nae rx 4 Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 salut ...sunt nou p aici p forum si destul de nou in domeniu land rover ....p scurt mai are cineva de p aici o ciudatenie k a mea adica un discovery 1 cu motor de 2 litri 16 valve ? as vrea sa schimbam ceva impresii si d c nu sa ne si vedem ....:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Re: dscovery 1 cu motor de 2 litri 16v Chiar nu are nimeni asa ceva. Pana acum. Spune-ne mai multe despre masina ta. Chiar este o editie limitata (acum ca este reusita sau nu, vom vedea). Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Re: dscovery 1 cu motor de 2 litri 16v @nae rx 4 : Te rugam frumos nu mai scrie cu prescutari !!! :rules REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Re: dscovery 1 cu motor de 2 litri 16v A si scuza-ma Astral ca te intrerup..... te rog fa o prezentare la sectiunea corespunzatoare nu in posturile altor colegi. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Re: dscovery 1 cu motor de 2 litri 16v salut ...sunt nou p aici p forum si destul de nou in domeniu land rover ....p scurt mai are cineva de p aici o ciudatenie k a mea adica un discovery 1 cu motor de 2 litri 16 valve ? as vrea sa schimbam ceva impresii si d c nu sa ne si vedem ....:tk Acest tip s-a fabricat intre 1993 si 1997....motorul este de Rover cod 20 T4 - 100(136)/6000........pe forumurile englezesti am vazut ca baietii sunt cam suparati pe motorul asta....in general cam crapa blocul/chiulasa, (ma gandesc ca exact din cauza faptului ca tre s-o turezi tare ca sa scoti mai mult din ea). S-o stapanesti sanatos si fara defecte dar apuca-te de acum de sapat pe landyzone sa stii mai multe ca piese pentru motor vei gasi destul de greu(sa speram ca nu vei avea nevoie)...pentru asta nu te zgarci la ulei, filtre si nu o forta la limita.....restul e ca orice alt D1. Hai noroc. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Februarie 17, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2011 (editat) Re: dscovery 1 cu motor de 2 litri 16v salut imi cer scuze pt prescurtari (reflex de mess din pacate)cum sunt cam tranta in ceea ce priveste forumurile am facut ce am facut si nu am mai gasit topicul asta deci scuze inca o data ...dar sa revin la masina cu pricina sunt destul de multumit cum se comporta motorasul de sub capota pana pe la 80 100 la ora pe asfalt dupa aia sa terminat tre sa castii ochii bine de tot cand depasesti in offroad se descurca bine (probabil pentru ca e usor fierul de sub capota)si pe reductor e super ca sa mai adug ceva la postul lui sierrafery motorul a fost montat pe rover seria 6 si 8 din aceeasi ani. Discoul cu motor de 2 litri a fost destinat pietelor din anglia si italia. Masina mea are 120000 de km si motorul e vai de mama lui bate si scuipa ulei dar trage ..piesele pt motor au niste preturi infernale in romania iar pe saiturile englezesti nu am gasit nimic Editat Februarie 17, 2011 de nae rx 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Septembrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Re: dscovery 1 cu motor de 2 litri 16v rezolvat problema cu motorul acu' nu mai bate nu mai scuipa ulei si nici nu mai consuma .....sta cuminte pe un europalet........ cateva completari la discoul de 2 litri benzina cutia de transfer e cea de defender cu 4.1 raport.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate