Vizitator mesudman Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Salutare , Sant nou pe forum si as avea nevoie de sfatul vostru in achizitionarea unei Toyote sau alta marca de masina fiabila. Bugetul ar fi de 3000 de euro. Ce imi recomandati la raport calitate pret? Nu o folosesc decat foarte putin in offroad. Ma gandeam la un Land Cruiser din 1990 pana in 1995 , Nissan Patrol sau Mercedes G. Ce parere aveti si care credeti ca ar fi cea mai buna alegere? Va multumesc Bafta, Alex Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: sfat achizitie toyota sau alte marci Intai te uiti aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=592098 apoi aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=41601 si poti sa bagi un ochi si aici : http://forum.club4x4.ro/search.php?searchid=533581 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: sfat achizitie toyota sau alte marci Daca zici ca foarte putin off road, presupun ca restul e on road si pentru asta iti trebuie inmatriculata, iar la 3000 E cam greu sa gasesti una din masinile enumerate de tine. Poate ceva de la Suzuki. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mesudman Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: sfat achizitie toyota sau alte marci Sant dispus sa platesc si mai mult. Masina vreau sa o i-au din Germania sau Olanda si eventual o sa o inmatriculez pe bulgaria. Am gasit in Germania un G 300 D la 4000 din '82 dar mi se pare prea vechi cu toate ca arata foarte bine. Cu 4000 imi pot lua o japoneza din 95 sau poate chiar an mai sus. Am mai gasit o Toyota LJ 70 din 1991 cu doar 2 proprietari in Germania la 3000 si un Nissan Patrol din 94 in 2 usi la 2500 de euro cu motor 2.8. Da-ti-va si voi cu parerea nu stiu ce sa fac sau ce sa aleg. Ma intereseaza fiabilitate dar si putere motoare care sa nu fie foarte puturoase ca nu suport :) Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: sfat achizitie toyota sau alte marci Putere si fiabilitate? Pajero - V6: 3000cc sau 3500cc - Diesel: 2500cc sau 2800cc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mesudman Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Re: sfat achizitie toyota sau alte marci Si mie imi place pajero dar am auzit ca sant cam stricacioase. Am gasit in Germania un Pajero 2.8 diesel cu 193 000 , o Toyota din 1992 LJ 70 si un Patrol din 1995 2.8 diesel. Ce imi recomandati ? Ma intereseaza sa aiba si putere sa nu ma rog de ea. Multumesc , Alex Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Re: sfat achizitie toyota sau alte marci Atata le tragi cu puterea, vinde si tu apartamentul/casa/rinichiu' si cumpara un Cayenne turbo si ai rezolvat treaba. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Re: sfat achizitie toyota sau alte marci Pai daca vrei putere sigur nu vei fi multumit de Landcruiser 2.4td sau de Patrol 2.8. Cauta un Landcruiser KZJ70 cu motor de 3l TD. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mesudman Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 :)) cipri778 nu fii rautacios . E normal sa intreb si sa ma interesez inainte de a cumpara o masina pentru ca nu ma pricep deloc la off road-uri deja am un Mercedes CL600 V12 si stai linistit ca nu Cayene Turbo e ceea ce cauti daca vrei ceva sa fuga cu adevarat :) O sa caut Toyota cu motorul de 3.0 despre care mi-ai spus Gerogenis. Ce parere aveti despre Mercedes G 300 D ? Din anii 80 am vazut ca ajung si la 5000 de euro Multumesc, Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Re: sfat achizitie toyota sau alte marci Eu iti doresc succes cu Toyota 3.0! Iar daca e foarte putin off road poate sa fie si G; are confort sporit!:grin: Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Re: sfat achizitie toyota sau alte marci Eu as recomanda VW Touareg.....omul vrea "f putin off-road", dar mult power pe sosea...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_g Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: sfat achizitie toyota sau alte marci Ma scuzati ca ma bag si eu, dar Touareg la pret de 3000-5000 Euro doar incepand cu anul aprox. 2025:y. Intr-adevar la un motor care sa traga bine pe sosea si in teren sa te descurci bine avand nevoie doar de anvelope potrivite este excelent Toaureg-ul, dar banuiesc ca initiatorul ar fi stiut in mod cert daca vroia masina de genul asta, dar banii sunt cu totul altii, iar daca vrea motor care sa traga bine, la bani foarte foarte putini si ani de fabricatie gen '90-'95 trebuie obligatoriu motoare de cilindree mare. Eu am mers putin cu motorul de 3.0 TD de pe Land Cruiser J9 model '97 1kz-te de 125 CP, dar cipuit, anuntat pe la vreo 155 CP si chiar tragea foarte foarte bine, in special la plecare se infige bine. Esta cam la fel cu motorizarea de 3.0 D4d 163 Cp de pe J9 care a fost introdusa la sfarsitul anului 2000. Evident ca nici masina asta nu va costa 3000-5000 Euro. Sincer daca vrei putere cu care sa te misti si o masina intr-o stare acceptabila, nu stiu daca in 3000 euro se poate asa ceva. Eventual cu motoare de genul 4000 cmc benzina si la niste consumuri infernale. Cred ca ar trebui definita mai bine problema, cat de repede sa se miste masina si totusi care sunt limitele bugetului de achizitie si cheltuielilor ulterioare de intretinere. SUZUKI Grand Vitara LWB 2.0 TD 110 CP 2001 TOYOTA Land Cruiser J9 3.0 D4-D 163 CP 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYODOC Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: sfat achizitie toyota sau alte marci Cred ca toyota landcruiser KJ90 su KJ95...dar cam greu in banii aia:grin:.Succes TOYOTA LJ70 3.0 td Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: sfat achizitie toyota sau alte marci la 3000-5000 nu stiu dc se mai gasesc modelele care le vrei si mai ales nu toyota care costa nu gluma,un lj cu motor de 3000 nu am vazut sub 5000 minim:y Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: sfat achizitie toyota sau alte marci La 3-4 mii de euro ...cel mult un Mitzu in mintile lui ... Si daca mergi pe Mitzu alege un 3000 V6 ... Daca bugetul urca mai sus 6-7 mii ...Nissan Patrol Y61 model maxim 1999 motor 2.8 sau ceea ce zicea Georgenis o Toyota cu motor de 3000 ... Atentie insa la modelul LJ70 ... daca vrei confort ... NU RECOMAND! (am probat-o pe pielea mea) ... In viitor modificand aceasta masina o sa vezi ca pe masura ce o ridici ...poti pune linistit un picior ... in groapa ... :wink: Iti doresc succes ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radubal77 Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: sfat achizitie toyota sau alte marci Eu personal as putea sa-ti recomand,ca sa te incadrezi in acest buget un Mitsubishi Pajero cu baza scurta de 2.8 diesel cutie manuala...Cred ca ar fi o alegere buna...raport pret calitate... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Crihan Postat Iunie 2, 2012 Partajează Postat Iunie 2, 2012 Re: sfat achizitie toyota sau alte marci O mai fi cumparat omu' ceva? :d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate