Ryder Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Re: Feroza sau Vitara? Invatatura de minte! Acum cu 2300 Euro se vinde a mea si nu platesti un ban la statul roman. Poti avea in schimb niste frumoase numere de Bulgaria, stat vecin si prieten, mult mai simpatic la capitolul taxe. :)) VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: Feroza sau Vitara? Da doar ca pe talon nu scrie numele tau :D Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: Feroza sau Vitara? Pe niciun talon nu scrie numele meu. In general e scris numele firmei. Acum ca e firma romaneasca sau bulgareasca e alta discutie... :) VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
janos Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: Feroza sau Vitara? Daca bulgarul face o gluma si spune ca efurata masina? :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: Feroza sau Vitara? Daca bulgarul face o gluma si spune ca efurata masina? :D Ar fi greu dintr-un numar de motive: - bulgarul e de fapt un romaan care si-a deschis firma in Bg - TOATE actele originale ale masinii precum si masina sunt la mine - firma din acte imi face anual o imputernicire prin care ma desemneazza unic reprezentant al firmei in ceea ce priveste masina cu pricina - firma aia primeste anual de la mine o suma de bani sub forma de comision pentru ca tine masina inmatriculata la ei, deci e o afacere banoasa pe termen lung pt ambele parti. Plus ca daca cineva imi cere sa ii recomand o firma pt inmatriculat in Bg, ii recomand pe ei, deoarece am avut o buna experienta pana acum. :) VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Feroza sau Vitara? din cate am citit pana acum vitara este cea mai buna alegere ?? Piese + intretinerea mai ieftina la vitara decat la feroza...in teren ambele se descurca la fel, un plus cred ca ar fii ca vitara e mai micuta si parca nu asa inalta te poti descurca mai repede cu ea, am dreptate ?? doresc sa cumpar si eu una dintre cele 2 si inca nu m-am decis dupa atatea pagini de citit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 (editat) Re: Feroza sau Vitara? Eu zic ca va puteti ''descurca la fel de repede'' cu ambele :wink:. Referitor la faptul ca ''nu e asa inalta'', eu as zice ca nu e un avantaj. Ce am observat este ca in tara majoritatea Vitarelor sint cam ''cocosate'' si asta o spun pentru ca am facut o comparatie intre cele care le vad aici in Spania si cele care le-am vazut in Romania. Chiar am si fost intrebati daca masina noastra (adusa din Spania) e inaltata cand era de vanzare. Eu zic ca avantajele spuse de dvs + mai multe variante de motorizare la alegere + posibilitatea versiunii LWB (5 usi) + posibilitatea si mai multa usurinta pentru pregatirea ei de off-road, face ca Vitara sa iasa castigatoare in fata Ferozei :grin: Editat Februarie 25, 2013 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Feroza sau Vitara? Vitara se prepara usor pentru ca se gasesc destule piese aftermarket dar asta nu inseamna ca sunt si ieftine.Daca va uitati spre exemplu pe siteul celor de la Calmini o sa va faceti o ideea.Ceva asemanator cum au cei de la Calmini pentru puntea fata Vitara ar fi fost bun pentru Feroza. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: Feroza sau Vitara? Fara discutie ,feroza,personal am dezfacut bucati si una si alta,bucati inseamna pana la ultimul surub. La sportrackul meu la 90 la suta din piese au marcajul TOYODA.asta cred ca e raspuns la toate intrebarile. Piesele de baza cum ar fi punti cardane ,cutie ,motor toate componentele sunt superioare ca si rezistenta ,si finisaj,supradimensionate fata de vitara. Forma e mai clasica ,intradevar,si piesele de tuning HD sunt cam restranse pe piata,dar pana la urma si eu sunt mai retro,iar la elemente after market,am gasit solutie chiar si la diff lock. Deci votul,Daihatsu. http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_m Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: Feroza sau Vitara? Pe mine acest thread m-a ajutat în hotărârea luată; am ales Feroza și, cel puțin până acum, nu cred că am greșit în alegerea făcută. Vreau să spun că am căutat Vitara câteva luni, am vizionat vreo 10 mașini și nu mi-a plăcut niciuna. Feroze am văzut 3 și mi-au plăcut toate; acum am scăpat de alergat și căutări. :f2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert tapuc Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Re: Feroza sau Vitara? In concluzie ,cu tot respectul pentru posesorii si simpatizantii Vitara ,dupa cum vad eu din sirul de mesaje Vitara are doar avantajul pieselor de schimb care sunt mai la indemana .... capacitati off-road similare cu un sensibil + pentru Feroza .In rest Feroza este net superioara , mai impunatoare , piese de origine Toyota , motor mai cu "zvac" , piese de baza finisate mai bine si mai solide fata de Vitara , rapoarte mai bune in off-road ... Iar Peter Erno stie ce zice , nu demult a terminat de preparat o Vitara si acum e pe ultima suta de metri cu o Feroza . Deci ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Re: Feroza sau Vitara? mai impunatoare De ce ? Pentru ca forma e ''mai clasica'' ? Eu nu as lua acest factor ca unul decisiv in alegerea intre cele doua masini (este doar parerea mea). motor mai cu "zvac" Fata de motorul pe carburator si cel cu injectie monopunct de pe Vitara da, dar, fata de cel cu injectie multipunct (16v) este cam acelasi lucru, fata de cele doua motoare benzinare de 2.0 ''zvacul'' ii se termina. In plus la Vitara avem si motoarele diesel. rapoarte mai bune in off-road... Adica rapoartele in grupuri ? 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Re: Feroza sau Vitara? Parere personala,la mine imi place la vitara suspensia spate,fata,forma caroseriei ,linia aripilor. La feroza ,cardanele ,crucile ,bieletele ,caseta directie,ar fi exagerare sa spun ca sunt ca dimensiune duble,dar cu mult mai mari si supradimensionate ca la vitara.Negativ ce ma enerveaza e suspensia fata ,care este comod la denivelari si gropi,dar la flexare este limitat,la vitara poti obtine o flexare mai mare pe fata. Sasiul la feroza e mult mai rezistent si este din material mai gros,mai rezistent ,dar si mai greu. La punti are feroza rapoarte de 5,3 la 1,ce e net superior chiar vitarei automate. Urmeaza un proiect de dif blocabil,voi reveni cu pareri despre constructie si planetare. http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Re: Feroza sau Vitara? La punti are feroza rapoarte de 5,3 la 1,ce e net superior chiar vitarei automate. Asa este dar sa nu uitam si de raportul Vitarei de 5,125 la 1. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Re: Feroza sau Vitara? In stare originala Vitara e mai ok decat Ferrozza - nu stiu daca poti prepara mai bine pe ultima, dar in stare de fabrica mi-a placut mai mult Vitara. Cu viteza pe macadam Ferrozza era cam instabila, de pilda si in general, mai putin prietenoasa cu soferul. Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate