Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Do It Yourself - Suporti prindere Hi-Lift

omoroka

Postări Recomandate

Cele mai simple idei i-ar putea inspira poate la un moment dat si pe altii, asa ca va incurajez pe toti sa postati inovatiile, "ingineriile" si improvizatiile simple care nu au necesitat mult efort si bani.

Mai jos va atasez pozele suportului de Hi-Lift pe care l-am improvizat la Samuraiul meu. Dupa ce un an si mai bine mi-a zdranganit in creieri in spate facand ca toate cele, mi-am pus mintea la contributie si cu doua platbande in "L" cumparate de la Hornbach, la care am taiat cu bomfraierul colturile la 45 de grade si le-am gaurit corespunzator am construit consolele din poze. Consolele le-am prins de stalpii masinii nefiind nevoie sa dau gauri suplimentare in caroserie pentru ca acolo existau deja niste suruburi de prindere uriasi care tin acea arcada a caroseriei (vorbesc aici de caroseria pick-up si nu de metal top).

Suportii se preteaza pentru caroseria pick-up cum spuneam, la care in plus s-a desfiintat bancheta spate, Hi-lift-ul fiind cel scurt de 48"

Din ciclul Do It Yourself, vor mai urma si altele... am zis sa mai las calculatorul smiles%20%287%29.gif.... si sa ma apuc de treaba :wi

• Like 1

Va salut !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Do It Yourself - Suporti prindere Hi-Lift

Eficient :brdar unde pui talpa lui?

Talpa impreuna cu opritorul de la capatul celalat stau bine mersi in trusa de recuperare alaturi de sufe si ocheti. Se monteaza foarte simplu prin intermediul unui surub de 12, si la cat de rar folosesc scula (o singura data m-a scos dintr-un cacat fara sperante intr-un an), nu e mare deranj sa o montez pe loc :wink:

Va salut !

Link spre comentariu

Hi-liftul la mine pe masina este prins in 2 suruburi cu piulite autoblocante de suportul de la roata de rezerva iar talpa se sprijina de bara de spate. Poze nu pot pune ca masina e la Orastie

pai si nu ti-a deformat usa la atata greutate, sau n-o mai deschizi?

Va salut !

Link spre comentariu

usa de spate nu s-a deformat pentru ca este destul de fix prins si am preferat sa montez acolo deoarece usa nu o mai deschid. Si oricum suporul ala nu il folosesc decat ptr hi-lift si ptr antena ptr ca roata de rezerva e montata in interior.

ps ca o paranteza usa de spate nu s-a deformat de la hi-lift ci de la un copac :ha:

Fiecare isi face suport de hi-lift dupa nevoi> deseara cand ajung la masina fratelui meu o sa fac niste poze cu suportul lui care este montat in interior in partea din spate. El a preferat montarea acolo ptr ca inca mai are unul dintre scaunele din spate.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare