arcasul Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Am o problema la IMS. Fiindca am deplasat motorul D127 spre stanga, filtrul de ulei (ala mare) imi atinge in caroserie si nu il mai pot monta! Nu merge nici ala mai mic un pic. Am nevoie de un flitru de ulei cam la jumatatea inaltimii celui mare de Brasov. Momentan am pus de Dacie original, dar nu stiu ce probleme pot apare (afectare pompa de ulei, subungere si gripare motor, etc). Aveti idee ce filtru as putea folosi fara sa afectez motorul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: Filtru de ulei echivalent In principiu nu afecteazasa cu nimic ; diferenta este cantitatea de ulei ce trece prin el , dar datorita faptului ca uleiul nu mai este asa de viscos ca alta data si filtrul din el adica hirtia filtranta are o calitate mai buna si din cite stiu eu orificiile de ungere din filtru nu difera fata de cele de ARO, nu cred ca vei avea probleme , mai ales ca nu il sachimbi la 15000 km ; dar... luam in considerare filtrul de Dacia care cel original adica modelul vechi este cel mare dar dupa revolutie pentru a reduce consumul de materiale sau facut cele mici asa si la ARO daca cineva se gindea sa reduca consumul de material l-ar fi facut mai mic cu aceeasi eficienta:h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: Filtru de ulei echivalent sa il schimbi la fiecare schimb de ulei, care schimb sa fie mai des decat obisnuit daca faci asa , sigur nu ai nici o problema forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arcasul Postat Septembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: Filtru de ulei echivalent sa il schimbi la fiecare schimb de ulei, care schimb sa fie mai des decat obisnuit daca faci asa , sigur nu ai nici o problema Pot sa il schimb si la 1000 de km, ca doar costa 10 lei! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: Filtru de ulei echivalent Nu cred ca este cazul sa il schimbi chiar la 1000 de km asta tinind cont ca de exemplu o masina straina poate schimba ulei + filtru la 15000km sau ulei +filtru la 30000km si indiferent de schimb nu difera filtrul ; asa ca el are o capacitate de filtrare garantata de cel putin 10000km cel de ARO sau DACIA :h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Re: Filtru de ulei echivalent poti pune un filtru de ulei ce se foloseste la motorul polonez ANDORIA .este mai mic "de statura" cam cu 20 mm baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Matrixxx007 Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: Filtru de ulei echivalent Ia de la Lada 1200 sau 1600 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arcasul Postat Septembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: Filtru de ulei echivalent Ia de la Lada 1200 sau 1600 . Ai o foto? Cum arata? Se potriveste?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nenicu Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Re: Filtru de ulei echivalent Filtrul de Lada are aproximativ 10 cm lungime si se potriveste la filet ARO M 461c IF 66 KKK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arcasul Postat Octombrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: Filtru de ulei echivalent Filtrul de Lada are aproximativ 10 cm lungime si se potriveste la filet Ms! O sa caut! Se gasesc in magazine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate