Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nebun de nebun

Unimog

Postări Recomandate

Salut baieti !

Multi ma cunoasteti dar totusi fiind nou pe forum ma prezint asa ca la carte

Zoltan ma cheama unii imi zic Ursu am 33 ani ,inginer din Brasov nu mai practic meseria de vreo 7-8 ani ma ocup de vanzari. De mic am iubit natura si masinile acu ca am crescut pot sa le fac deodata facand Off-road. Diferenta ca din iubire s-a transformat in manie

Masinile de strada nu va zic, in off-road ma cunoasteti cu un Nissan Terrano II dupa si cum se vede dupa nume m-am indragostit de ceva mai mare si pregatesc un Unimog 406 pentru 2008 ca sa ma dau la extrem in campionat si ramine Terrano pentru weekenduri

Hai ca nu m-am descurcat si n-am rabdare cu poze mai revin

Cu stima

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

club

Scuze ma repet dar din greseala am introdus intr-un alt topic

Nu fac parte din nici un club , speram sa se infinteze unul in Brasov,dar ne doare in cur sa ne luam niste responsabilitati (nu fac diferenta nici eu)

Oricum Robert ne-am intilnit in mai multe locuri decat la Odorhei, Nissanul Terrano nu era initial pregatit pentru Off-road ci pentru Rally-raid dar datorita unor personaje care se cred Cea....cu s-a dus naibi acest sport in Romania. Pe mine aceasta distractie de dictatori a unora m-a costat foarte mult si cei mai rau foarte multa dezamagire si pierdere de timp

0747967945

Link spre comentariu

unimog

Am inceput de vreo 2 sapt sa lucram. Nu cred ca afecteaza foarte mult greutate pe fata caci

1.ampatamentul este foarte scurt

2.Ca sa echilibrez si mai mult greutatea in spatele cabinei vor fi montate :troliu hidraulic de 15000 pentru fata,troliu Warn 16.5 pentru spate ,rezervor de combustibil 150 l, radiator special facut cu racire pentru apa, lichid hidraulic, si poate si ulei de motor ,roata de rezerva vine chiar in spate (si asta are vreo 100-120 kg-12,5 R 20)

3.Ca sa usurez fata am dat jos scuturile originale care sunt forjate si foarte masive dar au vreo 120-150 kg si facem unele mai usoare din tabla de 5-6 mm sper sa nu fie mai mult de 50 kg

De cand am desfacut nu am facut inca poze dar va urma. Oricum este foarte mult de lucru sper ca pana la etapa din Arad (parca asta e primul pe 2008) sa-l terminam

0747967945

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare