bogdanstanescu Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 masina a fotografiat o un prieten care e in misiune EUFOR este un TD5 si are 4 tone are sigla de LR pe volan Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: LR Discovery armata norvegiana Ce mult ii schimba blindajul aspectul. Arata foarte fain si cred ca merge foarte bine, daca tot e al nordicilor. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Septembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: LR Discovery armata norvegiana Ce mult ii schimba blindajul aspectul. Arata foarte fain si cred ca merge foarte bine, daca tot e al nordicilor. da de asta am spus ca are sigla pe volan nici eu nu l am crezut la inceput motorul se pare ca nu este modificat si cica abia se taraie i am zis sa le dea doua sticle de palinca la schimb si sa vina cu ea in ro cand se intoarce :ha: Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: LR Discovery armata norvegiana Sigur este in dotarea armatei norvegiene? Nu vad nici un insemn, nici un armament, ba chiar sunt desfacute anumite parti (antenele). Este la dezmembrari? Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Septembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: LR Discovery armata norvegiana Sigur este in dotarea armatei norvegiene? Nu vad nici un insemn, nici un armament, ba chiar sunt desfacute anumite parti (antenele). Este la dezmembrari? e in Bosnia la Banja Luka Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Re: LR Discovery armata norvegiana Dar troliul de ce e dat jos? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Octombrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Re: LR Discovery armata norvegiana Dar troliul de ce e dat jos? nu stiu amanunte ideea era ca masina este in forma asta la ei in dotare colegul meu este militar si este in misune acolo, s a dat cu ea si mi a scris stiindu ma pasionat troliul, antenele si ce o mai lipsi poate le au dat la armata romana care s a dus cu mana in gura acolo Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Re: LR Discovery armata norvegiana Nu-i dat jos troliul, dreptunghiul ala negru e "aplicat" pe calculator, probabil sa mascheze numarul de inmatriculare sau ce-o fi fost scris acolo. :h5 Masinuta arata foarte tare, dar i-ar trebui macar un 4 litri sub capota. Litru' si tona. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Re: LR Discovery armata norvegiana nu se vad cablul si carligul iesind dintre role... ca dreaq or fi avut in cap, sa o duca la patru tone cu motorul neschimbat? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Re: LR Discovery armata norvegiana nu se vad cablul si carligul iesind dintre role... S-a rupt cablul, na! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Re: LR Discovery armata norvegiana La Td5, intrarea in filtrul de aer e in partea stinga, snorkel-ul ar fi trebuit sa fie pe partea aia. O fi altceva, dar nu cred ca e Discovery, cel putin nu seamana la nimic; ar putea fi doar sasiul si motor + transmisie.Nici scaunele nu seamana. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Re: LR Discovery armata norvegiana Nu cred nici eu ca este Discovery. Poate ia placut cuiva sigla LR si a lipit-o undeva. Spune-i prietenului sa faca mai multe poze. Apropo de 4 tone. Ar trebui sa aibe mult mai mult. Am ajuns eu la 3 tone cu tot ce am pe ea si nu i-am pus blindaj.... Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator liviana Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: LR Discovery armata norvegiana Nu vreau sa ma bag precum musca..dar acum acum cateva saptamani am vazut pozele astea http://www.topgear.com/uk/photos/army-g-wagen?imageNo=0 Acum.. ramane sa ziceti voi daca numai aduc sau mai mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: LR Discovery armata norvegiana Liviana, suntem pe sectiunea LR. Frumoasa masina dar nu inteleg de ce i-au pus BF-urile alea invers!!! Sa vede ca este facuta la calculator... Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator liviana Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: LR Discovery armata norvegiana Liviana, suntem pe sectiunea LR. Frumoasa masina dar nu inteleg de ce i-au pus BF-urile alea invers!!! Sa vede ca este facuta la calculator... Buna Marius. noah.. stiu pe ce sectiune ma uitam ..si mai stiu ca acela este un nou model prezentat de top gear..ca un model Mercedes care a fost facut public.. nu zic ca nu l-au prelucrat ca asta o fac majoritatea. anyway masinile sunt super misto si sincer.. poate m-am inselat.. mie imi seamana ... dar de asta va las pe voi care aveti mai multa experienta sa vedeti daca cele 2 modele sunt marci diferite au ba. nu este a mea si probabil ca nu va fi in viatza asta.. iar actiuni la Mercedes inca nu am ca sa le fac reclama.. era numai o parere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate