cos Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 (editat) ... cu incalzire apa la RD 28 TD ? Si unde ar fi cel mai indicat sa pun o pompa suplimentara de circulatie pe circuitul de racire ? Editat Ianuarie 29, 2011 de Yonutz ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: Unde leg webasto pe circuitului caloriferului de caldura , sa fi atent la sensul circuitului de apa .... poti folosi webasto si in timpul functionarii motorului ... ...in cazul asta maneta robinetului de caldura va sta pe cald ..... sa tina circuitul deschis ... prin topicurile mele gasesti si poze ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: Unde leg webasto precizare: la y60 nu exista robinet de calorifer, apa trece in mod continuu prin caloriferul fata. Robinet are numai aeroterma dintre scaune ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: Unde leg webasto Multumesc de raspunsuri .(Gasiti-va la un gratar si o bere , fac minuni .) In continuare , o pompa suplimentara de apa unde ar fi cel mai indicat plasata in circuitul de la RD 28 TD ? In serie cu cea de fabrica ? Cred ca ar cam reduce sectiunea , in pompa . ( Mentionez ca am modificat (prin desfiintare ) aeroterma originala a masinii , si acum e cu totul altfel , camuflata total sub bord , cu suflanta custom , mutata in compartimentul motor , sub vasul de expansiune . Sub bord e liber cit vezi cu ochii , din BB in TB , ( sa aiba doamna unde intinde tocurile ) mocheta inlocuita , izolatie tripla + izolatie ignifuga +...+... fara numar . Initial voiam sa trec citeva traverse de la rollcage .... Dupa un am am pus ideea la pastrare .Inca dospeste .) Sa revenim . Unde pun o pompa suplimentara , care sa o poata inlocui pe cea antrenata de motor ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Re: Unde leg webasto zi-ne si noua...sau macar pune poze... nu intru in iarna fara webasto:no1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Re: Unde leg webasto Eu mi-am descarcat manualul de aici: http://www.eberspacher.com/support-and-downloads/technical-documents.html E complet, schema electrica, pozitionare sirocol, absolut toate informatiile.... ma gandesc ca Webasto e aceasi Marie cu alta palarie :y Spor :h5 __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Re: Unde leg webasto Multumesc pentru manuale . Voi instala pe circuitul de calorifer, fara valve , cu pompa pe circuitul de calorifer , nu ar face probleme de circulatie prin motor , care ramine neafectat .Astfel se renunta la valvele si termostatele suplimentare ,si la posibilele defectari .Iar circuitul de incalzire de la calorifer nu e afectat de pompa inseriata cu micul radiator - deja e in paralel cu un termometru , si nu am simtit ca nu ar fi destula circulatie . Minim de componente , minim de cheltuieli , minim de potentiale defectari . Asta pe partea de incalzitor . Ramine in pronuntare partea cu pompa de avarie la motor . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Unde leg webasto stau de 2 zile cu un webasto si ma tot uit ba la el..ba sub capota...ba pe forum:hl la y61 : - de unde iau motorina? dupa filtru? - am inteles ca-l pun in serie cu intrarea in calorifer; care-i conducta buclucasa dintre cele 2? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: Unde leg webasto am reusit sa-l fixez in spatele filtrului de aer (era loc), am luat motorina dupa filtrul de motorina ca sa fie ...filtrata si am identificat conducta ce merge la calorifer...avea sageata cu sensul de circulatie...destepti astia de la nissan :tk ma sperie partea electrica... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 (editat) Re: Unde leg webasto cum leg pompa : asa: http://img255.imageshack.us/img255/9530/phpprg7qoam.jpg sau asa http://img514.imageshack.us/img514/8742/phpygii5pam.jpg Editat Octombrie 29, 2010 de florum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 (editat) Re: Unde leg webasto am bifat varianta 2...desi nu conteaza multumesc YO2BT :h5 vek2stNCYVo Editat Octombrie 29, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate