dragosvidishome Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Dear all, Am -nu de foarte mult timp - un Jimny, model 2008. Trecerea din modul 2x4 in 4x4L sau H se face din buton, nu are al doilea schimbator. ii rog pe cei mai experimentati in ale 4x4-ului sa ma ajute in urmatoarea problema: in momentul cand sunt in 4x4L, masina se infraneaza in momentul in care virez, stanga sau dreapta (vreau sa intru pe o strada, la 90 grade). Nu am fost atent daca intotdeauna face asa, sau doar cateodata, Cert este ca dupa aceasta infranare, pentru a decupla 4x4, trebuie sa mai parcurc ceva distanta, sa cuplez si sa decuplez de cateva ori si abia apoi reusesc. Nu se intampla nimic in modul 2x4. Eu am mai avut o Lada Niva, 4x4 permanent si nu am patit niciodata asa ceva. Este ceva normal sau am o problema la masina? Multumesc anticipat celor care ma vor "lumina". "Seris venit usus ab annis ..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezar333 Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Re: suzuki jimny -se infraneaza cand virez, stanga sau dreapta Dear all, Am -nu de foarte mult timp - un Jimny, model 2008. Trecerea din modul 2x4 in 4x4L sau H se face din buton, nu are al doilea schimbator. ii rog pe cei mai experimentati in ale 4x4-ului sa ma ajute in urmatoarea problema: in momentul cand sunt in 4x4L, masina se infraneaza in momentul in care virez, stanga sau dreapta (vreau sa intru pe o strada, la 90 grade). Nu am fost atent daca intotdeauna face asa, sau doar cateodata, Cert este ca dupa aceasta infranare, pentru a decupla 4x4, trebuie sa mai parcurc ceva distanta, sa cuplez si sa decuplez de cateva ori si abia apoi reusesc. Nu se intampla nimic in modul 2x4. Eu am mai avut o Lada Niva, 4x4 permanent si nu am patit niciodata asa ceva. Este ceva normal sau am o problema la masina? Multumesc anticipat celor care ma vor "lumina". :)) e normal si a mea face la fel. 4x4L folosesti numai atunci cand ai cu adevarata nevoie . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 (editat) Re: suzuki jimny -se infraneaza cand virez, stanga sau dreapta @dragosvidishome : Sa incepem.....cu inceputul ! Intai citesti aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=592098 Apoi dai un "Post reply" aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=41601 Iar aici e raspunsul la nedumerirea ta : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=48323 . Editat Octombrie 3, 2010 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Re: suzuki jimny -se infraneaza cand virez, stanga sau dreapta E foarte important pe ce suprafata rulezi. NU MERGI in 4x4 PE ASFALT (cuvantul strada mi-a sugerat ca ai mers pe asfalt). Jimny nu are diferential central. Sunt multe diferente intre Jimny si Niva. Citeste manualul!!! Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Re: suzuki jimny -se infraneaza cand virez, stanga sau dreapta Asa cum a spus si Alexb25 nu cupla niciodata 4x4 pe asfalt.O sa rupi transmisia!Restul de detalii( de ce, cum) se gasesc deja pe aici si nu mai are rost sa le repet si eu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Re: suzuki jimny -se infraneaza cand virez, stanga sau dreapta In primul rand bine ai venit la noi pe forum :cl In al doilea rand daca ai putina rabdare rasfoieste siteul asta un pic si o sa te luminezi imediat. Mai mult decat e scris de nenea asta chiar nu trebuie sa sti. Si nu uita, dupa cum a spus colegul mai sus, tu ai 4WD Part Time http://www.rubicon-trail.com/4WD101/driveline-bind.html 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosvidishome Postat Octombrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: suzuki jimny -se infraneaza cand virez, stanga sau dreapta Buna dimineata, Imi primul rand vreau sa multumesc celor care au scris pentru promptitudine! Sincer, cand am deschis forumul, nu ma asteptam sa gasesc atat de repede si de CLAR raspunsul la nedumerirea mea. Si mai ales, e vorba de increderea capatat in cunostintele celor ce au postat. MULTUMESC DOMNILOr! CATEGORIC, VOI MAI APELA DE MULTE ORI LA VOI.. DE EX MA GANDESC SA FAC CEVA MODIFICARI LA AL MEU JIMNY, SA-L TRANSFORM PUTIN IN CEVA MAI..OFF ROAD. MA PUTETI SFATUI CU CE SA INCEP SI UNDE? MULTUMESC DIN NOU... "Seris venit usus ab annis ..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: suzuki jimny -se infraneaza cand virez, stanga sau dreapta te poate sfatui foarte multa lume, dar depinde de cati bani dispui, ce anume vrei sa faci cu masina (de ex. standard, open, extrem). ca sa nu isi dea cat de multi cu parerea si tu sa stai sa alegi, cel mai bine cauti tu , ai sa fi uimit de cate topic-uri ai sa gasesti cu aceasta tema. bafta multa... ai sa vezi cat de multe poti face cu jucaria asta fara prea multe modificari .. bafta :h5 si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: suzuki jimny -se infraneaza cand virez, stanga sau dreapta caucioace de namol minim o sufa si vreo 2 ocheti eventual un troliu benzina, ulei si trasee multe:h5 cand te vei plictisi de configuratia asta, vei sti deja ce sa mai vrei... p.s. si informeaza-te corect si complet referitor la tipul de tractiune de pe jimny. ar fi pacat sa se strice ceva doar pt. ca nu ai stiut cum s-o folosesti. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosvidishome Postat Octombrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: suzuki jimny -se infraneaza cand virez, stanga sau dreapta Buna dimineata, Imi primul rand vreau sa multumesc celor care au scris pentru promptitudine! Sincer, cand am deschis forumul, nu ma asteptam sa gasesc atat de repede si de CLAR raspunsul la nedumerirea mea. Si mai ales, e vorba de increderea capatat in cunostintele celor ce au postat. MULTUMESC DOMNILOr! CATEGORIC, VOI MAI APELA DE MULTE ORI LA VOI.. DE EX MA GANDESC SA FAC CEVA MODIFICARI LA AL MEU JIMNY, SA-L TRANSFORM PUTIN IN CEVA MAI..OFF ROAD. MA PUTETI SFATUI CU CE SA INCEP SI UNDE? MULTUMESC DIN NOU... "Seris venit usus ab annis ..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosvidishome Postat Octombrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: suzuki jimny -se infraneaza cand virez, stanga sau dreapta ...am citit ceva dimineata...cateodata ignoranta costa si cred ca am avut noroc ca nu s-a rupt ceva... am fost inspirat sa vb cu voi. vreau o pregatire maxima pentru conditii standard, nimic extrem...ma gandesc sa fac o modificare mai radicala prin primavara... pot monta troliu pe masina fara sa schimb bara? "Seris venit usus ab annis ..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: suzuki jimny -se infraneaza cand virez, stanga sau dreapta Salut. Cand esti in 4x4 nu braca niciodata la maxim. Eu am facut greseala asta si am bagat mana apoi in buzunar.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: suzuki jimny -se infraneaza cand virez, stanga sau dreapta Poti sa pui troliu fara sa schimbi bara fata. Era un topic pe aici pe undeva cu un troliu pus pe un Jimny cu pastrarea "Aspectului" original.:wink: 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: suzuki jimny -se infraneaza cand virez, stanga sau dreapta Ca la mine:wink: : http://yfrog.com/9ddscf1764zj scoti grila aia si decupezi putin din bara :P si muti cutia de comanda in alta parte. Eu cutia am montat-o langa rezervorul lichidului de parbriz:grin:. Eu am si aer conditionat dar se incadreaza perfect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: suzuki jimny -se infraneaza cand virez, stanga sau dreapta Arunca o privire si pe siteul nostru,te pot ajuta cu prepararea masinii :wink: http://suzukidojo.blogspot.com/2008/10/jimny-troliu-come-up-6000.html Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 (editat) Re: suzuki jimny -se infraneaza cand virez, stanga sau dreapta E foarte important pe ce suprafata rulezi. NU MERGI in 4x4 PE ASFALT (cuvantul strada mi-a sugerat ca ai mers pe asfalt). Jimny nu are diferential central. Sunt multe diferente intre Jimny si Niva. Citeste manualul!!! putin cam offtopic dar la gv de exemplu poti sa cuplezi 4x4 H pina la o viteza de 100 km/h dar sa ai rotile drepte(am testat de nenumarate ori).Desigur ca nu e ok sa mergi in 4x4 pe suprafete dure dar in cazul in care e zapada de ex figura tine fara probleme.In alta ordine de idei am patit chestia cu infrinatul la viraj stg sau dr atunci cind ca prostul aveam dimensiuni diferite la cauciucuri(235/60 pe fata si 235/70 pe spate) Plus ca in 4x4 L mai mult de 30km/h nu e recomandat(conform fabricantului)fiind folosit doar pt urcarea si coborirea rampelor sau pantelor alunecoase(tot comform instructiunilor) Editat Octombrie 3, 2010 de grandvitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosvidishome Postat Octombrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: suzuki jimny -se infraneaza cand virez, stanga sau dreapta Arunca o privire si pe siteul nostru,te pot ajuta cu prepararea masinii :wink: http://suzukidojo.blogspot.com/2008/10/jimny-troliu-come-up-6000.html Am vazut , arata super.Imi poti da detalii, cat costa, ce altceva mai pot face la tine etc. Multam "Seris venit usus ab annis ..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: suzuki jimny -se infraneaza cand virez, stanga sau dreapta Noi ne ocupam de tot ce inseamna preparare si tunning suzuki. Pentru pret ai PM. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezar333 Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Re: suzuki jimny -se infraneaza cand virez, stanga sau dreapta Noi ne ocupam de tot ce inseamna preparare si tunning suzuki. Pentru pret ai PM. te rog sa mi dai si mie un pret pt troliu cu montaj si ce mai trebuie.merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate