulatie prin motor , care ramine neafectat .Astfel se renunta la valvele si termostatele suplimentare ,si la posibilele defectari .Iar circuitul de incalzire de la calorifer nu e afectat de pompa inseriata cu micul radiator - deja e in paralel cu un termometru , si nu am simtit ca nu ar fi destula circulatie .

Minim de componente , minim de cheltuieli , minim de potentiale defectari .

Asta pe partea de incalzitor .

Ramine in pronuntare partea cu pompa de avarie la motor .

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

stau de 2 zile cu un webasto si ma tot uit ba la el..ba sub capota...ba pe forum:hl

la y61 :

- de unde iau motorina? dupa filtru?

- am inteles ca-l pun in serie cu intrarea in calorifer; care-i conducta buclucasa dintre cele 2?

multumesc

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

am reusit sa-l fixez in spatele filtrului de aer (era loc), am luat motorina dupa filtrul de motorina ca sa fie ...filtrata si am identificat conducta ce merge la calorifer...avea sageata cu sensul de circulatie...destepti astia de la nissan :tk

ma sperie partea electrica...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare