Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor jaguar S-type 2003?

RZV

Postări Recomandate

Salut, pun aici la disc diverse,pentru ca nu stiu unde in alta parte...

Rapid si scurt: Am o oferta cu un Jaguar 2003 S-type 3000benz la schimb cu Nissanul....

Are cineva asa ceva sau poate da detalii?

Masina-i 3000 benzina, inscrisa,proprietarul zice ca are nev de doua fise, in rest impecabila..fara piele,clima, cass cu navi mic...

Am cautat pe net si nu prea am gasit detalii, decit ca preturile la reprezentanta sunt grave:grin:..

Acum..pt vizionare treb sa fac citeva sute de km si sa pierd o zi....plus ca nu exista reprezentanta in zona,doar service ce-mi iese in drum....

Ma poate ajuta cineva, va rog?

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ajutor jaguar S-type 2003?

e un ford Mondeo ceva mai scump!

Daca zice ca are nevoi de doua fise (de bujii?), sa le schimbe el. Ca de la fise poate ajungi la injectoare, supape sau computer.

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Jaguar X-Type este de fapt fix Ford Mondeo.

S-Type a fost construit pe platforma DEW, pe care o imparte cu Lincoln LS, Ford Thunderbird si altele, si toate au tractiune spate.

Noul XF, inlocuitorul lui S-Type, pastreaza mare parte din aceasta platforma.

Alte detalii nu mai stiu. :grin:

Link spre comentariu

Am un prieten care are un S-Type din 2004 cu motorul de 2.5 cutie de viteze manuala, fara piele si cu navi mare cu touch screen ( navi este Denso japonez ). Saptamana trecuta i-am facut revizia de la 220 000 de Km. Pe langa consumabilele uzuale ( adica filtru de ulei original 55 de lei, filtru de combustibil original 134 de lei , filtru de aer Mahle 60 de lei , filtru de polen 50 de lei ) au mai trebuit schimbate urmatoarele: capete de bara stanga + dreapta Delphi 290 de lei bucata ( originale care cred ca sunt TRW erau 1995 de lei bucata ) , bielete bara stabilizatoare spate 230 de lei bucata TRW ( TRW erau si pe masina, iar originale costau 870 de lei bucata si sunt tot TRW:y ), curgea ulei din cutia de viteze pe la semeringul de la cardan si a fost inlocuit cu original 33 de lei, bricheta nu avea tensiune si i-am tras un alt fir de + cu siguranta :ang4, si mai are o problema cam rusinoasa in sensul ca unul din suruburile de la roata din spate se invarte cu tot cu piulita si nu se poate scoate roata, asta costa 360 de lei si vine butucul cu totul. Cam asta ar fi pe la Km acestia, cu totul eu o consider o masina fiabila chiar daca este englezeasca si eu am o problema cu aceasta natie de oameni:ha:.

2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0
Link spre comentariu

RZV-ule e ca si cum ai da vrabia pe un picior de cioara ...

Vrei un sfat cu Nissanu, lasa naiba combinatiile ca nu iesi nicaieri ...Da-l IEFTIN si fara regrete la un nene care ii va aprecia adevarata lui valoare, care stie ce inseamna munca, pasiune, timp, etc ... Iesi mult mai castigat asa ... :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Schimbul nu ma incinta nicicum....problema mea este ca nu am nevoie de masina asta....dar se ofera schimb pe schimb.

Cum la Nissan exista clienti dar nimeni nu sare cu banii :2dr,ma gindeam sa folosesc orice alternativa sa pot scoate banii...cotatia de piata este clar in favoarea S-tipe,undeva 7000-8000 dar cine dreak cumpara in vremurile noastre o asa masina cu asa impozit?Chiar daca presupun ca este super ok tehnic ,tot treb sa ma chinui s-o vind si asta inseamna timp pierdut....

Cred ca o sa incerc marea cu degetul.....nu pot sa pierd mai mult decit an investit in Nissan....zic eu.....

@Sensei de pus pe-o parte o sa fie intotdeauna ceva....nu ma las asa usor!

@Yonutz -bah, lumea apreciaza munca dar nu ar da nimeni banii.....tot vremurile de restriste,deh......

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

Bah RZV-le asa privesc unii masina+timp+munca=multi bani cheltuiti...Privesc totul ca pe o afacere in care au pierdut bani si nicicum ca un proiect in care s-a pus foarte multa pasiune ca pan' la urma obectul muncii pe care vrei sa-l "pui la mezat" (sa-l arunci ca poate ti-a ramas mic sau te-ai plictisit de el) e rodul unui hobby! Daia fiarele lor n-au nici o valoare ... Sa-mi fie cu iertare ... Dar asa vad eu lucrurile ... Poate gresesc ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@RZV Cum zice toata lumea si cum zici si tu, n-o sa cumpere nimeni Jaguar acum. Mai repede ia omu' Nissan ca vine iarna, decat belea.

Intr-adevar masina e fix Mondeo, doar ca mai scump. Si nu exceleaza deloc la fiabilitate. Merg la pariu ca nu e problema de fişă.

Bafta!

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

Schimbul nu ma incinta nicicum....problema mea este ca nu am nevoie de masina asta....dar se ofera schimb pe schimb.

...cotatia de piata este clar in favoarea S-tipe,undeva 7000-8000 dar cine dreak cumpara in vremurile noastre o asa masina cu asa impozit (N.R. si intretinere!)?Chiar daca presupun ca este super ok tehnic ,tot treb sa ma chinui s-o vind si asta inseamna timp pierdut....

Ti-ai dat singur raspunsul. Daca vrei o masina sa-ti faci treaba nu-ti iei un Jaguar de 8 ani, 3000cm3, cu probleme la motor (motorul era o vreme de BMW). Cotatia lui de piata de 8000Euro este foarte relativa, pe site-urile de vanzari nu vezi decat preturile cerute de vanzatori, nu si pe cele de cumparare! Cred ca vei vinde mai usor Nissanul decat Jaguarul - Nissanul este o masina mai putin complicata, mai "pe fata".

Puch 280GE
Link spre comentariu

S-TYPE este o masina ff buna. Am avut timp de trei ani una cu motor de 3000 cmc, fara nici o problema. Este o masina care te tine o viata, adica o data cumparata nu mai scapi de ea, mai ales in Romania, tara tdi-stilor. Eu m-am chinuit opt luni sa o dau si cand am reusit am dat-o in pierdere. Cred ca ai sanse mai mari sa dai Nissanu. Bafta la vanzare !!

ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car
Link spre comentariu

Intradevar, am renuntat la idee...mi-e mai usor sa merg cu dieselurile din dotare :grin:

Am vorbit vineri cu cineva cu un parc auto,m-a convins definitiv.

multumesc mult, se poate inchide.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare